FC Bayern München
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo
- Centre forward
- Kontakt:
Re: FC Bayern München
Dier je Van Dijk za njega.
05.09.1995 ♥
11-0-0 Rekordmeister
Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss
11-0-0 Rekordmeister
Trenerima se moraju ispunjavati sve želje.
Sreca pa nije tako, da jest Flick bi nas pored titula zavalio za raspalog Gotzea i Cana
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
- muhamedhulk
- Kontakt:
mozda kod naftasa.
u Bayernu je uvijek Uprava ta cija je zadnja. Moze jedno pojacanje za trenera i to je to. pep je pep pa je samo goetzea dobio.
u Bayernu je uvijek Uprava ta cija je zadnja. Moze jedno pojacanje za trenera i to je to. pep je pep pa je samo goetzea dobio.
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
- Felixians4
- Kontakt:
takomuhamedhulk je napisao/la: ↑14 jan 2024, 21:45mozda kod naftasa.
- farinelli123
- Kontakt:
Vec se valja neka prica kako Xabi naredio da mu sledece leto dovedemo Grimalda, E do Wirtza i Zubimendija.
A on ce da otera Tuhela tako sto ce da osvoji bundesligu bez poraza.
A on ce da otera Tuhela tako sto ce da osvoji bundesligu bez poraza.
•
-
- Kontakt:
Leverkusen bi lako mogao pokupiti prvi poraz protiv konzervi sljedece kolo.
Dosadasnji dio prelaznog roka nije ni blizu onoga sto se ocekivalo.
Realno Mukiele ako dodje imacemo sirinu sigurno sa Daierom I mukieleom Ali daleko od ikakvog pojacanja.
Zaragoza na ljeto into nije pojacanje vec igrac Koji bukvalno ulazi u roster vjerovatno umjesto Ganabrya.
Tel ne dobija priliku.
Patanja sva otvorena od Kimicha,Musiale Daviesa ....
Cak I ove glasine oko trenera ....po meni za jednu uspjesnu kampanju I nek3 vece rezultate zaista nema dovoljno ni Mira u ekipi ni u rukovodstvu kluba.
Jedina ozbiljna aktivnost je oko ovih igraca 15-16-17 godina Koji se traze I dovode.
Jednostavno toliko spekulacija oko kluba nemoze biti dobro ni za Koga.
Tuchel,Igraci kako stvoriti hemiju,zajednistvo jer jednostavno sve ovo moze provides sada Ali kada dodju velike utakmice like prvaka I kada Bude sit nice odlucivale sve ovo ce biti jako bitno I presudno.
I ove zelje Arauho Koji **** ce Nam Jo's jedan stoper visokog Kvaliteta pa upa,Kim,delight gdje ce svi igrati imacemo skuplju odbranu nego real sto je placao c jeli Tim galaktikosa.
A na to dodaj promjene u vezi,oxekivani Wirtz,pa trener brate pa nismo Manchester ****
Realno Mukiele ako dodje imacemo sirinu sigurno sa Daierom I mukieleom Ali daleko od ikakvog pojacanja.
Zaragoza na ljeto into nije pojacanje vec igrac Koji bukvalno ulazi u roster vjerovatno umjesto Ganabrya.
Tel ne dobija priliku.
Patanja sva otvorena od Kimicha,Musiale Daviesa ....
Cak I ove glasine oko trenera ....po meni za jednu uspjesnu kampanju I nek3 vece rezultate zaista nema dovoljno ni Mira u ekipi ni u rukovodstvu kluba.
Jedina ozbiljna aktivnost je oko ovih igraca 15-16-17 godina Koji se traze I dovode.
Jednostavno toliko spekulacija oko kluba nemoze biti dobro ni za Koga.
Tuchel,Igraci kako stvoriti hemiju,zajednistvo jer jednostavno sve ovo moze provides sada Ali kada dodju velike utakmice like prvaka I kada Bude sit nice odlucivale sve ovo ce biti jako bitno I presudno.
I ove zelje Arauho Koji **** ce Nam Jo's jedan stoper visokog Kvaliteta pa upa,Kim,delight gdje ce svi igrati imacemo skuplju odbranu nego real sto je placao c jeli Tim galaktikosa.
A na to dodaj promjene u vezi,oxekivani Wirtz,pa trener brate pa nismo Manchester ****
-
- Kontakt:
A kontekst ništa a?
