FK Tuzla City
Moderator/ica: GracanicaAA
Re: FK Tuzla City
Ćosa nije iz Lukavca već iz Tuzle. U Lukavcu je igrao dok ga nije Ibro rahimić spazio u odveo u Velez. U Velezu je bio korektan. Inače radi se o jako finom momka koji je iz dosta skromne porodice. Majka mu je svašta radila da ga prehrani i nekad pokušavala biti i menadžer. A ta izjava da nebu igrao za TC je tipična izjava većine Slobidasa ali kad im se ponudi svi prihvate. I Buco je govorio nebi nikad ali ....
-
- Kontakt:
Nista zlonamjerno nisam mislio, znam da je zivio samo sa majkom, da je momak koji je zasluzio sansu u Slobodi, ali su ga odma posle juniorakog staza otkantali bez da dobije sansu. Licno sam ga gledao momak ima šlifa za fudbal, ali po meni to se desi kad svako petljat prste u karijeru mladog fudbalera. Nazalost evo to se desava i sa Karicem.husrefbeg je napisao/la: ↑11 jan 2024, 08:13Ćosa nije iz Lukavca već iz Tuzle. U Lukavcu je igrao dok ga nije Ibro rahimić spazio u odveo u Velez. U Velezu je bio korektan. Inače radi se o jako finom momka koji je iz dosta skromne porodice. Majka mu je svašta radila da ga prehrani i nekad pokušavala biti i menadžer. A ta izjava da nebu igrao za TC je tipična izjava većine Slobidasa ali kad im se ponudi svi prihvate. I Buco je govorio nebi nikad ali ....
Elvir Baljic
Jašarević???.
Lično mislim da bi bio pojačanje i njegovim dovođenjem lijeva bekovska pozicija bila bi riješena jer bi se mogao rotirati sa Nikićem.
Desni bekovski par. Osmića bih ostavio, Hodžić, Ćorić i Čolić su 5 deka od katastrofe, imati će Slavko glavobolju s njima jer su prestari da nauče a prespori da mogu biti korisni.
Stopera ne vidim do ljeta, znači Šuki i Ristić uz Bihorca.
Lično mislim da bi bio pojačanje i njegovim dovođenjem lijeva bekovska pozicija bila bi riješena jer bi se mogao rotirati sa Nikićem.
Desni bekovski par. Osmića bih ostavio, Hodžić, Ćorić i Čolić su 5 deka od katastrofe, imati će Slavko glavobolju s njima jer su prestari da nauče a prespori da mogu biti korisni.
Otkud sad na treninzima i Sećerović. Kad je bi kod nas stalno glumio povrede i dobijao kartone. Šljam od čovjeka.
-
- Kontakt:
Ristica ne racunaj.. Nije vise nas igrac.Beledija je napisao/la: ↑13 jan 2024, 16:11Jašarević???.
Elvir Baljic
E sad, odlaskom Ristića stoperska pozicija dodatno se komplikuje.TuzlaCityfighter je napisao/la: ↑13 jan 2024, 20:42Ristica ne racunaj.. Nije vise nas igrac.Beledija je napisao/la: ↑13 jan 2024, 16:11Jašarević???.
Bihorac je dobar ako dodatno poboljša fizičku spremu pa na taj način izbjegne povrede kojima je sklon.Huso može kvalitetno odigrati libera, klasičnog stopera nikako. U slučaju kartona ili povrede Bihorca osloniti se na Šukija i Redžića je hrabrost.
Što se tiče dolaska Petrovića nisam baš naročito oduševljen tim potezom AH,ali ni razočaran, pa hajde da mu prvo pružimo šansu pa ćemo vidjeti šta će biti.Kad je u pitanju igrački kadar tu imamo nekoliko dešavanja.Odlasci Mešinovića i Ćorića su dobri potezi.Ristić nažalost nije ni dobio pravu priliku jer se forsirao neuspješni Šukilović.Odlazak Ristića znači da obavezno mora doći novi stoper jer smo tu ionako kratki tj šuplji.
