Ruska invazija na Ukrajinu
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Ruska invazija na Ukrajinu
Koja je poenta ovog napada, šta malo da Amerikanci i Englezi isprobaju avione? Ovo je smiješno, nadam se da će se Saudijska Arabija raspasti.
La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
- bavariapivo
- Kontakt:
valja malo municije potrosit, skladista puna
Oćel biti rata kod nas?
Obećavam, ako ubijem Maršala i li Evandera, neću se radovati
Obećavam, ako ubijem Maršala i li Evandera, neću se radovati

[quote=Convicts1988 post_id=7332615 time=1573391939 user_id=33799]
Da Bog da Borac popisa oba sarajevska kluba i osvoji titulu :pray:
[/quote]
Da Bog da Borac popisa oba sarajevska kluba i osvoji titulu :pray:
[/quote]
Nije tačno stalno pišem o licemjernom stalnom kapnjenju vojne pomoći Zapada Ukrajini jer nijedan se rat nije riješio ekonomski nego vojno i oružjem. Pozdravljam ja i ekonomske sankcije ali valjda je svima jasno da od njih nema ništa...Brokula je napisao/la: ↑12 jan 2024, 10:08Evo i tebe kojem je "rjesenje" da se bombarduju izraelski civili kao isprika za ovo americko divljanje na bliskom istoku.
Huti nisu ubili nijednog civila u svojim akcijama protiv izraelskih brodova i od prvog dana su bilo jasni, prekinite genocid u Gazi i prekinucemo zapljenivanje brodova.
Znaci ne svidja ti se ovaj ekonomski rat, nego bi fol vise podrzavao da se gadjaju raketama.
Ali nije to uopste stvar, nego si licemjeran kao i mnogi drugi na ovoj temi. Iste ove ekonomske mjere su ti se svidjale protiv Rusije i punim plucima si ih podrzavao. Tad nisi gledao da li je unistavanje NORD streama 2 bilo legalno nego samo rokaj.
Sad kad Huti rade nesto moralno i gdje bi se objektivno mogli pozvati na UN zakon o sprecavanju genocida, tebi problem i odobrava terorizam Amera i Engleza.
Opet naravno lako je bombardovati Hute u vukojebini ali ovako pomoći Ukrajini nisu ni pomišljali
Zadnja izmjena: FoSte95, dana/u 12 jan 2024, 10:58, ukupno mijenjano 1 put.
- baboedindzeko09
- Kontakt:
Najveći teroristi na planeti.
Ima li gdje njihovih advokata na PDFu od ranije?
DEVEDESETKA - FORUMAŠ DECENIJE
Nemoj na Maršala, on ti navija za Borac