Zašto je Flick tražio Gotzea, Cana itd? Zato što mu nisu htjeli dovesti nikoga koga je zapravo želio, pa je bilo daj šta daš.
Zašto je Flick tražio Gotzea, Cana itd? Zato što mu nisu htjeli dovesti nikoga koga je zapravo želio, pa je bilo daj šta daš.
I am not yet born; O hear me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.
Prema pisanju Sky,Eberl izgleda završena stvar.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
-
- Kontakt:
Valjda se ovim transferom popravi pregovaracka pozicija Bayerna.
I naravno, da se prestanu dovoditi polu-igraci, i otpadci u drugim ekipama.
I naravno, da se prestanu dovoditi polu-igraci, i otpadci u drugim ekipama.
Flop je iste muppete gurao i u repku tako da baš nije bilo što daš.Bundesliga je napisao/la: ↑15 jan 2024, 10:57Zašto je Flick tražio Gotzea, Cana itd? Zato što mu nisu htjeli dovesti nikoga koga je zapravo želio, pa je bilo daj šta daš.
-
- Kontakt:
Njemačka svakako ni nema nekog kvaliteta, pogotovo na tim centralnim pozicijama. Zato se i govori o vraćanju Kroosa u reprezentaciju.
Za svaku kritiku se ima opravdanje 

" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
-
- Kontakt:
Nije opravdanje nego činjenice. Tako je i Sarr došao u Bayern jer je propao posao za Desta pa je bilo daj šta daš, samo da imaju desnog beka.
Evo klupe protiv PSG-a u četvrtfinalu 2020/21:
Reserves
44 Josip Stanisic, 42 Jamal Musiala, 49 Maximilian Zaiser, 20 Sarr, 23 Tanguy Nianzou, 8 Javi Martínez, 35 Alexander Nübel
Smiješno pričati s kakvim kadrom se raspolagalo kada je riječ o rezervama. Nisu čovjeku htjeli nikoga dovesti. A ni današnja situacija nije puno bolja.
Evo klupe protiv PSG-a u četvrtfinalu 2020/21:
Reserves
44 Josip Stanisic, 42 Jamal Musiala, 49 Maximilian Zaiser, 20 Sarr, 23 Tanguy Nianzou, 8 Javi Martínez, 35 Alexander Nübel
Smiješno pričati s kakvim kadrom se raspolagalo kada je riječ o rezervama. Nisu čovjeku htjeli nikoga dovesti. A ni današnja situacija nije puno bolja.
Transfer Desta bi bio veći fail nego od Sarra.
Džabe klupa ako ju treneri ne koriste, eto ove sezone su na raspolaganju 3 golmana, dvojica ne mogu ni prismrditi terenu, džabe ti rezervni napadač koji pored Lewata i Kanea ne može do minuta.
Ispunjavati trenerima sve ili većinu želja je opasno kao i imati škrtu i lijenu te nesposobnu upravu, dugoročne su posljedice.
Džabe klupa ako ju treneri ne koriste, eto ove sezone su na raspolaganju 3 golmana, dvojica ne mogu ni prismrditi terenu, džabe ti rezervni napadač koji pored Lewata i Kanea ne može do minuta.
Ispunjavati trenerima sve ili većinu želja je opasno kao i imati škrtu i lijenu te nesposobnu upravu, dugoročne su posljedice.
- Centre forward
- Kontakt:
Jel' ono Dest u Barsi završio ? Kakvo je to onanisanje na temi tamo bilo kad je oš'o u Kataloniju, k'o da je Filip Lam lično.
Neg', pos'o s Lewandowskim je isp'o perfect. S obzirom na to, imamo li kakvog kojeg je amortizacija prilično uzela seb' da ga pošaljemo na SI Španije te uz neki pristojan novac dovedemo Frenkija De Mladjeg. Sevap bi bilo spasit' momka, a i njegova "elegancija" je danas raritet u fudbalu.
Neg', pos'o s Lewandowskim je isp'o perfect. S obzirom na to, imamo li kakvog kojeg je amortizacija prilično uzela seb' da ga pošaljemo na SI Španije te uz neki pristojan novac dovedemo Frenkija De Mladjeg. Sevap bi bilo spasit' momka, a i njegova "elegancija" je danas raritet u fudbalu.
05.09.1995 ♥
11-0-0 Rekordmeister
11-0-0 Rekordmeister
Kimmich - De Jong razmjena?
Trenutno korisnika/ca: Google Adsense [Bot], kraljttbvb i 8 gostiju.