FK Željezničar

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

U sezoni 2025/26. očekujem:

1. Borbu za titulu
50
20%
2. Borbu za Evropu
117
46%
3. Sredinu tabele
48
19%
4. Borbu za opstanak
41
16%

Ukupno glasova: 256

Pririsak
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la Pririsak » 14 jan 2024, 14:28

Bojudaosinebu je napisao/la:
14 jan 2024, 14:21
Mozete vi pisati sta hocete i biti optimisti,trenutno ovo je najgora ekipa zeljeznicara ikad i ovi igraci ne mogu izboriti opstanak u ligi.
Ja nisam optimist. Trener je sam rekao da ne moze da vjeruje da su igracima treninzi bili teski. ALI TO JE DOBRO JER JE ODMAH UKAZAO DA SE MORA VISE RADITI DA SE ISPUNI CILJ.

Ja ne kazem da smo mi izborili opstanak nego bas suprotno, jer je ovakva situacija mi moramo dati podrsku da bi osigurali opstanak. A onda rijesiti proboeme u svojoj avliji.

RajvoSA03
Kontakt:

Post Postao/la RajvoSA03 » 14 jan 2024, 14:30

Hansestadt je napisao/la:
14 jan 2024, 12:32
Dosta promjena i u omladinskom pogonu sto se tice trenera:
Kako je potvrđeno za SportSport.ba, nove ugovore u Omladinskoj školi Željezničara nisu dobili dosadašnji treneri Senad Žerić i Fadil Žerić.

Novi šef struke juniora FK Željezničar je Mirnes Bešić. Bešić je već radio u Omladinskom pogonu kluba sa Grbavice, a kasnije se okušao i u FK Igman Ilidža, FK Radnik Hadžići, ali i u inostranstvu.

Zna li neko nesto vise o ovom Mirnesu Besicu?
Kao covjek odlican, kao trener tanak. Imao sam priliku da mi bude sef u OP. Nazalost nikakav upgrade u odnosu na Zerice
92:48 - La Decima

"Dan bez nogometa je izgubljen dan." - Ivica Osim

VeteranSA
Kontakt:

Post Postao/la VeteranSA » 14 jan 2024, 14:34

Pririsak je napisao/la:
14 jan 2024, 14:20
RatoborniMrmot je napisao/la:
14 jan 2024, 13:27
Pririsak je napisao/la:
14 jan 2024, 13:23
A gradnja juga ipak ispade pucanj u prazno i to mi je bio najjaci spin prosle godine. Idemo u losem smjeru u tom trenutku rezultatski, ne mozes meda i dodje press kaze gradimo jug hahaha

Samo se treba realno i objektivno gledati i ne mazati ljudima oci. Znamo svi u kojoj smo sad poziciji i nasa podrska treba i treneru i igracima kakvi god da su. Ako ni uz podrsku ne uspiju uci u sredinu tabele onda je i ne zasluzuju.
Pa kako cemo da pocnemo sa Jugom kada su nam propale pripreme u Spaniji, placamo strucni stab i jos pokusavamo da dovedemo 4 - 5 igraca. Nije bas da imamo toliko para.

Svakako bi nam falilo para odnosno morali bi navijaci da skupe dio, trenutna situacija nije bas za hajpa i furanja. Il kontas da pare rastu na grani ?
Ma ne kazem da je za hajpa i furanja sto se tice gradnje juga nego i jeste fazon da se posloze prioriteti, kakvo gradjenje juga u situaciji kad ti sportski dio ode u depresiju. To sam i rekao u smislu da je prosla uprava na celu sa Kovacevicem i jos aktuelnom direktoricom to bacila na press da bi sklonili pricu o tome kako smo katastrofa usli u sezonu i eto sad i sezona otisla u qrac i nemas nista od juga.

Zato treba objektivno sagledati. Nama je sad potrebno da izguramo da udjemo u sredinu tabele bar. A to ce se postici tako sto budemo dali podrsku igracima i treneru. Nikad mi nije bilo jasno da se ljudi pljuju bez da ista pokazu, a to je bio slucaj i sa turanjaninom, biberom prije nego su i poceli igrati i ko zna, da nije toliki negatican pritisak stabljen na njih, mozda bi momci i igrali opustenije.