Godinama su te topili, ali ostao si jak kao Čelik!
Ali znači, bolje je napasti drugu državu - nego urgirati da Izrael prestane sa genocidom? Uh, u kakvom mi društvu živimo.
Realno ovo je samo početak, nema šanse da se sukob još više ne raširi.
Realno ovo je samo početak, nema šanse da se sukob još više ne raširi.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
I opet greska. Bombardovan je Yemen, glavni grad i mnogi drugi gradovi. Huti nisu drzava, Huti su vojna frakcija. Yemen je bombardovan.FoSte95 je napisao/la: ↑12 jan 2024, 10:56Nije tačno stalno pišem o licemjernom stalnom kapnjenju vojne pomoći Zapada Ukrajini jer nijedan se rat nije riješio ekonomski nego vojno i oružjem. Pozdravljam ja i ekonomske sankcije ali valjda je svima jasno da od njih nema ništa...Brokula je napisao/la: ↑12 jan 2024, 10:08Evo i tebe kojem je "rjesenje" da se bombarduju izraelski civili kao isprika za ovo americko divljanje na bliskom istoku.
Huti nisu ubili nijednog civila u svojim akcijama protiv izraelskih brodova i od prvog dana su bilo jasni, prekinite genocid u Gazi i prekinucemo zapljenivanje brodova.
Znaci ne svidja ti se ovaj ekonomski rat, nego bi fol vise podrzavao da se gadjaju raketama.
Ali nije to uopste stvar, nego si licemjeran kao i mnogi drugi na ovoj temi. Iste ove ekonomske mjere su ti se svidjale protiv Rusije i punim plucima si ih podrzavao. Tad nisi gledao da li je unistavanje NORD streama 2 bilo legalno nego samo rokaj.
Sad kad Huti rade nesto moralno i gdje bi se objektivno mogli pozvati na UN zakon o sprecavanju genocida, tebi problem i odobrava terorizam Amera i Engleza.
Opet naravno lako je bombardovati Hute u vukojebini ali ovako pomoći Ukrajini nisu ni pomišljali
Sto se tice Ukrajine, vojna pomoc je potpuno obustavljena. Pa eto sad navijaj jer ti Ameri bombarduju neke jadnike koji su kako tako pokusali zaustaviti genocid u Gazi.
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
Evo, ako gledamo realno sad je vjerovatno najbolje vrijeme za Dodika da proglasi nezavisnost, ovakva prilika se rijetko dešava. Svakako ima ovih sukoba more, Amerika preopterećena Izraelom i Ukrajinom.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
pravo vrijeme,Kina ne smije napasti tajvan zbog amerike,Huti fasovase od Amerike,niko Izraelu ne smije nista zbog amerike
bas je vrijeme i da amerika pokaze zube na balkanu,bas pravo vrijeme
Premier League of Bosnia and Herzegovina:
Winners (5): 1998–99, 2006–07, 2014–15, 2018–19, 2019–20
Yugoslav First League:
Winners (2): 1966–67, 1984–85
Bosnia and Herzegovina Cup:
Winners (7): 1996–97, 1997–98, 2001–02, 2004–05, 2013–14, 2018–19, 2020–21
Winners (5): 1998–99, 2006–07, 2014–15, 2018–19, 2019–20
Yugoslav First League:
Winners (2): 1966–67, 1984–85
Bosnia and Herzegovina Cup:
Winners (7): 1996–97, 1997–98, 2001–02, 2004–05, 2013–14, 2018–19, 2020–21
Kao da ih ko sta pita. Iran te napravio dao ti oruzje i svu potrebnu pomoc, ako zelis da to i dalje imas radis sto ti Iran kaze. Skoro svi sukobi na tom podrucju nastaju kao posljedica sukoba Saudijske Arabije i Irana. Ovi drugi koriste priliku da dodatnu destabilizuju region, boli njih sve kolektivno briga za Gazom, to je samo lijepa prica i izgovor.donDondon je napisao/la: ↑12 jan 2024, 09:07a realno ne znam ni sta su Huti zamisljali a ljudi ih upozoravali nekoliko puta da prekinu bombardovanje brodova.
Ako neko misli da ce Iran stati u zastitu nece,Iran se nece ukljuciti dok on na svojoj kozi sta ne osjeti,ovako ce preko svojih hamala Huta malo zveckati oruzjem
Jel ima iko normalan u ovom svijetu da zna sebe procijeniti sta moze a sta ne moze
Sad kad krenu kod nas protesti za podrsku Hutima

"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
Ma mi trebamo protest podrške Americi, ne možeš jedan dan slaviti jer avionom prolaze iznad Banja Luke, a drugi dan ih pljuvati jer se iživljavaju nad braćom na Bliskom Istoku.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
- DuljevinhoHaraldo
- Kontakt:
Mi smo americi nebitni kako god okreneš
Malo smo se mi previše umislili o našem značaju, naš vrhunac je opstanak BiH uz veliku pomoć Bosanskih Hrvata i Hrvatske
Malo smo se mi previše umislili o našem značaju, naš vrhunac je opstanak BiH uz veliku pomoć Bosanskih Hrvata i Hrvatske
Zadnja izmjena: DuljevinhoHaraldo, dana/u 12 jan 2024, 11:45, ukupno mijenjano 1 put.
⚜️~⚜️~⚜️
"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić
Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala
kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino
"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić
Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala
kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino
Nece se desiti nista spektakularno.
- Goalgetter
- Kontakt:
Onda ces od iste Amerike ocekivati sutra kad RS proglasi nezavisnost uz potporu Rusije i Srbije da regauju da uvedu sankcije ili cak vojno da reauguju, tako to nece funkcionisati. Srecom pa je Amerikancima to i svejedno, oni imaju svoje interese na Balkanu i u interesu im je da postojimo kao jedinstvena drzava i za to ce se zalagati.
BiH mora tu geopoliticku situaciju prihvatiti, da ne treba slijepo podrzavati sve sto rade po svijeti to je svima jasno, ali je i realna cinjenica da su garant za sigurnost nase zemlje.
Svima bi nama najdraze bilo da ne ovisimo ni o USA, ni Europi, ni Rusiji, ni Kini, ali tako stvari ne funkcionisu.
Moralna policija
Originalni srbi
Trenutno korisnika/ca: invincible1921, jasmin10, lol89, nerkolfc i 278 gostiju.