Neznam jeli bilo kakvih dogovora bivše uprave sa vama jesenas, mislim 3za3, ali nadam se da nije.jeremija je napisao/la:nem73 je napisao/la:niste vi nama svako, ostavit čemo vam bod.
Baš ste velikodušni...al jbg...ne ostavište vi nama bod u Mostaru,pa ne znam što ga vi očekujete u Prijedoru.
RSD Velež Mostar - ARHIVA POSTOVA
-
- Kontakt:
Re: RSD Velež Mostar
.....ravno u srce, puca ko Semir Tuce ! ! !
Mogla je samo stara garnitura dogovoriti to i ako jeste što se tiče ovih sadašnjih, dogovora nema i ne vrijedi !
NAPRIJED ROĐENI !

NAPRIJED ROĐENI !
Who dares, wins !
Pozdrav rođenima. Želim puno sreće sutra protiv Rudara, ali čini mi se po današnjoj štampi da nam ne gine suspenzija, nema šanse da ćemo se spasiti kazni, pa je sutrašnja utakmica najvjerovatnije samo puka formalnost. Nažalost. Nadam se da nisam upravu, ali ako se IO neuozbilji onda nam nema spasa...............
-
- Kontakt:
Mozda nije ... Evo izgleda da ce postojati neko tijelo osim ove kriminalne radnje sto se nepravilno zove FSBiH... Mozda to krene uspravno nakon suspenzije.AlemC85 je napisao/la:Pozdrav rođenima. Želim puno sreće sutra protiv Rudara, ali čini mi se po današnjoj štampi da nam ne gine suspenzija, nema šanse da ćemo se spasiti kazni, pa je sutrašnja utakmica najvjerovatnije samo puka formalnost. Nažalost. Nadam se da nisam upravu, ali ako se IO neuozbilji onda nam nema spasa...............
http://www.heroji.ba/midhat-hujdur/
Ja ali Suljo Čolaković kaže "Ovo je kraj NSBiH". E ko je sad upravu ne znam ali se nešto iza brda veliko valja. Ja sam živio na zapadu i znam kod njih nema šale ako ne igraš po njihovim notama gotov si..........MostaracVelezovac je napisao/la:Mozda nije ... Evo izgleda da ce postojati neko tijelo osim ove kriminalne radnje sto se nepravilno zove FSBiH... Mozda to krene uspravno nakon suspenzije.AlemC85 je napisao/la:Pozdrav rođenima. Želim puno sreće sutra protiv Rudara, ali čini mi se po današnjoj štampi da nam ne gine suspenzija, nema šanse da ćemo se spasiti kazni, pa je sutrašnja utakmica najvjerovatnije samo puka formalnost. Nažalost. Nadam se da nisam upravu, ali ako se IO neuozbilji onda nam nema spasa...............
-
- Kontakt:
Netreba brate Buducnost zaboraviti dali su dobrih igraca kao i Vardarmujoisuljo je napisao/la:Svakako.Računao sam to da je Mostar puno manja sredina od Sarajeva.Ova dva kluba su uz Želju i Vojvodinu po svemu odma iza velike četvorke, možda i OFK Beograd a onda sve ostalo.Samo F.K.S !! je napisao/la:Velez i Sarajevo

vcs u pivnici perica i sevko okic hmmm sumnJm da ce sutra biti bodova , kad idu po bodove odu dan prije jbg.Nema veze i ovako sam zadovoljan VELEŽ MOSTAR.sAMO HRABRO DO KRAJA.
- suicidesquad
- Kontakt:
Daj bodova, daj govana, daj svega! Zadovoljan bi bio sa bodom iz Prijedora. 

-
- Kontakt:
Velež je jucer ujutro otputovao u Prijedor.
Pero zbog 3 žuta ostao u Mostaru,zato je bio u gradu vjeroovatno.
A sevko je otisao sa ekipom u prijedor tako da nije moguce da je bio u gradu.
Maloprije sam se cuo s jednim igrcem i obecao je da ce ostaviti srce u blatu (jer je u prijedoru jutros padala kisa) da se u mostar vrate neporazeni.....
VJERUJMO IM!!!
Uz vas smo....
Ka prijedoru je jutros krenuo i 1 bus sa RA I nekoliko kombija....
Svaka cast momci!
Pero zbog 3 žuta ostao u Mostaru,zato je bio u gradu vjeroovatno.
A sevko je otisao sa ekipom u prijedor tako da nije moguce da je bio u gradu.
Maloprije sam se cuo s jednim igrcem i obecao je da ce ostaviti srce u blatu (jer je u prijedoru jutros padala kisa) da se u mostar vrate neporazeni.....
VJERUJMO IM!!!
Uz vas smo....
Ka prijedoru je jutros krenuo i 1 bus sa RA I nekoliko kombija....
Svaka cast momci!
- el-fighter
- Kontakt:
Idemo Rođeni danas barem do boda.
Rudar je dobra ekipa, ali znam da imamo šanse, a uz malo sreće možemo i do 3 boda.
FORZA VELEŽ
Rudar je dobra ekipa, ali znam da imamo šanse, a uz malo sreće možemo i do 3 boda.
FORZA VELEŽ
Velež do groba života mi moga
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe
Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe
Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.
-
- Kontakt:
Perica je ostao u Mostaru zbog žutih kartona a sumnjam da si Ševku mogao viditi.Pa otišli su u petak prije podne u Prijedor.nno9 je napisao/la:vcs u pivnici perica i sevko okic hmmm sumnJm da ce sutra biti bodova , kad idu po bodove odu dan prije jbg.Nema veze i ovako sam zadovoljan VELEŽ MOSTAR.sAMO HRABRO DO KRAJA.
.....ravno u srce, puca ko Semir Tuce ! ! !
Potpis.mujoisuljo je napisao/la:Perica je ostao u Mostaru zbog žutih kartona a sumnjam da si Ševku mogao viditi.Pa otišli su u petak prije podne u Prijedor.nno9 je napisao/la:vcs u pivnici perica i sevko okic hmmm sumnJm da ce sutra biti bodova , kad idu po bodove odu dan prije jbg.Nema veze i ovako sam zadovoljan VELEŽ MOSTAR.sAMO HRABRO DO KRAJA.

