Hvala, uh tu smo deficitarni. Jesi li ga imao priliku gledati kakav je?anlayan je napisao/la:Armando Ibraković, odbrambeni igrač Švedske mlade reprezentacije...atko je napisao/la:Ja mislim da je Junuzović izgubljen.anlayan je napisao/la:Haznadar, Ibrakovic, Junuzovic...imamo ih dosta...ali cudim se kako se Alzir prije nasih sjetio zaliti
Haznadar? On je već nastupao za našu U-21 selekciju. Gdje je sada on?
A gdje igra ovaj Ibraković? (Oprostite na ne informisanosti)
Reprezentativci (fudbal)
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Reprezentativci (fudbal)
mozda ima nade i da grafite zaigra za nas hahaha... moramo se zaliti fifi:D
F.K. Sarajevo - Reprezentacija BiH - Internazionale - Liverpool FC
hehehe, imamo napadača dovoljno. Možda Sheferadnan_hz je napisao/la:mozda ima nade i da grafite zaigra za nas hahaha... moramo se zaliti fifi:D

glupost za hrabre je sebičan lijek
Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop
- calcio
- Lokacija: Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch
- Kontakt:
ne igra ti taj za Svedsku, a taj klub je u drugoj ligi i neznam jeli standardan uopsteanlayan je napisao/la:Armando Ibraković, odbrambeni igrač Švedske mlade reprezentacije...igra za Norrkopingatko je napisao/la:Ja mislim da je Junuzović izgubljen.anlayan je napisao/la:Haznadar, Ibrakovic, Junuzovic...imamo ih dosta...ali cudim se kako se Alzir prije nasih sjetio zaliti
Haznadar? On je već nastupao za našu U-21 selekciju. Gdje je sada on?
A gdje igra ovaj Ibraković? (Oprostite na ne informisanosti)
kvalitet je vazan, ljudi, a ne kvantitet.
- MentalitaUltras
- Kontakt:
Kongres FIFA-e na Bahamima
BiH se više ne mora bojati "otimanja" igrača
Na FIFA-inom kongresu na Bahamima u srijedu je raspravljano o šest stavki koje se naravno tiču najvažnije sporedne stvari na svijetu, no jedna od njih zasigurno je odlična i za fudbalsku reprezentaciju Bosne i Hercegovine.
Naime, na incijativu Alžirskog fudbalskog saveza FIFA-i je dostavljen prijedlog o izmjeni pravila o dobnoj granici igrača s dvojnim državljanstvom koji se moraju opredijeliti za koji nacionalni tim će nastupati.
Do sad, igrači sa dvojnim državljanstvom su se u dobi do 21. godine morali opredijeliti za koji će nacionalni tim igrati tako da bi ubuduće naprimjer igrač mlade francuske reprezentacije s alžirskim i francuskim državljanstvom, koji nikad ne dobije poziv u seniorsku reprezentaciju, mogao zaigrati za reprezentaciju Alžira.
Odluku je podržalo 58% glasova tako da igrači koji su nastupali za U-21 i mlađe kategorije i dalje zadržavaju pravo nastupa za drugu reprezentaciju ukoliko ne nastupe za seniorski tim.
Inicijativa je potekla od alžirske reprezentacije koja je gubila igrače jer su odabirali da nastupaju za francusku reprezentaciju.
Ova FIFA-ina odluka značila bi da se reprezentacija BiH ne treba bojati preotimanja igrača te da ipak može računati na one fudbalere koji su branili boje drugih juniorskih selekcija, kao što su Haris Medunjanin koji je nastupao za mladu reprezentaciju Holandije ili Asmir Begović koji je branio za Kanadu.
Znaći nismo izgubili ni Begovića .. Medunjanina .. Kucukovića .. Džaku .. itd .
A Hrvatima možemo uzet onog Matu Jajalu što je podpisao za Sienu pošto je rodjen u Jajcu ..
BiH se više ne mora bojati "otimanja" igrača
Na FIFA-inom kongresu na Bahamima u srijedu je raspravljano o šest stavki koje se naravno tiču najvažnije sporedne stvari na svijetu, no jedna od njih zasigurno je odlična i za fudbalsku reprezentaciju Bosne i Hercegovine.
Naime, na incijativu Alžirskog fudbalskog saveza FIFA-i je dostavljen prijedlog o izmjeni pravila o dobnoj granici igrača s dvojnim državljanstvom koji se moraju opredijeliti za koji nacionalni tim će nastupati.
Do sad, igrači sa dvojnim državljanstvom su se u dobi do 21. godine morali opredijeliti za koji će nacionalni tim igrati tako da bi ubuduće naprimjer igrač mlade francuske reprezentacije s alžirskim i francuskim državljanstvom, koji nikad ne dobije poziv u seniorsku reprezentaciju, mogao zaigrati za reprezentaciju Alžira.
Odluku je podržalo 58% glasova tako da igrači koji su nastupali za U-21 i mlađe kategorije i dalje zadržavaju pravo nastupa za drugu reprezentaciju ukoliko ne nastupe za seniorski tim.
Inicijativa je potekla od alžirske reprezentacije koja je gubila igrače jer su odabirali da nastupaju za francusku reprezentaciju.
Ova FIFA-ina odluka značila bi da se reprezentacija BiH ne treba bojati preotimanja igrača te da ipak može računati na one fudbalere koji su branili boje drugih juniorskih selekcija, kao što su Haris Medunjanin koji je nastupao za mladu reprezentaciju Holandije ili Asmir Begović koji je branio za Kanadu.
Znaći nismo izgubili ni Begovića .. Medunjanina .. Kucukovića .. Džaku .. itd .
A Hrvatima možemo uzet onog Matu Jajalu što je podpisao za Sienu pošto je rodjen u Jajcu ..
вяαηισ¢ι ¢αѕтι gℓανησg gяα∂α
-HzsA87-
-HzsA87-
- ZELJO DO GROBA
- Kontakt:
Dzaka je preddobar igrac, evo sad je promjenjeno pravlo oko ovoga...sad Dzaka nema prepreka da zaigra za nas...atko je napisao/la:Nije, bio je neki dan gost na RSG kod Marijana, kaže da je imao samo jedan nastup za U-21. E sada neznam njegove kvalitete, nisam ga nikada gledao. Kakav je i da li bi trenutno mogao konkurisati. ovo pitam jer nam vezni red nije loš. On i Medunjanin su po vokacij vezni igrači. Nego je li ko ove sezone pratio Medunjanina, kako je igrao i kojiko on ima godina?ZELJO DO GROBA je napisao/la:a jel anel Dzaka imo i jedan nastup za njemacku reprezntaciju...
ja sam za to sdea se on odma zove.heheh
mozda napisati neko pismo ciri ili nesto slicno....

