Sad moramo i GOŠK proći da nam dodje neki jači klub

Moderator/ica: GracanicaAA
Sad moramo i GOŠK proći da nam dodje neki jači klub
Bog zna kakva ce nam ekipa biti brate, trenutno igraci nisu dobili decembarsku platu, novac koji je bio na racunu za plate je otisao zbog sudskih presuda.SoloControTutti je napisao/la: ↑21 dec 2023, 17:01Nadam se da ce se ekipa pojacati i da ce ta politika s igracima napokon funkcionisati sistemski, a ne na ho-ruk fazon kao uvijek do sad, cim se sklopi neki tim s 3-4 dobra igraca isti se i raspadne i razide nakon pola sezone. Sad imaju priliku da odigraju mec s jednom od ekipa iz PL, ako to nije motivacija da dobiju GOSKA i idu dalje onda ne znam jbg. Nekad fale neke male pozitivne stvari kao ova da klub dobije neki momentum i da se radi zdravo samo to govorim i sam otkad pratim klub i sam sebi se kenjam na glavu ali uvijek postoji neka nada.
Jbg valjda mogu to ispeglati do tekme i pocetka drugog dijela sezone generalno. Kakvo je stanje s dugom trenutno, mozda se pisalo prije ali ne trazi mi se sad unazad po postovima ? Imam osjecaj da neko dode i strese 2 miliona da bi opet bilo onih padobranaca koji se pojave kad god neke pare dodu u klub i ispale da im je klub duzan toliko i toliko, stalno nekom klub duzan, a ustvari pitanje je ko trosi pare vec 15 godina bez ikakve revizije, ko ustvari duguje klubu objasnjenje i pare koje su se prale preko nekih nebuloznih stvari.harden je napisao/la: ↑21 dec 2023, 17:04Bog zna kakva ce nam ekipa biti brate, trenutno igraci nisu dobili decembarsku platu, novac koji je bio na racunu za plate je otisao zbog sudskih presuda.SoloControTutti je napisao/la: ↑21 dec 2023, 17:01Nadam se da ce se ekipa pojacati i da ce ta politika s igracima napokon funkcionisati sistemski, a ne na ho-ruk fazon kao uvijek do sad, cim se sklopi neki tim s 3-4 dobra igraca isti se i raspadne i razide nakon pola sezone. Sad imaju priliku da odigraju mec s jednom od ekipa iz PL, ako to nije motivacija da dobiju GOSKA i idu dalje onda ne znam jbg. Nekad fale neke male pozitivne stvari kao ova da klub dobije neki momentum i da se radi zdravo samo to govorim i sam otkad pratim klub i sam sebi se kenjam na glavu ali uvijek postoji neka nada.
Dug je oko 500- 600 hiljada maraka, trenutni koji postoji, + nove presude koje stizu svake sedmice... Znaci na prvu reklo bi se smijesna cifra, klubovi sa 5x vise od toga igraju PL, medjutim tu uvijek ima jos hiljadu problema skrivenih.SoloControTutti je napisao/la: ↑22 dec 2023, 10:45Jbg valjda mogu to ispeglati do tekme i pocetka drugog dijela sezone generalno. Kakvo je stanje s dugom trenutno, mozda se pisalo prije ali ne trazi mi se sad unazad po postovima ? Imam osjecaj da neko dode i strese 2 miliona da bi opet bilo onih padobranaca koji se pojave kad god neke pare dodu u klub i ispale da im je klub duzan toliko i toliko, stalno nekom klub duzan, a ustvari pitanje je ko trosi pare vec 15 godina bez ikakve revizije, ko ustvari duguje klubu objasnjenje i pare koje su se prale preko nekih nebuloznih stvari.![]()
Stvarno, niko nije sjeo ni promislio o ovome nikako. Ne dam ni ja, sljedeci put nek skontaju nesto bolje, recimo 3 razlicita paketa kao sto sam predlozio, nek bude bronze silver i gold clanska, pa koliko ko plati toliko i dobije. Nas 4 iz kuce idemo na utakmice, to je 400KM!