Al haj na stranu sve to, uprava jeste i dalje crna rupa koja ne moze dovesti sponzora 2 i po godine a ne investirora ali opet kako god to sve bilo ne zelim da idemo u drugu ligu, mi navijaci moramo dati podrsku da se ovo izgura pa onda mijenjati upravljacke strukture koje ce nas bar malo podsjetiti kako je to biti ozbiljan i organizovan fusbalski klub.
To je to, znači navijači Želje ovako razmišljaju. Svjesni su momenta i težine situacije u kojoj jesmo, ali znaju da samo dobrom atmosferom možemo naprijed. Ne viđoh ove "kritičare" da su napisali da je Bruno odličan izbor za trenera. Ne viđoh da kažu "bravo" za junore/kadete jučer. Da je mali Karić pojačanje za sve U21 koje trenutno imamo. Ne, pljuj samo, i ponavljaj. Košpe, stolice, i slične gluposti i nebuloze. Kritikuj što nema JUGA a za život se boriš. I kao to navijači Želje. Ponavljam, sikter dušmani!!!

dubioza144
Kontakt:

Post Postao/la dubioza144 » 14 jan 2024, 15:04

Da smo sa arapima ostali dobri sad bi nam poslali Benzemu na posudbu
Ali duboko u srcu, u središtu naše Grbavice osim ratnog plamena, tinjala je jedna iskra, iskra koja je tiho šaputala pjesmu ljubavi i znala da će doći neko drugo vrijeme!

Koliki je Željo, Željo je GOLEM, nije velik nego GOLEM, razlika je veliko i GOLEMO.

muharemovicdzelo
Kontakt:

Post Postao/la muharemovicdzelo » 14 jan 2024, 15:04

Kako malac izbaci Dubačkića. :thumbup:

Bojudaosinebu
Kontakt:

Post Postao/la Bojudaosinebu » 14 jan 2024, 15:10

Dubackica ne moras izbacivati on sam ispada. I ovaj brada izgleda kiks igrac.

RatoborniMrmot
Kontakt:

Post Postao/la RatoborniMrmot » 14 jan 2024, 17:49

zeljovolimte je napisao/la:
14 jan 2024, 14:19
Ispast ce navijaci krivi za situaciju u klubu.

Malo je najveci prosjek brojcano posjete, placamo ubjedljivo najskuplje karte godinama, malo je. Postajemo generalni sponzor, kupovali bi i u fanshopu nego nema navijaca da nabave robu, sramota. 20.000 ljudi je uplatilo clansku kartu u dvije godine.

Sad, sta smo dobili?

Prljave stolice, wc na sjeveru u ocajnom stanju, uzasna igra, uzasna organizacija (jedna kapija prilikom izlazaa, dok kupim kartu zakasnim na utakmicu, jbg ko je meni kriv sto je tekma u 18h, trebao sam skolu uciti pa bih radio do 13h), ne smijes kospice unijeti, ako je malo veca utakmica ili vrucina, strpi se dok se utakmica zavrsi.

Eh da, mi clanovi kluba, licno ja kojem je cijela porodica uclanjena i osudjena da prati i slusa svako jutro i dan o Zeljeznicaru smo doveli klub u ovo stanje jer smo uvijek bili podrskaa
Ko je napisao da su navijaci krivi za ovaj debakl koji nam se desava ?

Imal' dje kakva slika, ne bilo ti mrsko, ja svoje postavio. Pa da nastavimo. Posteno ? Znaci porodica je uclanjena, a ne bila je uclanjena :mrgreen:

Da vidim, zivot me naucio da nepoznatim ljudima ne vjerujem na rijec, halali, do mene, jbg.

MrAmarOsim
Kontakt:

Post Postao/la MrAmarOsim » 14 jan 2024, 18:01

Joj Ratobornog, čovjek bolje traži članske nego naši kad su tražili protiv Minska.
"Ovi igrači za koje se plaćaju enormne sume novca su prije svega životinje fizički."
Najtrofejniji trener PLBiH - Amar Osim

StrikeWarzone
Kontakt:

Post Postao/la StrikeWarzone » 14 jan 2024, 18:26

Ja kako guramo clanske s stabilnog desetog mjesta.
Htjeli su da te gase, yeb'o si im mater!

Pablo11
Kontakt:

Post Postao/la Pablo11 » 14 jan 2024, 18:29

RatoborniMrmot je napisao/la:
14 jan 2024, 17:49
zeljovolimte je napisao/la:
14 jan 2024, 14:19
Ispast ce navijaci krivi za situaciju u klubu.

Malo je najveci prosjek brojcano posjete, placamo ubjedljivo najskuplje karte godinama, malo je. Postajemo generalni sponzor, kupovali bi i u fanshopu nego nema navijaca da nabave robu, sramota. 20.000 ljudi je uplatilo clansku kartu u dvije godine.

Sad, sta smo dobili?

Prljave stolice, wc na sjeveru u ocajnom stanju, uzasna igra, uzasna organizacija (jedna kapija prilikom izlazaa, dok kupim kartu zakasnim na utakmicu, jbg ko je meni kriv sto je tekma u 18h, trebao sam skolu uciti pa bih radio do 13h), ne smijes kospice unijeti, ako je malo veca utakmica ili vrucina, strpi se dok se utakmica zavrsi.

