Ista kao sa onom u Trebinju .

Šala mala , koliko sam čuo da je u izgradnji i da bi letovi mogli biti 2026/2027 godine . Zamisli linija Sarajevo - Bihać

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Ista kao sa onom u Trebinju .
Stas letit 10 minutaVensanKasel je napisao/la: ↑13 jan 2024, 15:44Ista kao sa onom u Trebinju .![]()
Šala mala , koliko sam čuo da je u izgradnji i da bi letovi mogli biti 2026/2027 godine . Zamisli linija Sarajevo - Bihać![]()
Karta cener, simboličnoVensanKasel je napisao/la: ↑13 jan 2024, 15:44Ista kao sa onom u Trebinju .![]()
Šala mala , koliko sam čuo da je u izgradnji i da bi letovi mogli biti 2026/2027 godine . Zamisli linija Sarajevo - Bihać![]()
Mozda su jedino njivu ocistili od grmlja i šiblja, ako to racunaju pod izgradnjomVensanKasel je napisao/la: ↑13 jan 2024, 15:44Ista kao sa onom u Trebinju .![]()
Zato što vozim 5 sati i ima 100 kameraalemsa je napisao/la: ↑13 jan 2024, 15:46Stas letit 10 minutaVensanKasel je napisao/la: ↑13 jan 2024, 15:44Ista kao sa onom u Trebinju .![]()
![]()
Malo je , 50 eura povratna i ljepota . Ljeti bio ATR bio pun zbog arapa , i to je to . Ma ne znam stvarno šta misle sa tim aerodrom , ti si bolje upućen čini mi se ?MortemHz je napisao/la: ↑13 jan 2024, 15:46Karta cener, simboličnoVensanKasel je napisao/la: ↑13 jan 2024, 15:44Ista kao sa onom u Trebinju .![]()
![]()
Misliš ? Ne znam vala , vidiš kako se bore ostali aerodromi ...harden je napisao/la: ↑13 jan 2024, 15:56Nema od aerodroma u Bihacu nista, mozda mozda ako ulete neki strani investitori... ja koliko znam ima jos njih kojima nisu zemlju otplatili, bar je tako bilo unazad nekoliko mjeseci.
Prava steta jer bi aerodrom grmio, dijaspore koliko hoces, arapi itd... citav kanton bi profitirao.
Pa ima dijaspore i zimi, dovoljno da aerodrom radi.VensanKasel je napisao/la: ↑13 jan 2024, 16:06Misliš ? Ne znam vala , vidiš kako se bore ostali aerodromi ...
Arapi ljeti da , dijaspora isto , ali šta zimi ?
Ma korona ih zeznula , nemoj zayebavati19vendetta87 je napisao/la: ↑13 jan 2024, 15:47Mozda su jedino njivu ocistili od grmlja i šiblja, ako to racunaju pod izgradnjomVensanKasel je napisao/la: ↑13 jan 2024, 15:44Ista kao sa onom u Trebinju .![]()
![]()
Znam da su jos prije 3-4 godine govorili da ce biti u funkciji 2023.
Pa ovi iz Krajine idu za ZG, lakse im doci nego iz SAharden je napisao/la: ↑13 jan 2024, 15:56Nema od aerodroma u Bihacu nista, mozda mozda ako ulete neki strani investitori... ja koliko znam ima jos njih kojima nisu zemlju otplatili, bar je tako bilo unazad nekoliko mjeseci.
Prava steta jer bi aerodrom grmio, dijaspore koliko hoces, arapi itd... citav kanton bi profitirao.
Ako mislis zbog aerodroma, da, idemo u Zg ali i Zadar.alemsa je napisao/la: ↑13 jan 2024, 16:12Pa ovi iz Krajine idu za ZG, lakse im doci nego iz SAharden je napisao/la: ↑13 jan 2024, 15:56Nema od aerodroma u Bihacu nista, mozda mozda ako ulete neki strani investitori... ja koliko znam ima jos njih kojima nisu zemlju otplatili, bar je tako bilo unazad nekoliko mjeseci.
