Rukometna reprezentacija BiH

Moderator/ica: Pasha

Da li ste zadovoljni izborom Ivice Obrvana za novog selektora?

Super zadovoljan
46
23%
Zadovoljan
76
39%
Nemam stav
33
17%
Nezadovoljan
14
7%
Katastrofa
27
14%

Ukupno glasova: 196

Bazinga12345
Kontakt:

Re: Rukometna reprezentacija BiH

Post Postao/la Bazinga12345 » 13 jan 2024, 20:09

Ispade sad Šuman bio dobar selektor.
⭐ Velež Mostar ⭐

Zadnja klupa

Tekashi
Kontakt:

Post Postao/la Tekashi » 13 jan 2024, 20:11

galia95 je napisao/la:
13 jan 2024, 20:00
Spahic98 je napisao/la:
13 jan 2024, 19:33
:salut:

slika
Legenda, hvala mu za sve! :bih:
:bih: Trenercina.

inzomni
Kontakt:

Post Postao/la inzomni » 13 jan 2024, 20:12

Zutti je napisao/la:
13 jan 2024, 20:07
Nije problem 99% igrača nema apsolutno nikakav kvalitet, takvi su se rodili, nažalost nemamo boljih. Selektor je rinaka, al okej ne možemo nikog boljeg dovest.

Problem je, uz totalnu kurcobolju, ovo. Ni t od timskih osobina. Stani pred novinare, ne pljuj saigrače i selektora, to je tvoj tim klošaru. I ti si dio ekipe koja je priredila blamažu, da si 100 puta Burić ne možeš se ovako ponašat.
Ima puno pravo da ovako postupi. Ne stavlja stvari pod tepih.

Vidi se da je selektor povalio ekipu do krajnjih granica. Nijedan jedini igrac nije kriv za poraz. Nijedan.

Da sam na njegovom mjestu, jos bi nesto gore reko ovako je opet osto suzdrzan.

Imam osjecaj da ga u svlacionici ismijavaju i podjebaju "stas ba ti levatu pricat mi cemo igrat kako hocemo"

boatenkk
Kontakt:

Post Postao/la boatenkk » 13 jan 2024, 20:17

10000% provjerena info... jedan od igraca je psovo selektoru mater.. smajlovic se ko picka povuko i sutio.. nesmijem reci koji igrac. na ivici rata u svlacionici

Zutti
Kontakt:

Post Postao/la Zutti » 13 jan 2024, 20:17

inzomni je napisao/la:
13 jan 2024, 20:12
Zutti je napisao/la:
Nije problem 99% igrača nema apsolutno nikakav kvalitet, takvi su se rodili, nažalost nemamo boljih. Selektor je rinaka, al okej ne možemo nikog boljeg dovest.

Problem je, uz totalnu kurcobolju, ovo. Ni t od timskih osobina. Stani pred novinare, ne pljuj saigrače i selektora, to je tvoj tim klošaru. I ti si dio ekipe koja je priredila blamažu, da si 100 puta Burić ne možeš se ovako ponašat.

Vidi se da je selektor povalio ekipu do krajnjih granica. Nijedan jedini igrac nije kriv za poraz. Nijedan.

Imam osjecaj da ga u svlacionici ismijavaju i podjebaju "stas ba ti levatu pricat mi cemo igrat kako hocemo"
Stvar (ne)odgoja majstore. To je tvoja ekipa, tvoji saigrači, tvoj trener. Kad bi gorilo sve na njih ne daš. Ovo je odlika kantonalnih, seljačkih ekipa. Svako ko ima gram karaktera i ko je trenirao bilo koji ekipni sport, pa makar i kao dijete, zna da nema neposredno prije, u toku i poslije utakmice pljuvanja po svom saigraču ili treneru. Ako ima kakav problem sačekaj da se smire glave pa se razumno diskutuje o tome. Nek prođe euro, sazovite press konferenciju, razložite gdje je problem i da se proba riješit, a ovo klošarsko "Odyebite ba evo vam selektor pa nek vam on objašnjava. On je kriv za sve nismo mi ništa" zayebi.

Zadnjom rečenicom si rekao da ništa selektor nije kriv nego igrači koji ga ne poštuju i koji ne izvršavaju zadatke koje im je zadao.
@Devedestka - brat, legenda, MANGUP!
Husref Musemić - Babuka.

