Mourinhokilledbarca je napisao/la: ↑12 jan 2024, 15:26
Lik je napisao/la: ↑12 jan 2024, 15:17
Ghost67 je napisao/la: ↑12 jan 2024, 00:38
https://vm.tiktok.com/ZM6Hng2SB/
jest da nema ljepseg grba od naseg, ali evo redizajn kao neki moderniji... ja bi vala najvise vratio sa ljiljanom, a vidim i da se na onim izjava pred utakmice u prostorijama kluba, u kampu, pojavljuje sadasnji i do njega onaj sa ljiljanom.
Kakav je ovo cirkus?
Sadasnji grb je proporcijama i dizajnom savrsen.
Ti vidio da je Juventus odstupio od istorije i svega za retardirano J, pa ko velis hajd da i mi nesto probamo.
Nisam ni ja za mijenjanje grba, ali zasto biti toliko iskljuciv ? Kada bi neko ozbiljan uradio (znaci ne tik tok dizanjer/video) znaci nema ni trunke prostora da malo modernizuje se to? Kazem opet, nisam ni ja da se mijenja ali ne treba biti ni toliko iskljuciv.
Ne treba biti isključiv, samo realno, Juventusov novi je smeće, Fiorentinin je po meni lošiji nego prošli, od Intera i Citya je novi bolji definitivno. U svakom slučaju, sa novim grbom bi bila kocka.
A kaj ti bum rekel, stari, danas kad je sve to jučer znam dvije stvari. Jedna je da postoji grad u kojem sam legenda, a druga da ne kitim zagorske tamburaše ako ne znaju odsvirati „Da ga hoće zabit Matko, joj nano, nanice“.