FC Bayern München
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo
-
- Kontakt:
Re: FC Bayern München
Vile ih pronosale
I am not yet born; O hear me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.
-
- Kontakt:
Gledaj ti ovog kretena Lajmera
ispada ko iz voza
- Centre forward
- Kontakt:
Čista magija u Džeminim nogama. 

05.09.1995 ♥
11-0-0 Rekordmeister
Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss
11-0-0 Rekordmeister
Njegove pare dati kao povišicu za novi Saneov ugovor,
-
- Kontakt:
Joj ovih mesara…
-
- Kontakt:
Ne smije manekena Kimmicha ni izvesti 
A ni kornere ne smiju više izvoditi, njemu ne idu pa nemojte ni vi ostali 

- Centre forward
- Kontakt:
Momak je stv u kanalu, al' meni je Laimer fenomen, glup je k'o tocilo.
Možda Tel da se upiše, dugo "posti", il' Sir da nastavi niz.
Možda Tel da se upiše, dugo "posti", il' Sir da nastavi niz.
05.09.1995 ♥
11-0-0 Rekordmeister
11-0-0 Rekordmeister
Pavlović jadan gleda smije li izvesi korner 

- Centre forward
- Kontakt:
A dobro, sad već pretjeruješ. 

05.09.1995 ♥
11-0-0 Rekordmeister
11-0-0 Rekordmeister
Daj pogledao je 5 puta prema corner kingu.
Truhla atmosfera ovdje
Kako bi nam dobro došli oni dani prošli
Ha, Isaković
Neuer mačka, nije skijaš.
Džemal laka konjica. Eto neki kažu Kaka, ja Zidane, ali ima nešto i od Muhameda Alija
Tekmu sporadično gledao, stoga ne bih u detalje. Fin rezultat i hajmo dalje.
Nema više velikog Franza, baš me interesuje šta će se po njegovom imenu postaviti/odrediti.
DFB kup se već pominje, stadion Bayerna?
Ahh, kako to lijepo zvuči, ali saznaće se.

Kako bi nam dobro došli oni dani prošli
Ha, Isaković

Neuer mačka, nije skijaš.
Džemal laka konjica. Eto neki kažu Kaka, ja Zidane, ali ima nešto i od Muhameda Alija

Tekmu sporadično gledao, stoga ne bih u detalje. Fin rezultat i hajmo dalje.
Nema više velikog Franza, baš me interesuje šta će se po njegovom imenu postaviti/odrediti.
DFB kup se već pominje, stadion Bayerna?
Ahh, kako to lijepo zvuči, ali saznaće se.
Ubi Concordia, Ibi Vicktoria
Isteko mi ban od cviljenja Barcinih navijača na njihovoj temi...NAJJAČI SMO NAJJAČI
Utakmica u znaku oprostaja od legendarnog Franza
Dzemalu dati ugovor na 10 godina, od Riba i Roba nismo imali takvog igraca
O GOATkeeperu je suvisno vise bilo sta reci, lik moze braniti do 43-ce ako hoce

O GOATkeeperu je suvisno vise bilo sta reci, lik moze braniti do 43-ce ako hoce
- Omerbavarac
- Kontakt:
S obzirom da su noge jos uvijek teske, mozemo reci da je mec rutinski odradjen iako je moglo biti drugacije da se napadaci Hoffe nisu ispromasivali.
S druge strane je nas napad mogao biti jos efikasniji.
Kane nastavio tamo gdje je stao prosle godine a to je resetanje protovnickih mreza.
Dobio je havera, ocekujemo jos bolju efikasnost.
Nekako sam se nadao da bi mogli zaganjati jedno krilo jer smo sa ovim sto imamo trenutno tanki.
S druge strane je nas napad mogao biti jos efikasniji.
Kane nastavio tamo gdje je stao prosle godine a to je resetanje protovnickih mreza.
Dobio je havera, ocekujemo jos bolju efikasnost.

