Nikad nisam bio, a planiram otici jednom. Ja odem u great clips, 15-16 dolara, nekad se moze i kupon naci pa bude 10. Ok osisajualemsa je napisao/la: ↑15 jan 2024, 13:50Ima da mu platis karticom ali preferira kesh naravno, zbog poreza, tako da je vecinom kesh po barbershopovima. Nisam nikad ni trazio racun.donDondon je napisao/la: ↑15 jan 2024, 13:38jel dobijes racun,ovdje ti uzme cenera ošiša za 15 minuta i sljedeci i tako cijeli dan,nesto se ne sjecam da ssm ikada dobio racunalemsa je napisao/la: ↑15 jan 2024, 13:19
2 dana ali clean af![]()
Zar je toliko poskupilo, na carsiji sam isao u neki barbershop, sve 13-15 bilo cini mi se. Dobro lik radi
U Usa je $50
A zive isto tako, neki dan mi berber prica 21 mu godina uzima 2k sedmicno, jos nije njegov shop. Onaj glavni uzima i preko 250k, jer uzima 40-50% (kako se dogovore) od stolice
@nerko
Cudno mi to da je otislo uduplo, nisam ni u TZ ni SA platio vise od 15km plus baksis, frizura i brada
Chat - bez politike i ratnih prica
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Chat - bez ratnih i političkih tema
- Centre forward
- Kontakt:
Sarajevo pretpostavljam ? Prvi put da čujem aplikaciju za frizera. To baš neka ozbilja lik, profesionalac. Al' pazi, sve dok ima neko da to plati, on će derat'. Al' da je puno za naše uslove, puno je.nerkolfc je napisao/la: ↑15 jan 2024, 13:54Jbg tako lik stavio cijene, a haos radi, dok nije uveo termine znao sam po 5 sati cekati. Sad srecom aplikacija, prijavis termin I rahat.Centre forward je napisao/la: ↑15 jan 2024, 13:51A jbt, čuj 28 marki. Što bi rek'o moj dobar drug, jel' te to po kvadratu šišaju ?![]()
@Maršal, a daj jbt ljulja

05.09.1995 ♥
11-0-0 Rekordmeister
Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss
11-0-0 Rekordmeister
Ma Bihać. Jos nema tu nekog posla oko mene, 10 minuta I gotovo sve. Ali napuhala ova omladina cijene kod njega dolaze da im crta neke slike po glavi I jbg.
Raznorazne usluge prilagađene za vehabije i vehabinice zvuči kao legit profitabilna ideja 

pa šta čekaš?
La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
-
- Kontakt:
U Krajini je pretezno skupo šišanje ljeti, kaze mi jaran da skoro svi frizeri povećaju cijene pred dolazak dijaspore, pa narod koji stalno tu živi nayebe
👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎
Ma kod nas nista nije normalno u tih mjesec dana, ne mozes automehanicara naci ako ti hitno treba da se na glavu okrenes.19vendetta87 je napisao/la: ↑15 jan 2024, 14:06U Krajini je pretezno skupo šišanje ljeti, kaze mi jaran da skoro svi frizeri povećaju cijene pred dolazak dijaspore, pa narod koji stalno tu živi nayebe
U clips sam bio jednom u zivotu i nikad vise. Prije sam iso maksuz u ghetto kod crnaca, sto veci ghetto bolji barbershopsoko je napisao/la: ↑15 jan 2024, 14:00Nikad nisam bio, a planiram otici jednom. Ja odem u great clips, 15-16 dolara, nekad se moze i kupon naci pa bude 10. Ok osisaju

Pa i u TZ ti onaj u ulici Ismeta Mujezinovica, citav dan prezauzet, moras zvati dan-dvs unaprijed. A kod onog Ajdina, Aldina kako se vec zove ne mos ni dobiti terminCentre forward je napisao/la: ↑15 jan 2024, 14:01Sarajevo pretpostavljam ? Prvi put da čujem aplikaciju za frizera. To baš neka ozbilja lik, profesionalac. Al' pazi, sve dok ima neko da to plati, on će derat'. Al' da je puno za naše uslove, puno je.nerkolfc je napisao/la: ↑15 jan 2024, 13:54Jbg tako lik stavio cijene, a haos radi, dok nije uveo termine znao sam po 5 sati cekati. Sad srecom aplikacija, prijavis termin I rahat.Centre forward je napisao/la: ↑15 jan 2024, 13:51A jbt, čuj 28 marki. Što bi rek'o moj dobar drug, jel' te to po kvadratu šišaju ?![]()
@Maršal, a daj jbt ljulja![]()
- Centre forward
- Kontakt:
Naravno da ima, ima svagdje, al' sve je to počelo kad su ovi metrosexualci počeli da izvode gluposti po glavama i da se šišaju 2x heftano.
05.09.1995 ♥
11-0-0 Rekordmeister
11-0-0 Rekordmeister
Ista je cijena uvijek.19vendetta87 je napisao/la: ↑15 jan 2024, 14:06U Krajini je pretezno skupo šišanje ljeti, kaze mi jaran da skoro svi frizeri povećaju cijene pred dolazak dijaspore, pa narod koji stalno tu živi nayebe
Cuj nerke 28 maraka placa.

