Prevarant? NoVaxer? Zatvorenik? Ne.

Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
Prevarant? NoVaxer? Zatvorenik? Ne.
Neki likovi ne kontaju da nije Djokoviceva greska sto Nadal nije uspijevao dolaziti tako daleko npr u Australiji kao sto je Nole u Parizu.Virtu4l je napisao/la: ↑11 sep 2023, 17:358 od tih 11 pobjeda otpada na samo jedan Slam.BosniaBoston je napisao/la: ↑11 sep 2023, 16:587-11 na slamovima protiv nadala, 30-29 sveukupno. Protiv nadala ima prednost jer je kompletniji, a ne jer ga je derao medjusobno kao sto je slucaj sa Fedom
Odustat ce bar 3-4 iz MD tako za Thiema nema problemaCAGarfia je napisao/la: ↑07 dec 2023, 12:04Izašla lista prijavljenih za Australian Open. Najveći gubitnik Thiem bez dileme, cut off bio na 97. mjestu, a on 98. te će ako ne dobije pozivnicu morati rudariti kroz kvalifikacije da dođe do main drawa. Protected ranking imaju Shapovalov, Kwon, Vesely, Raonić, Nadal, Čilić i Opelka. 3 wildcarda idu za trojicu momaka iz Australije, a ostalih 5 je još nepoznanica. Vjerovatno će po jedna otići za momke iz USA, Velike Britanije i Francuske, tako da mislim da je Thiem poprilično siguran za wildcard. Kroz kvalifikacije još 16 igrača dolazi do glavnom žrijeba.
Ne znam da li su i nositelji već poznati, ali trebalo bi da je to to.
thiem je 100% siguran, ni teoretski se ne može desiti da svih 97 bude zdravoCAGarfia je napisao/la: ↑07 dec 2023, 12:04Izašla lista prijavljenih za Australian Open. Najveći gubitnik Thiem bez dileme, cut off bio na 97. mjestu, a on 98. te će ako ne dobije pozivnicu morati rudariti kroz kvalifikacije da dođe do main drawa. Protected ranking imaju Shapovalov, Kwon, Vesely, Raonić, Nadal, Čilić i Opelka. 3 wildcarda idu za trojicu momaka iz Australije, a ostalih 5 je još nepoznanica. Vjerovatno će po jedna otići za momke iz USA, Velike Britanije i Francuske, tako da mislim da je Thiem poprilično siguran za wildcard. Kroz kvalifikacije još 16 igrača dolazi do glavnom žrijeba.
Ne znam da li su i nositelji već poznati, ali trebalo bi da je to to.
Zaista mi je čudo da je ovo klepio u konkurenciji Alcaraza i Novaka. Donekle razumijem što se Novaka tiče, ali Alcaraza i ne baš.Jannik Sinner was crowned as the 2023 ATP Fans' Favorite Award winner in singles, outshining some of his more accomplished peers like Novak Djokovic and Daniil Medvedev.
Sinner also beat his generational rival Carlos Alcaraz for this prestigious award, voted online by tennis fans, and is the first Italian man to top this podium. Incidentally, the 22-year-old is the youngest winner of the Fans' Favorite award since Roger Federer.
Jel moguce da je toliko propustio, nestvarno zvuci taj podatak?RobertHrkac555 je napisao/la: ↑07 jan 2024, 13:3629.GS turnir propušta Rafael Nadal, kakav je imao potencijal za 25+ slamova
Na AO je 3-4 x bio prisiljen predati ili je odigrao unatoč povredi, kao finale s Wawrinkom, a i RG16 nije bio "svoj" još uvijek.numanumaye22 je napisao/la: ↑12 jan 2024, 19:48Jel moguce da je toliko propustio, nestvarno zvuci taj podatak?RobertHrkac555 je napisao/la: ↑07 jan 2024, 13:3629.GS turnir propušta Rafael Nadal, kakav je imao potencijal za 25+ slamova![]()
I opet mu Nolo jedva pobjegaonumanumaye22 je napisao/la: ↑12 jan 2024, 19:48Jel moguce da je toliko propustio, nestvarno zvuci taj podatak?RobertHrkac555 je napisao/la: ↑07 jan 2024, 13:3629.GS turnir propušta Rafael Nadal, kakav je imao potencijal za 25+ slamova![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.