RŠD Velež Mostar
-
- Kontakt:
Re: RŠD Velež Mostar
Dobro Radobolja kaze narucen tekst vidi se iz aviona. Velez krupnim koracima gazi u svakom smislu od organizacionog rezultatskog do infrastrukturnog pa su smecari da bi oblatili primorani kopati sest godina unazad jer nemaju nista novije. Pa zadnjih dana nema koji portal nije objavio za onaj milion ipo. Tako pateticno ljubomorno i licemjerno pogotovo jer se zna koji je fudbalski klub najvise popusio u zadnjem ratu. Najvise bi volili da nas nema nikako i da covjeku koji vodi Velez i prkosi takvim okrecem ledja nema sanse. Nadam se da ce sada u zainat i za kaznu takvima dovesti jednu desetku iz Argentine i jos dva kapitalca. Dok zuc ne povrate ne treba stajati
-
- Kontakt:
Bmk i za diplomu i sve. Pola drzave kupuje diplome, pa cak i vozacke dozvole, ubijaju ljude i nije tolika hampa. Podji po svim drzavnim firmama pa ces u svakoj naci minimalno 50% kupljenih diploma sa privatnih fakulteta. Samo gledati sebe, odali su se dusmani, problem je sto smo im itekako konkurentni i trn u oku, izgubili su primat u drzavi, navikle sarajlijice da se njima mora udovoljavati, a drugima nista ili sitno.
All-Time First Yugoslav League table
6 Sarajevo 1228 447 311 470 1674 1773
7 Velez Mostar 1174 435 309 430 1668 1615
8 Željezničar 1063 403 274 386 1456 1424
6 Sarajevo 1228 447 311 470 1674 1773
7 Velez Mostar 1174 435 309 430 1668 1615
8 Željezničar 1063 403 274 386 1456 1424
SVAKOG SMO DANA MI BROJNIJA EKIPA 

Uefa Cup 1/4
Uefa Cup winners’ cup 1/8 (2)
43 place in Uefa rankings (best ever from Bosnia and Herzegovina EVER)
U školskim danima o njemu su nas učili sve,
al' život nam objasnio tek, to kakav je čovek Broz.
GOJKO VUKOVIC!
GOJKO VUKOVIC!
-
- Kontakt:
Najbitnije da je postojeći igracki kadar ostao na okupu.
Nije mi jasno zašto malog Nanica ne puste na posudbu, a Ribica vec dva puta salju.
Mali je zelio otic na posudbu, ali ne daju pod a ocito je da malom fali ozbiljnijih utakmica. Ovako rizikuju da upropaste karijeru ili razvoj njemu a i klub eventualno da profitira ukoliko bi izrastao u pravog golmana.
Nije mi jasno zašto malog Nanica ne puste na posudbu, a Ribica vec dva puta salju.
Mali je zelio otic na posudbu, ali ne daju pod a ocito je da malom fali ozbiljnijih utakmica. Ovako rizikuju da upropaste karijeru ili razvoj njemu a i klub eventualno da profitira ukoliko bi izrastao u pravog golmana.
"****** se trudi da uradi nešto korisno, bez ličnog interesa, i drvlje i kamenje na njega... Da se slučajno ne bi namnožilo takvih, to je formula po kojoj BiH funkcioniše." - @Horoz
-
- Kontakt:
Nanic je bio projektovan kao prva Hadzikiceva zamjena ali se povrijedio.Imajednabrigada je napisao/la: ↑12 jan 2024, 23:31Najbitnije da je postojeći igracki kadar ostao na okupu.
Mislim da ima puno više potencijala od Ribića,još je mlađi i tek izašao iz juniora.
Mislim da može puno više napredovati ovu polusezonu uz treninge sa Dukom i Hadzikicem nego da igra negdje u nižim ligama.
I Mostarske kiše kao da su stale
Heroj do heroja kraj drevne Musale
Ko je pravi junak,kaže pjesma stara
Zdravo,ma gdje bili,heroji Mostara

Ovo sto velez radi je fenomenalno.
Ja kao Krajisnik sam presretan zbog vas i Veleza.
