Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Nisu objavili rezultate još , čekamo buraz . Čim objave biće ovdje .
Zamolio bih te bez ovakvih postova , ova tema je otvorena da se može normalno diskutovati . Sljedeći sličan post ide prijava .
Tebi ni bog ne može pomoći , zaista trebaš biti dobro udaren u glavu da te neko 100 puta banuje i da opet otvaraš novi profil . Trolaj neđe drugo , zaobiđi nas .
Jesam li sta slagao ? Ispravi me ako grijesimVensanKasel je napisao/la: ↑13 jan 2024, 15:15Tebi ni bog ne može pomoći , zaista trebaš biti dobro udaren u glavu da te neko 100 puta banuje i da opet otvaraš novi profil . Trolaj neđe drugo , zaobiđi nas .![]()
Kabul olsumSlobodas je napisao/la: ↑13 jan 2024, 12:07Halali al ne mogu ba stalno samo Sarajevo BL Mostar sve se na ta tri dijela dijeli, a Tuzla je u većini stvari tu oko ili iza Sarajeva a stalno se gura BL i Mostar zbog tog nacionalnog. Mostar i čitava Hercegovina nemaju ni 300k ljudskog kapaciteta a hoće neke cifre. Po meni Mostar je idealan za neku bazu, za aerodrom na kojem bi bio servis i veliki parking. Sarajevo ima ljudski potencijal al je geografska pozicija užasna. Tuzla i BL imaju i jedno i drugo s tim da po meni Tuzla ima veći ljudski kapacitet jer tu skoro gravitira 1m ljudi (TK 500 k i bijeljinkska regija,posavina sve do Osijeka).
Al kao što napisa Tuzla je postala problem čak i Beogradu i politički je uništena. Te sve priče Wizzaira su priče za malu djecu, Tuzla je bila top 3 aerodroma Wizzaira najbrže rastući u svemu u vrhu i onda dođe odluka da se treba ugasiti poslovanje sa tog aerodroma.
Po meni najbolje bi bilo da imamo neku domaću kompaniju koja bi preuzela poslovanje iz Tuzle al eto dobro je i ovo.
Ništa nisi slagao , prvi postovi su kopirani jer je početak godine i izašli su rezultati za prošlu godinu , pa sam mislio da tako započnem temu . Naravno da će biti kopiranja , ali biće i diskusija ( bar se nadamPereira je napisao/la: ↑13 jan 2024, 15:18Jesam li sta slagao ? Ispravi me ako grijesimVensanKasel je napisao/la: ↑13 jan 2024, 15:15Tebi ni bog ne može pomoći , zaista trebaš biti dobro udaren u glavu da te neko 100 puta banuje i da opet otvaraš novi profil . Trolaj neđe drugo , zaobiđi nas .![]()
![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 19 gostiju.