FK Tuzla City
Moderator/ica: GracanicaAA
Re: FK Tuzla City
TUZLA CITY U TURSKOJ.
21.01. FC PH Taskent
24.01. FC Levski
29.01. FK DEČIĆ
01.02. NK Maribor
Kada lete za Tursku? Ima li iko da će nas pojačati?
21.01. FC PH Taskent
24.01. FC Levski
29.01. FK DEČIĆ
01.02. NK Maribor
Kada lete za Tursku? Ima li iko da će nas pojačati?
Da ne ulazimo u polemiku ali Fejza je taraba. Nesiguran i često prima sumnjive golove.tuzlac je napisao/la: ↑14 jan 2024, 16:09AKO ISPLIVAMO IZ ZONE ISPADANJA ONDA NEK GA PUSTE DA BRANI.SVETO JE PRAVILO U FUDBALU ,IMATI U EKIPI ISKUSNOG GOLMANA I CENTARFORA.
FEJZA JE GOLMANČINA.TO ŠTO SI TI U NEKOJ ITERESNOJ ILI ROĐAĆKOJ VEZI SA LOLIĆIMA JE DRUGA STVAR.NE ZNAM KAKO SMO SAMO IZDRŽALI SA FEJZOM TOLIKE GODINE ,DOK JE LOLIĆ PIŠAO U PELENE.husrefbeg je napisao/la: ↑14 jan 2024, 16:14Da ne ulazimo u polemiku ali Fejza je taraba. Nesiguran i često prima sumnjive golove.

Nekad bio ali sad nikako. Moje misljenjetuzlac je napisao/la: ↑14 jan 2024, 16:28FEJZA JE GOLMANČINA.TO ŠTO SI TI U NEKOJ ITERESNOJ ILI ROĐAĆKOJ VEZI SA LOLIĆIMA JE DRUGA STVAR.NE ZNAM KAKO SMO SAMO IZDRŽALI SA FEJZOM TOLIKE GODINE ,DOK JE LOLIĆ PIŠAO U PELENE.![]()
O ukusima se u pravilu ne diskutuje.Mesi i Ronaldo nisu ni u kakvim rođačkim odnosima u Bosni ni sa kime pa opet jedni kažu bolji Messi( i ja kažem) a drugi Ronaldo. Moj stav da Lolu ne treba dirati štaviše još ga više forsirati prvo što je jedino u hendikepu na odnosu Fejze ne iskustvo. Ni Fejzić se nije rodio iskusan. Lolić jeste možda kriv za par golova do sada ali nijedanput se nije sklonio namjerno. Meželi neko tvrditi isto i za Fejzića...može jedino ko je dobro blizak snjim a možda ni oni.
Sloboda Mehmedović. Sarajevo 90 min Hebibović.
-
- Kontakt:
Cijenim Fejzu jer godinama je sa nama. Spasio nas je mnogo puta. Sačuvao nam je dosta i bodova za to vrijeme.Beledija je napisao/la: ↑14 jan 2024, 17:15O ukusima se u pravilu ne diskutuje.Mesi i Ronaldo nisu ni u kakvim rođačkim odnosima u Bosni ni sa kime pa opet jedni kažu bolji Messi( i ja kažem) a drugi Ronaldo. Moj stav da Lolu ne treba dirati štaviše još ga više forsirati prvo što je jedino u hendikepu na odnosu Fejze ne iskustvo. Ni Fejzić se nije rodio iskusan. Lolić jeste možda kriv za par golova do sada ali nijedanput se nije sklonio namjerno. Meželi neko tvrditi isto i za Fejzića...može jedino ko je dobro blizak snjim a možda ni oni.
Ali nikad mu ne mogu preći preko tog spomenutog sklanjanja Mehmedoviću i onih partija protiv Sarajeva posebno u kupu.
-
- Kontakt:
Nije do Fejze, tako da ljutnju mozemo usmjeriti u drugom smjeru.Ponosnipodrinjac je napisao/la: ↑14 jan 2024, 17:48Cijenim Fejzu jer godinama je sa nama. Spasio nas je mnogo puta. Sačuvao nam je dosta i bodova za to vrijeme.Beledija je napisao/la: ↑14 jan 2024, 17:15O ukusima se u pravilu ne diskutuje.Mesi i Ronaldo nisu ni u kakvim rođačkim odnosima u Bosni ni sa kime pa opet jedni kažu bolji Messi( i ja kažem) a drugi Ronaldo. Moj stav da Lolu ne treba dirati štaviše još ga više forsirati prvo što je jedino u hendikepu na odnosu Fejze ne iskustvo. Ni Fejzić se nije rodio iskusan. Lolić jeste možda kriv za par golova do sada ali nijedanput se nije sklonio namjerno. Meželi neko tvrditi isto i za Fejzića...može jedino ko je dobro blizak snjim a možda ni oni.