Zeljo, Celik i Sarajevo su zivjeli na Medu, sto bi se reklo al ljudi neznaju vodit i radit. (Mada Sarajevo mislim da ide u pravom smjeru sada)
Nadam se jos boljim uspjesima…
Barbine Barbike vole Tika-taku 🚨🚨
-
- Kontakt:
Hvala druze, vjerujem da si upoznat situacijom jer ipak vi dole blize ste uzem rukovodstvu kluba i pratite ga i znate koliko moze.Espiritosanto je napisao/la: ↑12 jan 2024, 23:39Nanic je bio projektovan kao prva Hadzikiceva zamjena ali se povrijedio.Imajednabrigada je napisao/la: ↑12 jan 2024, 23:31Najbitnije da je postojeći igracki kadar ostao na okupu.
Mislim da ima puno više potencijala od Ribića,još je mlađi i tek izašao iz juniora.
Mislim da može puno više napredovati ovu polusezonu uz treninge sa Dukom i Hadzikicem nego da igra negdje u nižim ligama.
Inace, on mi je uža familija, i bas sad na pauzi kada sam bio u posjeti kod njega i familije kaze da ni on sam ne zna sta Ce se desiti a da zeli na posudbu da bi branio razvijao se dodatno jer vec 3 god je u klubu nije imao puno ozbiljnih utakmica niti u juniorima.
Ovo sto si rekao i ja sam mu rekao otprilike isto, da mu je tu bolje trenirat nego negdje neke posudbe da trenira i da Ce prilika doci jer ne ostavljaju ga dzaba u klubu kao opciju.
Ali valjda mu je i Klaf rekao prije povrede da je zadovoljan sa njim i njegovim radom i da Ce dobiti svoju Sansu.
A ukoliko je planiran kao neki projekat onda su to trebali bar indirektno mu kazati ili on mozda to vec zna ali ne prica o to da sebi ne stvara dodatni bespotrebni pritisak.
"****** se trudi da uradi nešto korisno, bez ličnog interesa, i drvlje i kamenje na njega... Da se slučajno ne bi namnožilo takvih, to je formula po kojoj BiH funkcioniše." - @Horoz
-
- Kontakt:
Ma dobro momak je mlad, vjerojatno puca od želje da igra i da se dokazuje.Imajednabrigada je napisao/la: ↑13 jan 2024, 00:55Hvala druze, vjerujem da si upoznat situacijom jer ipak vi dole blize ste uzem rukovodstvu kluba i pratite ga i znate koliko moze.Espiritosanto je napisao/la: ↑12 jan 2024, 23:39Nanic je bio projektovan kao prva Hadzikiceva zamjena ali se povrijedio.Imajednabrigada je napisao/la: ↑12 jan 2024, 23:31Najbitnije da je postojeći igracki kadar ostao na okupu.
Inace, on mi je uža familija, i bas sad na pauzi kada sam bio u posjeti kod njega i familije kaze da ni on sam ne zna sta Ce se desiti a da zeli na posudbu da bi branio razvijao se dodatno jer vec 3 god je u klubu nije imao puno ozbiljnih utakmica niti u juniorima.
Ovo sto si rekao i ja sam mu rekao otprilike isto, da mu je tu bolje trenirat nego negdje neke posudbe da trenira i da Ce prilika doci jer ne ostavljaju ga dzaba u klubu kao opciju.
Ali valjda mu je i Klaf rekao prije povrede da je zadovoljan sa njim i njegovim radom i da Ce dobiti svoju Sansu.
A ukoliko je planiran kao neki projekat onda su to trebali bar indirektno mu kazati ili on mozda to vec zna ali ne prica o to da sebi ne stvara dodatni bespotrebni pritisak.
Što se tiče prošle sezone bio je junior i cilj je bio da se ekipa vrati u PL on je tu bio broj 1 čitavu sezonu i upisao je i jedan nastup za prvi tim.
Ove sezone na pripremama na Kupresu je isto dobio priliku i onda brzo dođe povreda.Mislim da je i tek počeo normalno trenirati.
Po meni veliki potencijal,radio je sa Dizdarevićem i osim treninga zvaničnih.Fizičke predispozicije ima, definitivno mora raditi na igri nogom jer moderni fudbal to zahtjeva da golman bude sa loptom bar kao stoper.