"Pobjednik nije uvijek dobar kao što ni gubitnik nije uvijek loš. U sportu postoji mnoštvo stvari koje nemaju veze s pobjeđivanjem i gubljenjem." - Pep Guardiola
Meho Kodro
Mes Que Un Club
Meho Kodro
Mes Que Un Club
- MentalitaUltras
- Kontakt:
Jakupović nemože više igrat za nas
Branio je jedan put za Švicarsku A selekciju ..
http://transfermarkt.de/de/spieler/2857 ... rofil.html
-HzsA87-
-HzsA87-
al je sjedio na klupi.. znaci nije odigrao cijeli ili dio utakmice.. procitaj pravilo.. moze sa di jakupovic braniti za nas...MentalitaUltras je napisao/la:Jakupović nemože više igrat za nas
F.K. Sarajevo - Reprezentacija BiH - Internazionale - Liverpool FC
eh sad ciro na tebi je, pozuriii... iako mislim za ove igrace da ne bi trebali biti dobrodosli, svi su birali tudje repke a sad kad ne igraju kod njih htjeli bi vamo cccc al iskreno neki bi dobro dosli pogotovo asmir begovic i dzaka...
ne oze mi vise niko naumpast ne znam sta je sa onim malim austrijancem jel on ikako igro za austrija a tim vjerovatno jest a i ne znam da li ima veze sa bih... treba sad prec u inter, zaboravih mu ime nije me zanimo hehehe
ne oze mi vise niko naumpast ne znam sta je sa onim malim austrijancem jel on ikako igro za austrija a tim vjerovatno jest a i ne znam da li ima veze sa bih... treba sad prec u inter, zaboravih mu ime nije me zanimo hehehe
Bolje biti živ a kukavica nego mrtav a heroj
uros palibrkAdebisi je napisao/la:eh sad ciro na tebi je, pozuriii... iako mislim za ove igrace da ne bi trebali biti dobrodosli, svi su birali tudje repke a sad kad ne igraju kod njih htjeli bi vamo cccc al iskreno neki bi dobro dosli pogotovo asmir begovic i dzaka...
Pravilo kaže da se sportsko državljanstvo može mijenjati samo jednom,Jakupović ga je već jednom promijenio iz našeg u Švicarsko-piši propalo.adnan_hz je napisao/la:al je sjedio na klupi.. znaci nije odigrao cijeli ili dio utakmice.. procitaj pravilo.. moze sa di jakupovic braniti za nas...MentalitaUltras je napisao/la:Jakupović nemože više igrat za nas
- MentalitaUltras
- Kontakt:
Cuj ovog Uros Palibrk
Palibrk igra za Milan ..
I Za mladu Repke Slovenije u-17 ..
I nevjerujem da če ikad igrat za BiH jer ga dobro znam ..
Ovaj sigurno misli na Arnautovica ..
Ali ljudi otac mu je Srbin iz Srbije
A Majka Austrijanka ..
Covjek nema ništa sa BiH
to se ovde ponavlja iz dana u dan ..
Palibrk igra za Milan ..
A Majka Austrijanka ..
Covjek nema ništa sa BiH
-HzsA87-
-HzsA87-
Ako je Bošnjak, kako nema, zovi ako vrijedi!
glupost za hrabre je sebičan lijek
Begovic nije!? za njega smo jos na vrijeme?ra1981 je napisao/la:Pravilo kaže da se sportsko državljanstvo može mijenjati samo jednom,Jakupović ga je već jednom promijenio iz našeg u Švicarsko-piši propalo.adnan_hz je napisao/la:al je sjedio na klupi.. znaci nije odigrao cijeli ili dio utakmice.. procitaj pravilo.. moze sa di jakupovic braniti za nas...MentalitaUltras je napisao/la:Jakupović nemože više igrat za nas
Adebisi Begovic je davno izjavio da hoce za bih da igra i to fanaticosima.. a nasi ga nisu ni 1% ****. neznam zasto bi trebali dozvoliti da nam probadne takav golman
ja bas sam htio da sad popravimMentalitaUltras je napisao/la:Cuj ovog Uros Palibrk
Palibrk igra za Milan ..
A Majka Austrijanka ..
Covjek nema ništa sa BiH