VensanKasel
Kontakt:

Post Postao/la VensanKasel » 13 jan 2024, 20:24

Zutti je napisao/la:
13 jan 2024, 20:17
inzomni je napisao/la:
Zutti je napisao/la:

Stvar (ne)odgoja majstore. To je tvoja ekipa, tvoji saigrači, tvoj trener. Kad bi gorilo sve na njih ne daš. Ovo je odlika kantonalnih, seljačkih ekipa. Svako ko ima gram karaktera i ko je trenirao bilo koji ekipni sport, pa makar i kao dijete, zna da nema neposredno prije, u toku i poslije utakmice pljuvanja po svom saigraču ili treneru. Ako ima kakav problem sačekaj da se smire glave pa se razumno diskutuje o tome. Nek prođe euro, sazovite press konferenciju, razložite gdje je problem i da se proba riješit, a ovo klošarsko "Odyebite ba evo vam selektor pa nek vam on objašnjava. On je kriv za sve nismo mi ništa" zayebi.

Zadnjom rečenicom si rekao da ništa selektor nije kriv nego igrači koji ga ne poštuju i koji ne izvršavaju zadatke koje im je zadao.
Potpisujem !!!
Moja zemlja mala brana velikoj rijeci ludila ...

samocelik
Kontakt:

Post Postao/la samocelik » 13 jan 2024, 20:26

Nikad mi više ovaj ne bi među stative stao.
Godinama su te topili, ali ostao si jak kao Čelik!

BoixosNois1899
Kontakt:

Post Postao/la BoixosNois1899 » 13 jan 2024, 20:26

boatenkk je napisao/la:
10000% provjerena info... jedan od igraca je psovo selektoru mater.. smajlovic se ko picka povuko i sutio.. nesmijem reci koji igrac. na ivici rata u svlacionici
I ja sam čuo slično nešto. Navodno je tokom priprema sve puklo, nakon one utakmice protiv Švicarske. Sad ne znam jel misliš na to ili je u međuvremenu došlo i do nekog novog sukoba u toku utakmice večeras?
"I can't remember the last time I saw something like this. Extraordinary scenes at the Nou Camp. Sergi Roberto – the substitute – is the hero of the hour and it is the greatest Champions League knock out comeback of all time!"

FC Grizzlies

ovisnik
Kontakt:

Post Postao/la ovisnik » 13 jan 2024, 20:29

Loša utakmica, ništa nije štimalo od samog početka, slaba energija u odbrani, bezidejnost u napadu, čini se da su svu energiju, bar kad je u pitanju igra u odbrani,potrošili protiv Švedske.Tanak roster, koji jednostavno nema nikakvog ofanzivnog potencijala.Nema se tu ništa zamjeriti Smajlagiću, spominjati Šuman i slični, isto je godinama, nije do selektora, godine slabog rada u "bošnjačkim" klubovima, nepostojanje infrastrukture saveza/do skora nisu imali kancelarije i samo 2-3 uposlena/,odlazak srba i hrvata u komšiluk, staromodna vizija svih trenera u omladinskim selekcijama klubova....dovodi do ovakvog rezultata.Nema tu posebnog recepta, ako nemaš domaće kvalitete trenutno, naturalizuješ 2-3 beka, što je bar u rukometu lako, i igraš dok ne razviješ svoje igrače kroz omladinske selekcije.Tak su put prošli i Španija, Mađarska, Slovenija....svi su dovodili naturalizovane igrače i pravili rezultate, te za to vrijeme razvijali svoje.Imamo što imamo i to je očigledno nedovoljno da se ne sramotimo na prvenstvima, treba krenuti ispočetka ako za to u ovoj zemlji uopšte ima vizije i volje.