Što se tiče dolaska Jašarevića iz Željezničara to bi mogao biti dobar potez.S druge strane motanje Šećerovića oko kluba je grozno i nadam se da ga nećemo gledati u dresu TC ponovo.No bilo je i ranije situacija gdje je AH primao vremešne potrošene poluigrače u neuspješnim pokušajima rehabilitacije- tako da je sve moguće.
Što se tiče dolaska Jašarevića iz Željezničara to bi mogao biti dobar potez.S druge strane motanje Šećerovića oko kluba je grozno i nadam se da ga nećemo gledati u dresu TC ponovo.No bilo je i ranije situacija gdje je AH primao vremešne potrošene poluigrače u neuspješnim pokušajima rehabilitacije- tako da je sve moguće.
Slažem se za Hodzica da treba napraviti raskid isto kao i za Ćorića što se tiče Čolića malo je igrao. Strah me da će Petrovic forsirati Hodzića evo i Secerović se tu vrti. Ta ekipa Radnika prije 8 godina je prošlost.Beledija je napisao/la: ↑13 jan 2024, 16:11Jašarević???.
Radnik kad je osvojio kup BiH bio je jedan prosječan tim koji je odlično vođen od sadašnjeg trenera TC-a.Sloboda je bila po svim linijama bolji tim,šta se desilo to znaju AH,HM I ljudi bliski njima.Radnik je imao S. JAKOVLJEVIĆA, Memiševića i Obradovića a svi ostali su bili i ostali prosjek.Šećerović ako uspije da se vrati veći je manipulator nego što je šutač lopte.Hodžić nije više igrač za ovu ligu, on samo na pametan način troši vrijeme do penzije a nama trga živcehusrefbeg je napisao/la: ↑14 jan 2024, 08:42Slažem se za Hodzica da treba napraviti raskid isto kao i za Ćorića što se tiče Čolića malo je igrao. Strah me da će Petrovic forsirati Hodzića evo i Secerović se tu vrti. Ta ekipa Radnika prije 8 godina je prošlost.Beledija je napisao/la: ↑13 jan 2024, 16:11Jašarević???.
Hajde, pošto ćemo igrati defanzivno, ne treba nam desetka.Šta je sa Mihajlovićem?
Znači Petrović računa na njega.Ja se slažem s tim.
-
- Kontakt:
Odlaskom Mesinovica, Corica i Ristica mi nismo na gubitku, cak naprotiv. Hvala im za svaki minut proveden na terenu, ali necemo osjetiti njihov nedostatak. Sto se tice Secerovica njegovo prisustvo nebih komentarisao.
Elvir Baljic
Dobro bi bilo riješiti se Šukilovića.Dovesti opet nekog Nikitina ako treba.Nama, pogotovo poslije povrede Šukilovića, treba još jedan štoper.TuzlaCityfighter je napisao/la: ↑14 jan 2024, 11:57Odlaskom Mesinovica, Corica i Ristica mi nismo na gubitku, cak naprotiv. Hvala im za svaki minut proveden na terenu, ali necemo osjetiti njihov nedostatak. Sto se tice Secerovica njegovo prisustvo nebih komentarisao.
Zadnja izmjena: tuzlac, dana/u 14 jan 2024, 15:31, ukupno mijenjano 1 put.
-
- Kontakt:
Nisam bas pametan. Iskreno nije mi toliko krš od igraca Šukilovic da ga se tek tako olahko odreknemo i pustimo. Nije da nema mjesta na klupi, moze ulaziti kad se utakmica zatvara, cuvamo rezultat.tuzlac je napisao/la: ↑14 jan 2024, 15:26Dobro bi bilo riješiti se Šukilovića.Dovesti opet nekog Nikitina ako treba.TuzlaCityfighter je napisao/la: ↑14 jan 2024, 11:57Odlaskom Mesinovica, Corica i Ristica mi nismo na gubitku, cak naprotiv. Hvala im za svaki minut proveden na terenu, ali necemo osjetiti njihov nedostatak. Sto se tice Secerovica njegovo prisustvo nebih komentarisao.
Elvir Baljic
Drago mi je da Slavko računa na Fejzića.On vjeruje iskusnim golmanima.Sjetimo se Avdukića(1981).Sezona 2015-2016 FK Radnik 32 (0)
Trenutno korisnika/ca: successminator i 7 gostiju.