cuj dobro ga znas.. pa nagovoriga ako ga dobro znas;)
jest sigurno misli o Arnautovicem koji je izabrao Austriju i nema nikakve veze sa bih
Nije,Begović još uvijek može zaigrati za nas.Begović je do sada branio samo za mlađe selekcije Kanade i jednom bio na klupi A-tima(srećom po nas nije ušao).Jakupović je branio za našu u-21 pa se "prešaltao" na Švicarce,pa bi sad opet kod nas,e to već ne može.Begovic nije!? za njega smo jos na vrijeme?
Adebisi Begovic je davno izjavio da hoce za bih da igra i to fanaticosima.. a nasi ga nisu ni 1% ****. neznam zasto bi trebali dozvoliti da nam probadne takav golman
- MentalitaUltras
- Kontakt:
ja bas sam htio da sad popravim
zbunio se nije krivicno djelo ni ratni zlocin
jest sigurno misli o Arnautovicem koji je izabrao Austriju i nema nikakve veze sa bih[/quote]
Pa nije samo sam te popravio
Nemam ga šta nagovarat ako čovjek nema BiH u srcu ..
To je tip čovjeka isto kao Neven Subotić .. Marko Marin .. itd .
Nažalost

jest sigurno misli o Arnautovicem koji je izabrao Austriju i nema nikakve veze sa bih[/quote]
Pa nije samo sam te popravio

Nemam ga šta nagovarat ako čovjek nema BiH u srcu ..
To je tip čovjeka isto kao Neven Subotić .. Marko Marin .. itd .

Nažalost

-HzsA87-
-HzsA87-
Marko Arnautovic je mozda trebao igrati za Albaniju s obzirom da prezime Arnautovic odlazi od turske rijeci Arnaut koja znaci Albanac. 

-------------------Begović------------------
-Mujdža---Bičakčić---Šunjić--Kolašinac-
-----------Medunjanin--Salihović---------
-----Hajrović------Pjanić--------Lulić-----
-------------------Ibišević------------------
-Mujdža---Bičakčić---Šunjić--Kolašinac-
-----------Medunjanin--Salihović---------
-----Hajrović------Pjanić--------Lulić-----
-------------------Ibišević------------------
haj ko ga j..e spalili smo makar jednog ako Ciro uradi svoj poso.. a ako ga ne pozove u avgustu dabogda umro.ra1981 je napisao/la:Nije,Begović još uvijek može zaigrati za nas.Begović je do sada branio samo za mlađe selekcije Kanade i jednom bio na klupi A-tima(srećom po nas nije ušao).Jakupović je branio za našu u-21 pa se "prešaltao" na Švicarce,pa bi sad opet kod nas,e to već ne može.Begovic nije!? za njega smo jos na vrijeme?

Ja ne razumjem ove "nase" slovence.. ni malo nemaju patriotizma u sebi pa sve i jedan nastupa za tu slovensku reprezentaciju. a nema gore zemlje sto se tice politike koja se vrsi prema strancima pogotovo bosancima.
neznam jestel ikad prolazili kroz sloveniju ali bas osjetis neki rasizam, da te gledaju ko da si sta ja znam kriminalac.
ljudi na kojoj poziciji igra ovaj Medunjanin , bil nam mogao on pomoć na putu za Afriku
, znam dok je igrao za (Herenven il' AZ Alkmar
)-da je bio dobar + izvodio (dobro) slobodnjake , a kako je u Valadolidu slabo sam cuo vise i da je ziv , učinak 2 asistencije ??
http://transfermarkt.de/de/spieler/3066 ... rofil.html

http://transfermarkt.de/de/spieler/3066 ... rofil.html
Trenutno korisnika/ca: 231983, Brazzzoo123, GG3, kakarut, Mostarska, napapijri1987 i 82 gosta.