Ali nikad mu ne mogu preći preko tog spomenutog sklanjanja Mehmedoviću i onih partija protiv Sarajeva posebno u kupu.
Elvir Baljic
Za pretpostaviti je. Ali ako želiš da dugo trajes i budeš na vrhu ne smiješ sebi dozvoliti da budeš igračka.TuzlaCityfighter je napisao/la: ↑14 jan 2024, 17:52Nije do Fejze, tako da ljutnju mozemo usmjeriti u drugom smjeru.Ponosnipodrinjac je napisao/la: ↑14 jan 2024, 17:48Cijenim Fejzu jer godinama je sa nama. Spasio nas je mnogo puta. Sačuvao nam je dosta i bodova za to vrijeme.Beledija je napisao/la: ↑14 jan 2024, 17:15O ukusima se u pravilu ne diskutuje.Mesi i Ronaldo nisu ni u kakvim rođačkim odnosima u Bosni ni sa kime pa opet jedni kažu bolji Messi( i ja kažem) a drugi Ronaldo. Moj stav da Lolu ne treba dirati štaviše još ga više forsirati prvo što je jedino u hendikepu na odnosu Fejze ne iskustvo. Ni Fejzić se nije rodio iskusan. Lolić jeste možda kriv za par golova do sada ali nijedanput se nije sklonio namjerno. Meželi neko tvrditi isto i za Fejzića...može jedino ko je dobro blizak snjim a možda ni oni.
Velika većina nas navijača( barem nas starijih) zna da snijeg ne pada da pokrije brijeg već da se zametu tragovi pogotovu nepoželjni. Mene je pravo iznenadilo Baljino objašnjenje.
-
- Kontakt:
Nema tu objasnjenja, ja sam samo uvjek za istinu i pravdu. Ne treba da nosi teret onaj ko nije kriv, nek bude po pravdi pa makar i po mojim ledjima.
Zadnja izmjena: TuzlaCityfighter, dana/u 14 jan 2024, 21:43, ukupno mijenjano 1 put.
Elvir Baljic
Balja ima li sta za pojacanja?TuzlaCityfighter je napisao/la: ↑14 jan 2024, 21:27Nema tunobjasnjenja, ja sam samo uvjek za istinu i pravdu. Ne treba da nosi teret onaj ko nije kriv, nek bude po pravdi pa makar i po mojim ledjima.
-
- Kontakt:
Sa dva igraca se pregovara, odbrambeni i napadac, po mom misljenju mogu biti pojacanja. Takodje moguca jos 1-2 odlaska iz nasih redova, takodje se i sa tim igracima pregovara.Hazre je napisao/la: ↑14 jan 2024, 21:38Balja ima li sta za pojacanja?TuzlaCityfighter je napisao/la: ↑14 jan 2024, 21:27Nema tunobjasnjenja, ja sam samo uvjek za istinu i pravdu. Ne treba da nosi teret onaj ko nije kriv, nek bude po pravdi pa makar i po mojim ledjima.
Elvir Baljic
Igraci iz nase lige vjerovatno cim ih znas?TuzlaCityfighter je napisao/la: ↑14 jan 2024, 21:45Sa dva igraca se pregovara, odbrambeni i napadac, po mom misljenju mogu biti pojacanja. Takodje moguca jos 1-2 odlaska iz nasih redova, takodje se i sa tim igracima pregovara.Hazre je napisao/la: ↑14 jan 2024, 21:38Balja ima li sta za pojacanja?TuzlaCityfighter je napisao/la: ↑14 jan 2024, 21:27
Nema tunobjasnjenja, ja sam samo uvjek za istinu i pravdu. Ne treba da nosi teret onaj ko nije kriv, nek bude po pravdi pa makar i po mojim ledjima.