Idući petak idu u Tursku da li će se nešto promijeni ne znam ali kažem opet mlad je momak i sigurno jedva čekam priliku a dobit će je sigurno,samo da ga zdravlje posluži.
-
- Kontakt:
Espiritosanto je napisao/la: ↑13 jan 2024, 01:20Ma dobro momak je mlad, vjerojatno puca od želje da igra i da se dokazuje.Imajednabrigada je napisao/la: ↑13 jan 2024, 00:55Hvala druze, vjerujem da si upoznat situacijom jer ipak vi dole blize ste uzem rukovodstvu kluba i pratite ga i znate koliko moze.Espiritosanto je napisao/la: ↑12 jan 2024, 23:39
Nanic je bio projektovan kao prva Hadzikiceva zamjena ali se povrijedio.
Što se tiče prošle sezone bio je junior i cilj je bio da se ekipa vrati u PL on je tu bio broj 1 čitavu sezonu i upisao je i jedan nastup za prvi tim.
Ove sezone na pripremama na Kupresu je isto dobio priliku i onda brzo dođe povreda.Mislim da je i tek počeo normalno trenirati.
Po meni veliki potencijal,radio je sa Dizdarevićem i osim treninga zvaničnih.Fizičke predispozicije ima, definitivno mora raditi na igri nogom jer moderni fudbal to zahtjeva da golman bude sa loptom bar kao stoper.
Idući petak idu u Tursku da li će se nešto promijeni ne znam ali kažem opet mlad je momak i sigurno jedva čekam priliku a dobit će je sigurno,samo da ga zdravlje posluži.
Upravo to, puca od zelje da pocne braniti sto je i razumljivo jer mlad momak zeljan dokazivanja kao i svi, a osjetio je jos protiv Borca kada je branio tu atmosferu pa i ambicije porasle dodatno.
Vec i on uskoro puni 20 god tako da je i vrijeme mu za iskorak polako.
Naravno ima dosta nedostataka, a jedan od njih je igra nogom sto je i razumljivo jer ovdje u lokalnom klubu sve je to na amaterskom nivou tako da nije na vrijeme poceo ni uciti cak i neke osnovne stvari.
Zadnja izmjena: User14, dana/u 13 jan 2024, 16:53, ukupno mijenjano 1 put.
Uefa Cup 1/4
GOJKO VUKOVIC!
GOJKO VUKOVIC!
-
- Kontakt:
Trenirao sam ovdje, kamenjima se gadjali. Ovi danas imaju svemirske uslove za razliku od nas, ratne djece.
Neka hvala Bogu.
Neka hvala Bogu.
Hoce li bit jos pojacanja? Zar nije Klafuric najavio 2 pojacanja? Ni ovako nije lose ali valjala bi barem ta 2 za sirinu.
Sta kažete raja na ovu tišinu
Niko ništa
Niko ništa

Uefa Cup 1/4
GOJKO VUKOVIC!
GOJKO VUKOVIC!
Ja sam trenirao tu dok sam išao u srednju školu, nekad 2003-2004. godine. Lijepa vremena. Iz naše generacije naravno nije niko uspio osim djelomično Džene (naravno ne zbog kvaliteta jer je tu bilo momaka s mnogo većim potencijalom od njega). Koliko je tu samo bilo talentiranih momaka, šteta pa se tada nije gledao kvalitet.
Republika Bosna i Hercegovina
Naježim se kada se sjetim na kojim mjestima su nam djeca trenirala. Ovo sto imamo sada je fantazija, a mogu misliti kako će to sve izgledati za nekoliko godina. Kad čovjek vidi ove livade, odmah razumije zašto su nam djeca bježali u pionirima u Sarajevo ili želju. Drago mi je kad vidim današnje uslove za djecu, i nadam se da će sljedećih godina to još bolje bitiXenophon je napisao/la: ↑13 jan 2024, 20:19Ja sam trenirao tu dok sam išao u srednju školu, nekad 2003-2004. godine. Lijepa vremena. Iz naše generacije naravno nije niko uspio osim djelomično Džene (naravno ne zbog kvaliteta jer je tu bilo momaka s mnogo većim potencijalom od njega). Koliko je tu samo bilo talentiranih momaka, šteta pa se tada nije gledao kvalitet.