Također da je 50 KM uzeo bih 3, ovako neću niti jednu jer nema smisla da samo sebi uzmem...harden je napisao/la: ↑09 jan 2024, 17:59Stvarno, niko nije sjeo ni promislio o ovome nikako. Ne dam ni ja, sljedeci put nek skontaju nesto bolje, recimo 3 razlicita paketa kao sto sam predlozio, nek bude bronze silver i gold clanska, pa koliko ko plati toliko i dobije. Nas 4 iz kuce idemo na utakmice, to je 400KM!
Ima li ikakvih vijesti, jel se rijesila zaostala plata? Kad ce pripreme, ima li kakvih igraca na vidiku?
Valjda im stalno stižu potraživanja od prije.Ali eto nadati se najboljem.Ako odrade dobre pripreme pa nas sve iznenade ali pozitivno.Ja ću uzeti ovu člansku jer su moji prijatelji uzeli a oni su sa predsjednikom kumovi i samo pozitivno o njemu govore.S druge strane ne možemo stalno tražiti izgovore da ne pomognemo zbog ovog ili onog.Jer samim tim kad jedan napiše da ne daje zbog npr,stolica ja koji nemam pojma o tim stolicama mogu još 20 ljudi oko sebe animirati da ne uplate.Ono moje lično mišljenje je najbolje pomoći ako mogu a ako ne onda neću kvariti raspoloženje drugima koji bar deklarativno žele pomoći i nešto napraviti.
Jarane narod ovdje kraj sa krajem jedva spaja, oni stavili članske skuplje nego Hajdukove. Pa mislim...ammimr je napisao/la: ↑10 jan 2024, 15:17Valjda im stalno stižu potraživanja od prije.Ali eto nadati se najboljem.Ako odrade dobre pripreme pa nas sve iznenade ali pozitivno.Ja ću uzeti ovu člansku jer su moji prijatelji uzeli a oni su sa predsjednikom kumovi i samo pozitivno o njemu govore.S druge strane ne možemo stalno tražiti izgovore da ne pomognemo zbog ovog ili onog.Jer samim tim kad jedan napiše da ne daje zbog npr,stolica ja koji nemam pojma o tim stolicama mogu još 20 ljudi oko sebe animirati da ne uplate.Ono moje lično mišljenje je najbolje pomoći ako mogu a ako ne onda neću kvariti raspoloženje drugima koji bar deklarativno žele pomoći i nešto napraviti.
Mislim da se svi slažemo da je trebalo napraviti više opcija s članarinama tipa od 20,50,100 ... Ali eto ako je neko u mogućnosti klub bi trebalo podržati a na ljudima u klubu je da to odrade.Nije to neki posao pogotovo ako se prihvate da nešto urade za klub,grad itdIceplayer je napisao/la: ↑12 jan 2024, 09:26Jarane narod ovdje kraj sa krajem jedva spaja, oni stavili članske skuplje nego Hajdukove. Pa mislim...ammimr je napisao/la: ↑10 jan 2024, 15:17Valjda im stalno stižu potraživanja od prije.Ali eto nadati se najboljem.Ako odrade dobre pripreme pa nas sve iznenade ali pozitivno.Ja ću uzeti ovu člansku jer su moji prijatelji uzeli a oni su sa predsjednikom kumovi i samo pozitivno o njemu govore.S druge strane ne možemo stalno tražiti izgovore da ne pomognemo zbog ovog ili onog.Jer samim tim kad jedan napiše da ne daje zbog npr,stolica ja koji nemam pojma o tim stolicama mogu još 20 ljudi oko sebe animirati da ne uplate.Ono moje lično mišljenje je najbolje pomoći ako mogu a ako ne onda neću kvariti raspoloženje drugima koji bar deklarativno žele pomoći i nešto napraviti.
Pa te imucnije Jedinstvo najmanje zanima, vise bi donijela radnicka klasa. Takvo je stanje jbg.laudrop je napisao/la: ↑12 jan 2024, 17:05Vjerujem da im je politika bila da tim članskim karticama s visokom cijenom okupe imućnije ljude u Bihaću, a ne konkretno na neku radničku klasu navijača i simpatizere Bihaća.
Nažalost to ne ide tako, naprave se kategorije pa da svako shodno svojim mogućnostima može učestvovati u stabilizaciji i pomoći NK Jedinstvo...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.