19vendetta87
Kontakt:

Post Postao/la 19vendetta87 » 13 jan 2024, 20:32

BoixosNois1899 je napisao/la:
13 jan 2024, 20:26
boatenkk je napisao/la:
I ja sam čuo slično nešto. Navodno je tokom priprema sve puklo, nakon one utakmice protiv Švicarske. Sad ne znam jel misliš na to ili je u međuvremenu došlo i do nekog novog sukoba u toku utakmice večeras?
Ma pusti ovog boatenkka, lik samo trolla. Tako je pisao gluposti da mu kum ide na pregovore sa Vahom da nam preuzme reprezentaciju
👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎

boatenkk
Kontakt:

Post Postao/la boatenkk » 13 jan 2024, 20:33

19vendetta87 je napisao/la:
13 jan 2024, 20:32
boatenkk je napisao/la:
Ma pusti ovog boatenkka, lik samo trolla. Tako je pisao gluposti da mu kum ide na pregovore sa Vahom da nam preuzme reprezentaciju
ko je ba piso da kum ide na pregoovre.. izmisljas.. to s vahom se desilo i znasisam da je bilo kontakta.. sve sto sam napiso je istina bila.. nije kum iso na pregovore nego licno zna vahu i dobri su.. sta lazes

19vendetta87
Kontakt:

Post Postao/la 19vendetta87 » 13 jan 2024, 20:44

boatenkk je napisao/la:
13 jan 2024, 20:33

ko je ba piso da kum ide na pregoovre.. izmisljas.. to s vahom se desilo i znasisam da je bilo kontakta.. sve sto sam napiso je istina bila.. nije kum iso na pregovore nego licno zna vahu i dobri su.. sta lazes
boatenkk
Post 12 sep 2023, 11:26

vahi u strucnom stabu trebaju kurceviti ljudi.. nesto poput ovog anelovog oca zeljni rada.. vaha je bas i rekao da misli da je mirso sve upravu i svidja mu se covjek.. a upoznat je da radi sa djecom u svedskoj.. vaha, mirso ahmedhodzic i jos par ljudi bi ovu repku doveli do polufinala eura..
Jahh :kafa:

Zaniolo
Kontakt:

Post Postao/la Zaniolo » 13 jan 2024, 20:56

TUGA JAD I CEMER
bolje da se nisu ni plasirali nesposobnjakovici

delinjo
Kontakt:

Post Postao/la delinjo » 13 jan 2024, 20:57

Bas me zanima plata kod ovog Hamidovica,nije valjda da ima budala da bi dali milju dvje za ovu budaletinu.
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!

RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF

Zaniolo
Kontakt:

Post Postao/la Zaniolo » 13 jan 2024, 20:58

inzomni je napisao/la:
Zutti je napisao/la:

kod nas nikad nije do igraca. kosarka do selektora
nogomet do selektora
rukomet do selektora
a igraci su sama svjetska krema hah nesposobnjakovici

VensanKasel
Kontakt:

Post Postao/la VensanKasel » 13 jan 2024, 21:03

19vendetta87 je napisao/la:
13 jan 2024, 20:32
boatenkk je napisao/la:
Meni je to čudno baš , poznavajući Smailagića dok je vodio Bosnu riječ je o izrazito strogom i qrčevitom liku .

19vendetta87
Kontakt:

Post Postao/la 19vendetta87 » 13 jan 2024, 21:05

Švedska 23 - 9 Gruzija na poluvremenu
Kakav nas sudar titana ocekuje u sljedecem kolu, dvije najlosije ekipe na cijelom EP, Bosna vs Gruzija 🔥

EastwichTown
Kontakt:

Post Postao/la EastwichTown » 13 jan 2024, 21:08

Da nam je igrati kao Farska Ostrva , pred kraj 1. Poluvremena su u egalu sa Norveškom ...

chily-rz
Kontakt:

Post Postao/la chily-rz » 13 jan 2024, 21:09

Pa nije Ferguson nit je ovo tadašnji United pa da provodi strogoću, za takvo nešto treba imati autoritet u svlačionici i poštovanje igrača.

Nemam pojma, ja da sam selektor imao bi tih pet, šest igrača za koje mislim da su najbolji i u dogovoru s njima dijelio pozive i gradio neku ekipu koja će imati neko zajedništvo i boriti se od prve do zadnje minute.

VensanKasel
Kontakt:

Post Postao/la VensanKasel » 13 jan 2024, 21:16

Ponekad treba dotaći samo dno , za bolje sutra .
Po meni moramo pokušavati igrat brzi centar , polukontre i kontre makar na silu , moramo davati što više laganih golova .

Svaku put kad smo imali prilku za kontru , naši polako neka idemo lagano ...

Također godinama smo katastrofalni kada imamo igrača više u napadu , nikako da stvorimo višak .
Godinama su nam krila ignorisana , moramo ih više uključiti .

Odgovori

Natrag na “Rukometna reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.