Grand Slam
Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
Re: Grand Slam
Znaci nisam neki vatreni fan tenisa, ali znam da ne postoji teoretska sansa da je propustio 29 grand slamova zbog povreda. To znaci da 7 i po godina nije igrao grand slam, sto je nemoguce.
- Simpatizer
- Kontakt:
Naravno da nije tacan podatak da je propustio 29.
Jbg, jedan izvali a drugi k'o zadnji blento povjeruje.
Jbg, jedan izvali a drugi k'o zadnji blento povjeruje.

Gledao sam dva seta Sinnera i nije bilo toliko rutinski koliko rezultat pokazuje.
Prizmić strašno dobar
Prizmić strašno dobar
Ovo mu je 13-ti GS turnir da propusta zbog povrede, eto da ne ulazite u neke rasprave 
Opet sa toliko propustenih ima 22 osvojena slama, jednostavno Pariz kad god se pojavi osvoji i tu je jednostavno kralj
Nego Prizmic pokazuje da ce itekako od njega biti jako dobar teniser

Opet sa toliko propustenih ima 22 osvojena slama, jednostavno Pariz kad god se pojavi osvoji i tu je jednostavno kralj
Nego Prizmic pokazuje da ce itekako od njega biti jako dobar teniser
- NerminFatic
- Kontakt:
Da pitam ove Srbe ovdje, jeste li fakat ponosni da metnete na glavu sajkacu kao ovi danas vasi sunarodnjaci, Novakovi navijaci, u Melbourne?
Prizma zivu silu ne yebe
Strasan mali , pisao sam da ga ove godine ocekujem u top50 necu da pretjerujem i kazem da moze i vise, al ova igra i nivo za prvi mec na GS turniru u karijeri i to odmah protiv najboljeg i to na centralnom terenu je nevjerovatno za jednog 18-to godisnjaka
novak igra daleko ispod svojih mogućnosti
prižmić je izvrstan, ali znamo svi kako se ovakvi mečevi na kraju završe
prižmić je izvrstan, ali znamo svi kako se ovakvi mečevi na kraju završe
- Bazinga12345
- Kontakt:
Uzima Prizmic set, pa ide nekih 6-3 6-2 u zadnja dva za Djokovica.

24. oktobar 1946 - ostalo je historija. Ostalo je emocija, otrov i lijek, porodica, život, strast
Ovdje Dino sano sam sebe može pobijediti. Nolo je imao mečeva i mečeva ovakvih, još kas uzme sada medicinski 

Ide pauza u u WC nekih 15 minuta ako izgubi ovaj set.
Manchester United - 67 titles
Liverpool - 67 titles
Liverpool - 67 titles
Zasto samo govoriti Novak igra ispod mogucnosti, jel prvi set igrao ispod mogucnosti? De malo gledaj mec, ovaj momak igra mec karijere , ovo sta sve stize i kakve udarce pogadje je nevjerovatno, i na to sve ne pokazuje neke pretjerane emocije
Ovo je mislim tek drugi put da Novak gubi set u prvom kolo AO, mislim da je dobio daleko najtezeg kvalifikanta od svih sto su bili
Cudno je da ima malo upisa ovdje, utisala se tema bas
pa svaki servis mu ide u prednost, protiv apsolutnog no-name igrača koga znamo samo mi sa ovih prostora. normalno da je daleko ispod svog nivoa. milion grešaka itd a nije da dino lupa bombe ko stan nekad
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Igra Nole sasvim dobro, nije na svom maksimumu ali nije ni daleko od toga. Dino je brutalan, reternira perfektno, bh i fh odlični i on tjera NNovaka na greške.
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
ovo je novak u trećoj uzbrdo u spačeku, ni blizu maksimuma. dino igra dobro ali samo zato jer mu novak to dozvoljava. jeste, return mu je prva klasa ali ostalo je hvala novak
na kraju će biti ona stara hipoteza protiv big3 “malo mu falilo”, a svi znaju da je to malo tačno onoliko koliko je ovome drugom trebalo
na kraju će biti ona stara hipoteza protiv big3 “malo mu falilo”, a svi znaju da je to malo tačno onoliko koliko je ovome drugom trebalo
Džaba smo krečili, Nole je digo nivo igre.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.