jasonstatham je napisao/la: ↑14 jan 2024, 22:28
NekoNovi je napisao/la: ↑14 jan 2024, 22:03
Pogledajte ko igra u Realu a ko u Barseloni i sve ce vam biti jasno. Pogledajte ko jednima a ko drugima ulazi sa klupe. Luzerski mentalitet je odavno prisutan u Barsi. Jedina klasa u ovom timu je Gundogan. Sve ostalo je pokušaj od igrača. Ti sa djetetom od 16 godina misliš ovo okrenuti. Evo ušao i Fermin. Ništa nije igrao. Cijelo vrijeme se zalijetao i udarao, očito isfrustriran, bez želje da nesto igra. Sve je to do mentaliteta.
Ima nešto i u šoldima drug moj.
Ti dovedeš Romeua koji i ne igra, oni Bellinghama za 120 mil. Promovišu se ova djeca u nadi da će neki upaliti, jedino je to ostalo.
A što kažeš, Gundo je jedina klasa. Tužno i realno.
I nikad ovdje nije priča o nekom super kupu, nego borba da zbog Barte ne završe u rangu Valencie, Seville...
Finansijska stabilnost i dobar plan. Oboje se mora imati. Najbolji primjer Chelsea i United kad to dvoje nemaš.
Ovo sad u Barsi je jedno životarenje, dovodiš ono sto možeš a ne ono sto želiš. Pokušaš pa ako upali, upali.
Pokušavaju igrat tika taku a niko živ to vise ne igra. Ni sam Pep. U napadu se mora bit direktniji ako ćeš dat go. Primjer Pedrija u drugom poluvremenu. Ušao u šesnaesterac i onda se okreće sto godina. Pa sutaj, dodaj sta je komplikujes.
Gledao sam nedavno film o Fergusonu. Njegov početak u Unitedu nije bio ništa bolji od Xavijevog. Čini mi se osvojio samo jedan kup u prve 2 3 sezone...
Barsa sada istovremeno želi da ima proces izgradnje novog tima a istovremeno i titule.
Trenera dobrih nema. Evo Nagelsman. Nula bodova. Murinjo ima 10 godina nije osvojio bitan trofej. Onaj lik iz Njukasla prošlu sezonu bombonica, ovu 10. na tabeli. Jedino onaj De Zerbi. Arteta bi Barsi legao ko budali samar ali ništa od te ljubavi...