Who dares, wins !
Vrijeme je šugavo u Prijedoru...jutros je i kiša padala...al nadam se da će sunce bat malo obasjati,i da će biti dobar meč...I nek pobjedi Rudar.

Srbin sam i tim se ponosim...
PFC
PFC
U Prijedoru su svi imali i više nego fer suđenje.NeToBoLa je napisao/la:Samo pošteno pa ko je bolji nek' pobjedi.
Srbin sam i tim se ponosim...
PFC
PFC
S tom misli idemo na svako gostovanje a tako i dočekujemo ostale kući. Ništa ovo nije na vaš račun, no sikiriki.jeremija je napisao/la:U Prijedoru su svi imali i više nego fer suđenje.NeToBoLa je napisao/la:Samo pošteno pa ko je bolji nek' pobjedi.

Who dares, wins !
Za Halilhodžića Hajduk je - ugodna asocijacija. Prisjeća se igračkih dana u Veležu i pobjeda protiv Splićana.
“Hajduku sam dao najviše golova, jer je Velež uvijek bio uspješniji iako su Splićani imali najkvalitetniji sastav u državi. Drže i rekord gledanosti pod Bijelim brijegom. Tada sam ušao umjesto Bajevića i zabio jedini gol. Sjećam se 1974. kada smo imali isti broj bodova. Međutim, Hajduk je bio prvak. Bili su bolji za gol-razliku i Kirigina”, zaključio je Halilhodžić, bh. stručnjak na klupi Dinama.
VAHA LEGENDO!
“Hajduku sam dao najviše golova, jer je Velež uvijek bio uspješniji iako su Splićani imali najkvalitetniji sastav u državi. Drže i rekord gledanosti pod Bijelim brijegom. Tada sam ušao umjesto Bajevića i zabio jedini gol. Sjećam se 1974. kada smo imali isti broj bodova. Međutim, Hajduk je bio prvak. Bili su bolji za gol-razliku i Kirigina”, zaključio je Halilhodžić, bh. stručnjak na klupi Dinama.
VAHA LEGENDO!
"If you can't support us when we lose, don't support us when we win."
VFC & MUFC
VFC & MUFC
upravu si druze perica ima zute sad sam procitao a moze biti da mi se ucinio sevko okic jer sam pericu direkt vidio a onaj drugi mi je ledjima bio okrenut al licio je pravo jbg moja greska!mujoisuljo je napisao/la:Perica je ostao u Mostaru zbog žutih kartona a sumnjam da si Ševku mogao viditi.Pa otišli su u petak prije podne u Prijedor.nno9 je napisao/la:vcs u pivnici perica i sevko okic hmmm sumnJm da ce sutra biti bodova , kad idu po bodove odu dan prije jbg.Nema veze i ovako sam zadovoljan VELEŽ MOSTAR.sAMO HRABRO DO KRAJA.
Golemo ne odoh, jos uplatio posudjene pare za gostovanje, kumio molio da mi neko kaze kad i odakle se ide, jer sam bio bizi cijeli dan jucer, i niko ni mukajet, i tako ga popusim momacki. Jutros od sedam do deset na stanici stajao, kontam ne mogu proci a da ih ne vidim, tri puta Glavnom isao do KN-a, nigdje zive duse, nisam mogao vjerovati da su otisli u sedam ili prije, pa nije Prijedor u Stokholmu, majka mu stara. Tako sam sjeban i tuzan, malo mi je falilo da zaplacem sto nisam otisao, fakatVELEZDOGROBA je napisao/la: Ka prijedoru je jutros krenuo i 1 bus sa RA I nekoliko kombija....

Play up Velez!
Support Velez, It's logical! ★
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 8 gostiju.