Guess the location image

spik inglis?
Ma nekad smo bili u šemi. Rekla mi je da radi u bolnici, zato i kontam da je doktorica.nekoIzMostara je napisao/la: ↑13 jan 2024, 13:08Ma ja, nisi ni lud. Hem plavusa hem doktoricatabba77 je napisao/la: ↑13 jan 2024, 12:18Da te pitam nešto nevezano za fudbal i sve ostalo o čemu smo pisali (a i ostale mostarce). Zna li neko šta je sa A. Tojaga, plavka, doktorica?nekoIzMostara je napisao/la: ↑13 jan 2024, 12:13
Ma dobar je Tabba, regularan je, sa njim se moze normalno komunicirati![]()
![]()
![]()
Znam Tojaga A., al nije plava i nije doktorica. Eventualno iz videnja, ali mozda neko drugi zna![]()
Nur dojčKONTRASVIH je napisao/la: ↑13 jan 2024, 13:25spik inglis?
Imaju 3 solucije:tabba77 je napisao/la: ↑13 jan 2024, 13:37Ma nekad smo bili u šemi. Rekla mi je da radi u bolnici, zato i kontam da je doktorica.nekoIzMostara je napisao/la: ↑13 jan 2024, 13:08Ma ja, nisi ni lud. Hem plavusa hem doktorica![]()
Znam Tojaga A., al nije plava i nije doktorica. Eventualno iz videnja, ali mozda neko drugi zna![]()
Gore negdje na magistrali živi. Ne mogu da se sjetim njenog broja telefona, a treba mi nešto.
Jesi papak, rekla ti da je doktoricatabba77 je napisao/la: ↑13 jan 2024, 12:18Da te pitam nešto nevezano za fudbal i sve ostalo o čemu smo pisali (a i ostale mostarce). Zna li neko šta je sa A. Tojaga, plavka, doktorica?nekoIzMostara je napisao/la: ↑13 jan 2024, 12:13Ma dobar je Tabba, regularan je, sa njim se moze normalno komuniciratiEspiritosanto je napisao/la: ↑13 jan 2024, 12:08
Pa ovo je legalna deponija, ovdje ste pisali o nelegalnim deponijama i kao da samo u Mostaru imaju nelegalne deponije i da je to stvar kulture nas.
Ova deponija što ovaj čovjek piše o njoj nije uopšte u gradu i postojala je i prije ovih naselja i puno godina nego što je navedeni gospodin tu napravio kuću.
Nemam namjeru ulaziti u raspravu,samo sam onom postavio sliku da je isto stanje i kod vas a i isto stanje što se tiče nelegalnih deponija i ista je stvar kulture.![]()
![]()
Sad ce mosarajvosa, samo ceka da neko nesto napise.
NajvecaRadosti je napisao/la: ↑13 jan 2024, 16:52Novo lice na treningu mladic Stefan Radakovic koji je na probi a inace igra za Slaviju iz Istocnog Sarajeva na poziciji lijevog krila zanimljivo je da u 17 utakmica ima 0 golova i 0 asistencija... Ali mozda se dokaze suprotno
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Odličan tandem sa malim zubanom, zna bekrija posao štp jest jestNajvecaRadosti je napisao/la: ↑13 jan 2024, 16:52Novo lice na treningu mladic Stefan Radakovic koji je na probi a inace igra za Slaviju iz Istocnog Sarajeva na poziciji lijevog krila zanimljivo je da u 17 utakmica ima 0 golova i 0 asistencija... Ali mozda se dokaze suprotno
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ponudio sam ti opcije; neovlaštwna trgovina, izvlačenje novca, pranje novca. Slobodno izaberi jednu, ili sve tri.obagol je napisao/la: ↑13 jan 2024, 11:27Evo vidimo ko je jak na rijecima. Kao hajde jos jednom pa cu napisati prijavuVenamaHrabrih je napisao/la: ↑13 jan 2024, 09:13Dogovoreno, medeni. Napiši još jednom da Mirvić izvlači novac iz kluba, neovlašteno trguje opijatima, pere novac... poslaću ti kopiju prijave. Sam ćeš vidjeti kakve sve odjele imaju u Tužilaštvu. Valjda ne pišeš iz dijaspore? Oni su jaki na riječima još iz rata.![]()
A sta ako napisem da Mirvic OVLASTENO trguje opijatimaMozda nisu opijati, mozda je neka druga vrsta droge. Broji li se to?
Fakat nigdje zaludjenijih navijaca od pitara, nakon dva poraza vracaju clanske, tjeraju igrace, trenere, upravu, bojkotuju utakmice. Pobijede u prijateljskoj, prekucali ligu, bosanski Dinamoo, napadaju grupnu fazu. Isto tako sa Mirvicem, ponasate se kao da je Kelaifi a za dva mjeseca cete mu je.ati mrtve.
Dzidic Seferovic kad dodaš Sapinu ti su vise klubova izbacili u niži rang nego sto su ostavili u životu. Isto Ko da su ih namjerno okupili da ih unište.
Trenutno korisnika/ca: Ejnur, held9, Hrammm1921, inzomni, Paromlinac i 32 gosta.