-
- Kontakt:
Jedan je iz nase lige, drugi nekad igrao nasu ligu.Hazre je napisao/la: ↑14 jan 2024, 21:47Igraci iz nase lige vjerovatno cim ih znas?TuzlaCityfighter je napisao/la: ↑14 jan 2024, 21:45Sa dva igraca se pregovara, odbrambeni i napadac, po mom misljenju mogu biti pojacanja. Takodje moguca jos 1-2 odlaska iz nasih redova, takodje se i sa tim igracima pregovara.
Elvir Baljic
Pa ako je tako a jest onda ne vidim svrhu svog navijanja. Moram se resetovati pod hitno.TuzlaCityfighter je napisao/la: ↑14 jan 2024, 21:27Nema tu objasnjenja, ja sam samo uvjek za istinu i pravdu. Ne treba da nosi teret onaj ko nije kriv, nek bude po pravdi pa makar i po mojim ledjima.
-
- Kontakt:
Da ne dodje do zabune, nikad, ama bas nikad nije bilo takvih namjera od bilo koga u klubu, kao ni ambicija za kvarne stvari. U konkretnom slucaju islo se pomoci komsiji, na zalost nisu mogli sami sebi pomoci .Beledija je napisao/la: ↑15 jan 2024, 01:40Pa ako je tako a jest onda ne vidim svrhu svog navijanja. Moram se resetovati pod hitno.TuzlaCityfighter je napisao/la: ↑14 jan 2024, 21:27Nema tu objasnjenja, ja sam samo uvjek za istinu i pravdu. Ne treba da nosi teret onaj ko nije kriv, nek bude po pravdi pa makar i po mojim ledjima.
Elvir Baljic
U KUPU JE BIO MUMINOVIĆ.Ponosnipodrinjac je napisao/la: ↑14 jan 2024, 17:48Cijenim Fejzu jer godinama je sa nama. Spasio nas je mnogo puta. Sačuvao nam je dosta i bodova za to vrijeme.Beledija je napisao/la: ↑14 jan 2024, 17:15O ukusima se u pravilu ne diskutuje.Mesi i Ronaldo nisu ni u kakvim rođačkim odnosima u Bosni ni sa kime pa opet jedni kažu bolji Messi( i ja kažem) a drugi Ronaldo. Moj stav da Lolu ne treba dirati štaviše još ga više forsirati prvo što je jedino u hendikepu na odnosu Fejze ne iskustvo. Ni Fejzić se nije rodio iskusan. Lolić jeste možda kriv za par golova do sada ali nijedanput se nije sklonio namjerno. Meželi neko tvrditi isto i za Fejzića...može jedino ko je dobro blizak snjim a možda ni oni.
Moram iznijeti svoje razočarenje našim ljudima.Nevjerovatno kako mijenjaju pamet istav.Ili ih i nemaju.Ovo dođe rasprava na nivou fudbalskihobdaništaraca.Ko je bolji Fejza ili Lolić.Jučer Brajlović.Prekuče Muminović.I sve je to Fejza stojički otrpio.Iono najvažnije kad mu se kaže . znaš danas moramo popustiti gas Fejza ,ti to razumiješ.Šteta što je Tuzla City bez publike odnosno iskrenih navijača.Daleko je u stvari ispred svojih,kao,bajagi navijača.Hajde idemo dalje ,možda tuzlaci koji ostajubez premijerligaša na duži rok ,zavole i počnu poštovati TuzlaCity.TO JE JEDINI DUGOROČNI IZLAZ ZA OVAJ KLUB.
Dobro, svi imamo svoje mišljenje, neko čisto sportsko, neko profesionalno, ja imam svoje koje je sportsko- laičko, čitam da ima i predškolsko, većina ima ono lijepo zdravo navijačko mišljenje koje se zasniva njednostavnoj činjenici da je svaki bod osvojen, da je svaki penal napravljen da se spriječi protivnik ili sudijska lakrdija. Balja, niko nije bezgrešan, ti moraš praviti manje grešaka od nas istalih jer si u klubu, tvoje pisanje i mišljenje je relevantno dok moje ili nekog drugog nebitnog forumaša nije.
Slavko Petrović pravi igračku križaljku u redovima Tuzla Cityja, te traži pojačanja za proljetni dio sezone.
Jedno od imena koje se povezuje sa ekipom sa Tušnja, a koji bi već naredne sedmice mogao ozvaničiti potpis jeste Irfan Jašarević.
Jedno od imena koje se povezuje sa ekipom sa Tušnja, a koji bi već naredne sedmice mogao ozvaničiti potpis jeste Irfan Jašarević.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.