Uefa Cup 1/4
GOJKO VUKOVIC!
GOJKO VUKOVIC!
-
- Kontakt:
Trebao je doci bek stranac koji je vecinom igrao u Hrvatskoj ali je propalo najvjerovatnije. Kako trenutno stvari stoje nece vise biti novih pojacanja osim ako danas ili u par narednih dana nesto ne ispadne da valja.
Bolje je i ovako, prije smo dovodili po 10 igrača pa 3 valjaju a 7 ne valjaju. Pa im onda valja raskinuti ugovor, Klafuric je zadovoljan sa ekipom. Ako nam nešto ispadne da valja, onda bujrum. A inače idemo dalje, imamo dobru ekipu a i imamo solidne juniore. Kad je prva prijateljska?MostarskiSin je napisao/la: ↑13 jan 2024, 20:27Trebao je doci bek stranac koji je vecinom igrao u Hrvatskoj ali je propalo najvjerovatnije. Kako trenutno stvari stoje nece vise biti novih pojacanja osim ako danas ili u par narednih dana nesto ne ispadne da valja.
Uefa Cup 1/4
GOJKO VUKOVIC!
GOJKO VUKOVIC!
-
- Kontakt:
Ne znam je li jedna od opcija trebao biti Vrbančić, pisao je i Index za njega.Sad ga valjda želi i Istra,ponudili su Dinamu dvije opcije.Da mu otkupe ugovor za neke male pare i da Dinamo poslije ima pravo da ga ponovno kupi ili posudba sa zagarantovanom minutažom i da njima ide određeni postotak od moguće prodaje.
Prva prijateljska 20.1 ,jučer je Victorias F objavio sve datume ovdje na temi.
Prva prijateljska 20.1 ,jučer je Victorias F objavio sve datume ovdje na temi.
Nakon nekoliko dana prljanja teme vratimo se sportskom aspektu našeg tima, a teret nemoralnih, neetičnih i djelomično licemjernih ljudi ostavimo iza sebe.
Dakle, idemo korak po korak. Evropa bi trebala bit dio našeg takmičarskog rasporeda sljedeće sezone. Vjerujem da ćemo dovesti nekoliko igrača do tada jer nemamo krila. Guliashvili je naše jedino kvalitetno krilo a nije naš igrač. Indisporani Suljić, stari Džafić, mladi Kuko i propali Peco su igrači koji ne mogu doprinijeti Veležu k sportskom napretku.
Zanemarite glumu Denkovića na utakmici protiv nas, vjerujem da bi bio dobro pojačanje za tim. Odbrana i vezni red su odlični i Haskić fenomenalan. Rezervni napadač treba te bek da nekad odmore Oreč ili Šturm. Odbranu ne dirati, sjajno to izgleda na terenu.
Vjerujem da Klafurić već razmišlja o budućim potezima jer nema smisla da se najednom dovede po pet ili šest igrača jer treba vremena da se naviknu na sistem, bolest od koje Sarajevo godinama pati mijenjajući igrače i trenere.
Nedostaju utakmice.
Dakle, idemo korak po korak. Evropa bi trebala bit dio našeg takmičarskog rasporeda sljedeće sezone. Vjerujem da ćemo dovesti nekoliko igrača do tada jer nemamo krila. Guliashvili je naše jedino kvalitetno krilo a nije naš igrač. Indisporani Suljić, stari Džafić, mladi Kuko i propali Peco su igrači koji ne mogu doprinijeti Veležu k sportskom napretku.
Zanemarite glumu Denkovića na utakmici protiv nas, vjerujem da bi bio dobro pojačanje za tim. Odbrana i vezni red su odlični i Haskić fenomenalan. Rezervni napadač treba te bek da nekad odmore Oreč ili Šturm. Odbranu ne dirati, sjajno to izgleda na terenu.
Vjerujem da Klafurić već razmišlja o budućim potezima jer nema smisla da se najednom dovede po pet ili šest igrača jer treba vremena da se naviknu na sistem, bolest od koje Sarajevo godinama pati mijenjajući igrače i trenere.
Nedostaju utakmice.
Republika Bosna i Hercegovina
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 8 gostiju.