Gdje to u Bihacu bogati? Ne znam da igdje ima sisanje skuplje od 10 km. I 10 je puno.
Ma sumnjam da je furka, barem meni nije. Nego ako nosis malo brade, nista bez berbera, oni su specijalisti za bradu, oblikovanje, linije u sustini britva. Ne moze ti u frizerskom salonu oblikovati bradu.Centre forward je napisao/la: ↑15 jan 2024, 14:36Naravno da ima, ima svagdje, al' sve je to počelo kad su ovi metrosexualci počeli da izvode gluposti po glavama i da se šišaju 2x heftano.
Ima kod Alije, preko puta Panachea.15 je šišanje ako ćeš samo to. Jbg dolaze ova djeca kod njega na neke gluposti i eto lik zbog potraznje skup haos.Kajzer10 je napisao/la: ↑15 jan 2024, 14:36Ista je cijena uvijek.19vendetta87 je napisao/la: ↑15 jan 2024, 14:06U Krajini je pretezno skupo šišanje ljeti, kaze mi jaran da skoro svi frizeri povećaju cijene pred dolazak dijaspore, pa narod koji stalno tu živi nayebe
Cuj nerke 28 maraka placa.![]()
Gdje to u Bihacu bogati? Ne znam da igdje ima sisanje skuplje od 10 km. I 10 je puno.
Da neb bilo da lazem

- bavariapivo
- Kontakt:
Reci odmah, da kod Denija ides

on bas dere sa cijenama, a uvijek pun
edit: tek sad vidim da si postavio, gdje ides

Zadnja izmjena: bavariapivo, dana/u 15 jan 2024, 15:18, ukupno mijenjano 1 put.
-
- Kontakt:
Sad imas i VIP šišanjaCentre forward je napisao/la: ↑15 jan 2024, 14:36Naravno da ima, ima svagdje, al' sve je to počelo kad su ovi metrosexualci počeli da izvode gluposti po glavama i da se šišaju 2x heftano.

Momak iz Sarajeva, cini mi se, otvorio berbernicu u BL, covjek ubi cijenama

👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎
- Goalgetter
- Kontakt:
Nikad cuo za ovog Aliju, mora da je neki novi.
Ja u Bihacu samo idem kod Denija vec dobrih 15ak godina, a i kod njega je nenormalna guzva kad je dijaspora tu. Cak i kad dodjes u 8 ujutro vec 4-5 ispred tebe cekaju.
Ja u Bihacu samo idem kod Denija vec dobrih 15ak godina, a i kod njega je nenormalna guzva kad je dijaspora tu. Cak i kad dodjes u 8 ujutro vec 4-5 ispred tebe cekaju.
Ma kakvog Denija, vise Zena neg u kakvoj kafanibavariapivo je napisao/la: ↑15 jan 2024, 15:16Reci odmah, da kod Denija ides![]()
on bas dere sa cijenama, a uvijek pun

Koji Alija zove se taj frizerski, radi lik sam, nedavno otvorio.
Zna znanje, vidim po vrucom peskiru, to je odlika pravih berbera, nije bilo kod ovog u SA i u TZ koliko se sjecam19vendetta87 je napisao/la: ↑15 jan 2024, 15:17Sad imas i VIP šišanjaCentre forward je napisao/la: ↑15 jan 2024, 14:36Naravno da ima, ima svagdje, al' sve je to počelo kad su ovi metrosexualci počeli da izvode gluposti po glavama i da se šišaju 2x heftano.![]()
Momak iz Sarajeva, cini mi se, otvorio berbernicu u BL, covjek ubi cijenama
[url=https://postimg.cc/K4BhWL
- bavariapivo
- Kontakt:
ja kod njega jednom bio i dovoljno, inace bolji mi ovdje ovi sirijci/iracani/kurdi u Salzburgu, nego dole bilo koji da sisa...Goalgetter je napisao/la: ↑15 jan 2024, 15:18Nikad cuo za ovog Aliju, mora da je neki novi.
- bavariapivo
- Kontakt:
zato mi nije ni poznat, ali dobra stvar ovo sa online bookingom...nerkolfc je napisao/la: ↑15 jan 2024, 15:18Ma kakvog Denija, vise Zena neg u kakvoj kafanibavariapivo je napisao/la: ↑15 jan 2024, 15:16Reci odmah, da kod Denija ides![]()
on bas dere sa cijenama, a uvijek pun![]()
Koji Alija zove se taj frizerski, radi lik sam, nedavno otvorio.
Trenutno korisnika/ca: JackW, VensanKasel i 31 gost.