Dobro samo mi nije jasna percepcija kako mi to uvjek izgubilo 10 15 20 uvjek je dobro kriv je neko peti,krajni rezultat se piše možeš viditi čitavu utaknicu i izgubiti na kraju rezultat se piše.Spanija nezgodna i lukava i ovoga će izvuci pouku19vendetta87 je napisao/la: ↑12 jan 2024, 23:20Sve stvar percepcije. Isto tako mozes reći kako Spanci, finalisti zadnjeg EPa, gube cijelu utakmicu od Hrvata po 7-8 razlike, a mi protiv Šveđani, evropskih prvaka, dosli sa -7 na -3.
A ne trebam ni napomonjati da je nebo i zemlja razlika u navedenim ekipama
Rukometna reprezentacija BiH
Moderator/ica: Pasha
Re: Rukometna reprezentacija BiH
Na današnji dan 2018. pobjedili smo Švicarsku 21:15
Hajmo i danas makar gol razlike
Hajmo i danas makar gol razlike

Ne reci mi hvala to ne tražim od tebe, srce na terenu dovoljno je za mene
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
L'otavo re di Roma F.T.
Al smo zato ostali yebani zbog spiska

Samo da se i to ne ponovi

Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Pa nije do nas bilo

L'otavo re di Roma F.T.
L'otavo re di Roma F.T.
Radončić, skontao sam, zapravo vidio sam ranije najavu a pitanje je da li bih mu prepoznao glas, nekako je drugačiji, valjda malo ofalio kako ne radi više lajv prenoseljevak je napisao/la: ↑11 jan 2024, 22:11Jel to zelis da se uklopis s neznalicama sto komentarisuRaonffa je napisao/la: ↑11 jan 2024, 21:20Raduje dobra odbrana, energetski smo tu bili na nivou cijelo poluvrijeme i to se negdje i očekivalo bez obzira na katastrofalne rezultate na Yellow kupu.
Mlitav napad je svakako realnost, sve apsolutno očekivano. Biće ovo 10-15 razlike do kraja vjerovatno.
Izgleda da se Burić povrijedio i čini mi se da nije bezazleno makar po njegovim reakcijama na klupi. To bi bio veliki hendikep za naredna dva meča.![]()
Znas li ti ko je komentator? Il pak ni ti nikad nisi cuo za njega?