Eh da, mi clanovi kluba, licno ja kojem je cijela porodica uclanjena i osudjena da prati i slusa svako jutro i dan o Zeljeznicaru smo doveli klub u ovo stanje jer smo uvijek bili podrskaa
Ko je napisao da su navijaci krivi za ovaj debakl koji nam se desava ?

Imal' dje kakva slika, ne bilo ti mrsko, ja svoje postavio. Pa da nastavimo. Posteno ? Znaci porodica je uclanjena, a ne bila je uclanjena :mrgreen:

Da vidim, zivot me naucio da nepoznatim ljudima ne vjerujem na rijec, halali, do mene, jbg.
Kralj pise o prljavim stolicama ko hulahopka nekada.
Fk Željezničar.

Raonffa
Kontakt:

Post Postao/la Raonffa » 14 jan 2024, 18:30

StrikeWarzone je napisao/la:
14 jan 2024, 18:26
Nije to bolest rijetka doslovno :mrgreen:
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"

dubioza144
Kontakt:

Post Postao/la dubioza144 » 14 jan 2024, 18:32

StrikeWarzone je napisao/la:
14 jan 2024, 18:26
Jos kad Cavalic potpise
Ali duboko u srcu, u središtu naše Grbavice osim ratnog plamena, tinjala je jedna iskra, iskra koja je tiho šaputala pjesmu ljubavi i znala da će doći neko drugo vrijeme!

Koliki je Željo, Željo je GOLEM, nije velik nego GOLEM, razlika je veliko i GOLEMO.

irfo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la irfo » 14 jan 2024, 18:36

Da smo potrošili na marketing za članske para koliko su i pitari imali bi do sad 15 hiljada članova
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA

"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."

MocMahale444

Post Postao/la MocMahale444 » 14 jan 2024, 19:09

MrAmarOsim je napisao/la:
14 jan 2024, 18:01
Joj Ratobornog, čovjek bolje traži članske nego naši kad su tražili protiv Minska.
Rekoh mu ja prvi dan da je bahat malo s tim clanskim ali razumijem da pokusava hajpati samo nema potrebe toliko.

@Irfo :thumbup:

Inace nas marketing je 0.
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️

VeteranSA
Kontakt:

Post Postao/la VeteranSA » 14 jan 2024, 19:12

irfo je napisao/la:
14 jan 2024, 18:36
Da smo potrošili na marketing za članske para koliko su i pitari imali bi do sad 15 hiljada članova
Ma nas da nema, trebalo bi nas izmisliti. Grcaš, boriš se za opstanak, ne možeš boda sa strane donijeti, i opet najgledaniji, najviše članova... Ne mogu zamisliti šta bi bilo da smo u situaciji kao Zrinjski. Krcata bi Grbavica bila. Prva tekma Zrinjski 10K sigurno. Protiv torpeda će biti krcato. Još ako bude bodova, goriće sve.
To je Željo, to su Manijaci. Šta god dušmani i mislili i pisali...

Brkooo
Kontakt:

Post Postao/la Brkooo » 14 jan 2024, 19:24

3000+ hiljade aktivnih clanova za 2 sedmice 2024 godine.. :salut:
Zeljo 🔵⚪

VeteranSA
Kontakt:

Post Postao/la VeteranSA » 14 jan 2024, 20:53

Brkooo je napisao/la:
14 jan 2024, 19:24
Zeljo 🔵⚪
Zamisli da se još lažne hadžije sklone od kluba i puste da se ide naprijed, gdje bi bili...

StrikeWarzone
Kontakt:

Post Postao/la StrikeWarzone » 14 jan 2024, 20:54

Brkooo je napisao/la:
14 jan 2024, 19:24
Zeljo 🔵⚪
Bez ikakvog marketinga osim onog skromnog klipa.
Pa da se samo malo aktiviraju !
Paket članstva za porodicu, članska + majica, šal.
Članska + dres, kojeg ni nemamo u shopu. :damn:
Da animiraju ove bivše igrače, o polusezonskim kartama neću ni pričati, to ne pamtim kad smo imali.
Mada mislim da ćemo i ovako kilavi i tromi ići na 5.000 do prve ligaške.
Htjeli su da te gase, yeb'o si im mater!

Semper
Kontakt:

Post Postao/la Semper » 14 jan 2024, 21:20

Dogan u Ilijasu a kleli smo se u njega :rol:

Hansestadt
Kontakt:

Post Postao/la Hansestadt » 14 jan 2024, 21:25

Jbg svako ima svoj prime :D ali sto je pitar Hadzic za njim poletio :urnebes:

Odgovori

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Anpa i 29 gostiju.