Postao/la dubioza144 » 13 jan 2024, 11:51
Nadam se da ce od narednog mjeseca poceti neki dobar hajp za utakmicu protiv Zrinjskog ocekuje nas tezak raspored, potrebno nam je da na tribinama bude prva utakmica poput one protiv Dinamo Minska nadam se da su ljudi u klubu svjesni da mi ako drugi dio otvorimo pobjedom protiv najjace ekipe u ligi da mi vec od toga pocinjemo dizati samopouzdanje i ulazit u neku mozda i mirniju luku, nadam se da ce svima onima koji se uclane u klub do utakmice sa Zrinjskim omogucit besplatne ulaznice makar to smo zasluzili nakon prvog dijela jako lose i bijedne sezone i svega sto se desavalo u klubu da ce istim tim clanovima omogucit i neke poklone izvlacenjima mozda i nekoliko karti za derbi a da vec sada pocnu stampat ulaznice za zrinjski i svakom clanu udijelit ulaznicu uz clansku kartu. Ja se nadam da cemo mi u prva 4 kola ostvarit neki veci broj bodova od ocekivanog uz naravno veliku podrsku sa tribina koja nam je sad najpotrebnija a da ce isto igraci shvatit kako treba da vracaju tim istim navijacima.
Ali duboko u srcu, u središtu naše Grbavice osim ratnog plamena, tinjala je jedna iskra, iskra koja je tiho šaputala pjesmu ljubavi i znala da će doći neko drugo vrijeme!
Koliki je Željo, Željo je GOLEM, nije velik nego GOLEM, razlika je veliko i GOLEMO.