"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
Znal se sastav?
- InatSilniBosanski
- Kontakt:
+1ovisnik je napisao/la: ↑12 jan 2024, 23:17Nije njemu problem izbor šuta, već spore noge i činjenica da ne napada odbranu, nema promjenu pravca i igru 1:1 nekako je suviše krut i spor, ne voli kontakt i zbog toga igra iz daleka, šteta, ima top u ruci, sa malo više srca i pokretljivosti bio bi odličan bek, ovako ispod prosječan.Trebao je odabrati odbojku, ovo je ipak muški sport.legenda reala je napisao/la: ↑12 jan 2024, 22:27A sta znam fino se on digne ima dobar odraz, al sut il je nekoliko metara iznad gola ili jedva dode do gola bas lose izgleda.
Kad bi imao realizaciju na jedno 50% on bi za nas ovakve bio premija sad je mislim ptotiv Svedske imo 2/9 sut
ovo za igru 1:1 sve si rekao sa tim sve svodi da tu napravis razliku.
nadam se da ce Panic danas zablistati
Bihać cijeli, crveni i bijeli!
1919, 1937!
Kinđe hvala ti !
1919, 1937!
Kinđe hvala ti !
Burić ipak ozbiljnije povrijeđen, velika šteta, sada sve spada na Faljića koji je i onako protiv Švedske igrao faktički 55+ minuta i pitanje je kako će fizički danas uopšte izgledati. Muhović je treća opcija al' on je tu samo nužno zlo na ovom nivou vjerovatno.
Još ako bez Panića ostanemo tu nam je i kraj, mada i sa njim šanse nisu velike koliko god se mi nadali jer Nizozemska je opasna i brza ekipa, možda su po temo i nezgodniji od Skandinavaca. Ima tu itekako kvaliteta i odbrana će morati biti na nivou kao protiv Švedske ukoliko mislimo napraviti nešto.
U napadu šta nam Bog da, biće vjerovatno nešto lakše u odnosu na Švedsku jer Nizozemci ipak ne igraju tako čvrsto ali svejedno na ovom nivou naši bekovi su manje-više nemoćni protiv skoro svake reprezentacije.
Najgore je što protiv ovakvih ekipa ti eventualno možeš biti u egalu 55 minuta ali oni isto tako za 5 minuta mogu napraviti 5 razlike.
Ne bih se iznenadio da Pipe danas u rotaciju ubaci Mandića (odbrana) i Kneževića (napad), što će se sigurno desiti ukoliko Panića ne bude, a nije nerealno ni da sa njim u ekipi ova dvojica dobiju neke minute jer mislim da moramo proširiti roster ukoliko želimo energetski parirati Nizozemcima samo dva dana poslije teškog meča sa Švedima gdje smo se istrošili maksimalno.
Još ako bez Panića ostanemo tu nam je i kraj, mada i sa njim šanse nisu velike koliko god se mi nadali jer Nizozemska je opasna i brza ekipa, možda su po temo i nezgodniji od Skandinavaca. Ima tu itekako kvaliteta i odbrana će morati biti na nivou kao protiv Švedske ukoliko mislimo napraviti nešto.
U napadu šta nam Bog da, biće vjerovatno nešto lakše u odnosu na Švedsku jer Nizozemci ipak ne igraju tako čvrsto ali svejedno na ovom nivou naši bekovi su manje-više nemoćni protiv skoro svake reprezentacije.
Najgore je što protiv ovakvih ekipa ti eventualno možeš biti u egalu 55 minuta ali oni isto tako za 5 minuta mogu napraviti 5 razlike.
Ne bih se iznenadio da Pipe danas u rotaciju ubaci Mandića (odbrana) i Kneževića (napad), što će se sigurno desiti ukoliko Panića ne bude, a nije nerealno ni da sa njim u ekipi ova dvojica dobiju neke minute jer mislim da moramo proširiti roster ukoliko želimo energetski parirati Nizozemcima samo dva dana poslije teškog meča sa Švedima gdje smo se istrošili maksimalno.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
vrijeme je za jos jedno saketanje
idu pare na hendikep
idu pare na hendikep
bit ce gadno
- akisarajevo92
- Kontakt:
protiv Svedske niko nije nita ocekivao pa je onih 9 razlike kao pobjeda u nekim glavama
al posto je sad manje atraktivan protivnik i nesto se ocekuje predvidjam poraz dvocifrenom razlikom
al posto je sad manje atraktivan protivnik i nesto se ocekuje predvidjam poraz dvocifrenom razlikom
Don't believe the hype.
Stream? Hvala.
-
- Kontakt:
Jao sve gori, ima nas blizu 10 000. Bit ce ludilo na tribinama, sami fanatocosi u velikoj brojci.
- VensanKasel
- Kontakt:
Predviđam pobjedu minimalno 5 razlike .akisarajevo92 je napisao/la: ↑13 jan 2024, 17:30protiv Svedske niko nije nita ocekivao pa je onih 9 razlike kao pobjeda u nekim glavama
Moja zemlja mala brana velikoj rijeci ludila ...
- RoB_Do_BaGrO
- Kontakt:
Sve ove godine ja sam uz tebe ČZ45
-
- Kontakt:
**** li vam familiju onu sugavu placenicku, sav skart nek igra, ne daj Hodzicu ni da se skine, **** jedno ono
Imam osjećaj da ćemo večeras pobijediti 

L'otavo re di Roma F.T.
L'otavo re di Roma F.T.
Arena

Hvala!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.