Nekako sam se nadao da bi mogli zaganjati jedno krilo jer smo sa ovim sto imamo trenutno tanki.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
- Stefan Effenberg
- Kontakt:
Činjenica je da smo mnogo toga rekli šta bi trebalo uraditi nabolje.
Eto i jučer Tuchel intervju poslije utakmice, govori kako niti on sam nije zadovoljan sa igrom. S jedne strane si mislim, čovječe pa ti slažeš i organiziraš igru, ne razumijem takve otvorene komentare poslije utakmice?? Kao da ih netko drugi vodi a ne TT. Čudna mi je ta otvorenost a opet svakako mi djeluje iskreno i otvoreno Tuchel.
Onda kad pokušavam biti objektivan, ljudi dragi meni ovaj Kimmich iz dana u dan pada u očima i to jako. Taj čovjek može igrati jedino 8-cu, nikako 6-cu.
Koliko samo usporava igru, nema okomitih paseva, sve nešto okoliša i jako se vidi kod njega neodlučnost, dosta igra u širinu ili vraća loptu stoperima. Znači kad i primi tu loptu, ima jednostavno previše dodira sa istom, sve nešto sporo i bezidejno. I onda se čudimo kako loše igramo.
Baš sam čekao da Pavlović uđe unutra i da usporedim koliko vremena treba Saši da odigra tu loptu. Ovaj igrač mene iz utakmice u utakmicu oduševljava. Lakoća kojom barata loptom, tehnika, pregled igre, precizni i pravovremeni pasevi, pozicioniranje...
Da budem iskren, forsirao bih Pavlovića na 6-ci do kraja sezone svaku tekmu. Mene je kupio svojim igrama. Zaslužuje pravu šansu i konstantno igranje.
Također mi nije jasno zašto je odjednom Sane lijevo krilo? Taman frajer počeo rasturati na desnom krilu i sada odjednom ( odnosno već cca 15 utakmica ) igra lijevo gdje je definitivno slabiji.
Međutim, po meni, igrao on na lijevom ili desnom krilu nema mentalitet za Bayern. Zato bih ga prodao za tih 80+ milijuna. Govor tijela kod ovog čovjeka je skroz čudan.
Toliko nezainteresiranosti, nonšalancije, čovjek nekako bez emocija, govor tijela mu je uvijek loš, kao da mu se neda uopće igrati. Da ne spominjem velike utakmice gdje do sada nije pokazao ništa.
Laimer isto nekonstantan. Ponekad fenomenalan, ponekad za Cvajtu.
Imamo bekove koji ne znaju centrirati a naprijed Harry Kane???
Eto i jučer Tuchel intervju poslije utakmice, govori kako niti on sam nije zadovoljan sa igrom. S jedne strane si mislim, čovječe pa ti slažeš i organiziraš igru, ne razumijem takve otvorene komentare poslije utakmice?? Kao da ih netko drugi vodi a ne TT. Čudna mi je ta otvorenost a opet svakako mi djeluje iskreno i otvoreno Tuchel.
Onda kad pokušavam biti objektivan, ljudi dragi meni ovaj Kimmich iz dana u dan pada u očima i to jako. Taj čovjek može igrati jedino 8-cu, nikako 6-cu.
Koliko samo usporava igru, nema okomitih paseva, sve nešto okoliša i jako se vidi kod njega neodlučnost, dosta igra u širinu ili vraća loptu stoperima. Znači kad i primi tu loptu, ima jednostavno previše dodira sa istom, sve nešto sporo i bezidejno. I onda se čudimo kako loše igramo.
Baš sam čekao da Pavlović uđe unutra i da usporedim koliko vremena treba Saši da odigra tu loptu. Ovaj igrač mene iz utakmice u utakmicu oduševljava. Lakoća kojom barata loptom, tehnika, pregled igre, precizni i pravovremeni pasevi, pozicioniranje...
Da budem iskren, forsirao bih Pavlovića na 6-ci do kraja sezone svaku tekmu. Mene je kupio svojim igrama. Zaslužuje pravu šansu i konstantno igranje.
Također mi nije jasno zašto je odjednom Sane lijevo krilo? Taman frajer počeo rasturati na desnom krilu i sada odjednom ( odnosno već cca 15 utakmica ) igra lijevo gdje je definitivno slabiji.
Međutim, po meni, igrao on na lijevom ili desnom krilu nema mentalitet za Bayern. Zato bih ga prodao za tih 80+ milijuna. Govor tijela kod ovog čovjeka je skroz čudan.
Toliko nezainteresiranosti, nonšalancije, čovjek nekako bez emocija, govor tijela mu je uvijek loš, kao da mu se neda uopće igrati. Da ne spominjem velike utakmice gdje do sada nije pokazao ništa.
Laimer isto nekonstantan. Ponekad fenomenalan, ponekad za Cvajtu.
Imamo bekove koji ne znaju centrirati a naprijed Harry Kane???
Sreća pa TT-ov wunschspieler Araujo nas promaši, za zatvora bi bilo da se dalo 80-90mil za njega.
Garavi Zeko M-84, Sultan M-84, Plavi Princ T-55, T-55, Transporter BVP-80
Nista bolji od Upe + staklen
Nikakav to upgrade ne bi bio
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
Araujo osim što je staklen je i prosjek od igrača i lafo za njega traže 90 mil.
Tuchel je lud što uopšte razmišlja o njemu.

1974---1975---1976---2001---2013---2020
Bukvalno, još bi ga pretpostavljam u ovakvoj situaciji često koristio ako ne bi bio i prva opcija na desnom boku.
Garavi Zeko M-84, Sultan M-84, Plavi Princ T-55, T-55, Transporter BVP-80
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.