Chat - bez politike i ratnih prica
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Chat - bez ratnih i političkih tema
kao neka trandza sad
La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
-
- Kontakt:
Meni bolje sad izgleda. Ne volim djevojke sa baby face izgledom lica
👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎
Svak ima pravo radit sta hoce od sebe ali licno ne razumijem potrebu da sebe nesto radikalno mjenjas a da za to nemas neke zdravstvene ili bas estetske potrebe, ono da nemas pola nosa ili da su ti usi ko u slona. Niti razumijem ko daje tolike pare za frizure, brade da bi nacrto dvije linije ili poravno 20 dlaka. Sve vise ljudi vidim koji se i farbaju, ili gule do koze ne bi li se vidjele dvije sijede dlake. Pitam se zar su ljudi toliko bez integriteta ili karizme da moraju nekim vanjskim doradama da sebi podizu samopouzdanje i grade neki identitet, samopouzdanje. Ne znam mozda me je vrijeme pojelo, ili vise ne razumijem, ali citajuci, gledajuci i istrazujuci, svi veliki ljudi kroz historiju nisu svoju pojavu gradili na vanjstini vec na unutrasnjoj vrijednosti, karizmi, doprinosu drugima... i ako vec mjenjas budi originalan, da ta promjena dodje iznutra, iz karaktera a ne da kopiras i da zelis da budes neko ko nikad neces biti.

Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"
kad prodje nfl onda opet hibernacija
- JayCatwright
- Kontakt:
Ok. Mnoge stvari su mi sad jasnije19vendetta87 je napisao/la: ↑15 jan 2024, 17:48Meni bolje sad izgleda. Ne volim djevojke sa baby face izgledom lica
- Marsal
- Kontakt:
Šta radiš?
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988
IT, razvoj softwera
- ASD
- Kontakt:
Treba se manje stresirati oko posla, hebo to, ne vrijedi život žrtvovati.
Podsjeti me, koje programske jezike koristiš?
Zadnja izmjena: ASD, dana/u 15 jan 2024, 19:34, ukupno mijenjano 1 put.
- Marsal
- Kontakt:
I zvuči kao nešto što ubije i najmanju dozu radosti u čovjeku.
kako kad, saltam se redovno, .net, java najceace, razvoj na bazama, ostalo povremeno
sad radim nesto oko finansija, racunovodstva i svaka greska je hebena pravo a i puno posla, klasika, da bi dobio posao moras obecati nemoguce a da bi nemoguce stigo napravis smece i onda ga cistis mjesecima, i onda se natovari drugo i sve tako ukrug
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Radio je ovaj kod Alena cini mi se19vendetta87 je napisao/la: ↑15 jan 2024, 15:17Sad imas i VIP šišanjaCentre forward je napisao/la: ↑15 jan 2024, 14:36Naravno da ima, ima svagdje, al' sve je to počelo kad su ovi metrosexualci počeli da izvode gluposti po glavama i da se šišaju 2x heftano.![]()
Momak iz Sarajeva, cini mi se, otvorio berbernicu u BL, covjek ubi cijenama
![]()
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
Jbt dan dati ću frizeru 10 maraka bakšiša naredni put koliko jeftino radi naspram ovogario_Ferdy88 je napisao/la: ↑15 jan 2024, 19:43Radio je ovaj kod Alena cini mi se19vendetta87 je napisao/la: ↑15 jan 2024, 15:17Sad imas i VIP šišanjaCentre forward je napisao/la: ↑15 jan 2024, 14:36Naravno da ima, ima svagdje, al' sve je to počelo kad su ovi metrosexualci počeli da izvode gluposti po glavama i da se šišaju 2x heftano.![]()
Momak iz Sarajeva, cini mi se, otvorio berbernicu u BL, covjek ubi cijenama
![]()
"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
ali najjače kakvu su priču složili, to idu na edukacije, seminare, tiktok, IG, sisanje postala nuklearna fizika, kod alens barber shop cijena sa 15 km skočila na 30 KM za 2 god, kaze poskupilo sve pa i mi. A racun nikad niko u životu nije dobio.
A taj gore ublehas drzi kurseve, napravi klip od 'kako drzati cesalj'.

A taj gore ublehas drzi kurseve, napravi klip od 'kako drzati cesalj'.

░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░
#MaxOUT
#MaxOUT
- BosniaBoston
- Kontakt:
Jbt lik u cjenovniku nema “obicno sisanje”
E moj master barber

#Punoljetstvo
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
Pa ides u salon obicni za obicno sisanje. Ovo su ipak specijalistiBosniaBoston je napisao/la: ↑15 jan 2024, 20:14Jbt lik u cjenovniku nema “obicno sisanje”E moj master barber
- Marsal
- Kontakt:
Specijalisti
Nije vala ni čudo što mogu prodat muda pod bubrege

Nije vala ni čudo što mogu prodat muda pod bubrege
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 45 gostiju.