ne volim rasprave al si u pravu.. predosadan lik jos i na temi chata smorio o aerodromima, kao da nekog boli k..Pereira je napisao/la: ↑13 jan 2024, 15:18Jesam li sta slagao ? Ispravi me ako grijesimVensanKasel je napisao/la: ↑13 jan 2024, 15:15Tebi ni bog ne može pomoći , zaista trebaš biti dobro udaren u glavu da te neko 100 puta banuje i da opet otvaraš novi profil . Trolaj neđe drugo , zaobiđi nas .![]()
![]()
Daharden je napisao/la: ↑13 jan 2024, 16:13Ako mislis zbog aerodroma, da, idemo u Zg ali i Zadar.alemsa je napisao/la: ↑13 jan 2024, 16:12Pa ovi iz Krajine idu za ZG, lakse im doci nego iz SAharden je napisao/la: ↑13 jan 2024, 15:56Nema od aerodroma u Bihacu nista, mozda mozda ako ulete neki strani investitori... ja koliko znam ima jos njih kojima nisu zemlju otplatili, bar je tako bilo unazad nekoliko mjeseci.
Pa zaobidjes jebte, evo nece te "smarati" na chatu, jednostavno ne otvoris ovu temu i to je to.Zaniolo je napisao/la: ↑13 jan 2024, 16:13ne volim rasprave al si u pravu.. predosadan lik jos i na temi chata smorio o aerodromima, kao da nekog boli k..Pereira je napisao/la: ↑13 jan 2024, 15:18Jesam li sta slagao ? Ispravi me ako grijesimVensanKasel je napisao/la: ↑13 jan 2024, 15:15
Tebi ni bog ne može pomoći , zaista trebaš biti dobro udaren u glavu da te neko 100 puta banuje i da opet otvaraš novi profil . Trolaj neđe drugo , zaobiđi nas .![]()
![]()
standardni sarajevski pacenik
aerodrom fercera zato grad pun seljacina
Aj oddjebi, nije te niko natjerao da kliknes i udjes u ovu temu
Ma znam, zezam se - ne bi to nikad bilo isplativo.VensanKasel je napisao/la: ↑13 jan 2024, 15:58Malo je , 50 eura povratna i ljepota . Ljeti bio ATR bio pun zbog arapa , i to je to . Ma ne znam stvarno šta misle sa tim aerodrom , ti si bolje upućen čini mi se ?MortemHz je napisao/la: ↑13 jan 2024, 15:46Karta cener, simboličnoVensanKasel je napisao/la: ↑13 jan 2024, 15:44
Ista kao sa onom u Trebinju .![]()
![]()
Pa baš zato sam otvorio ovu temu , da na chat temi tvoje moždane vijuge ne bih remetioZaniolo je napisao/la: ↑13 jan 2024, 16:13ne volim rasprave al si u pravu.. predosadan lik jos i na temi chata smorio o aerodromima, kao da nekog boli k..Pereira je napisao/la: ↑13 jan 2024, 15:18Jesam li sta slagao ? Ispravi me ako grijesimVensanKasel je napisao/la: ↑13 jan 2024, 15:15
Tebi ni bog ne može pomoći , zaista trebaš biti dobro udaren u glavu da te neko 100 puta banuje i da opet otvaraš novi profil . Trolaj neđe drugo , zaobiđi nas .![]()
![]()
standardni sarajevski pacenik
aerodrom fercera zato grad pun seljacina
Možeš li mi dati podatak koliko je puta Pegasus sletio u Tuzlu , a koliko u Sarajevo ? Mislim da debelo griješiš . Toliko se priča o Sarajevu zimi , a npr. 2022 godine 1% od ukupnih letova je bilo otkazano . 2023 godine vjerovatno još manje .harry_90 je napisao/la: ↑13 jan 2024, 16:17Izgleda da se Wizz malo shebao,pa sad traze da vrate koju liniju sa aerodroma Tuzla,vidjecemo sta ce biti,spominje se ponovo Ryanair i jos neka kompanija..
Meni je aerodrom Sarajevo vise suncani aerodrom,ali eto guraju ga nazor jer je u glavnom gradu,cim dodje zima,preusmjere letove za Tuzlu,jer nema mogucnosti da sleti u Sarajevo,tako je bilo i sad,Pegasus vise slijetao u Tuzlu,nego za Sarajevo..
Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot] i 6 gostiju.