Edin Džeko
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Edin Džeko
Kad ova nesreca dodje xd
Za ovu ligu je Cannavaro licno. Mislim na Bonuccia 

Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
I Bogu je prosto bilo krstimol' se ili klanjamo....
Ma Cannavaro, Rudiger I Van Dijk u jednom za Tursku
Dolaskom Bonucia, Fenerbahce ce biti puno jači. Bez problema on moze biti najbolji stoper lige.
Dzeko odlican protiv Konje, samo napriked Zmaju.
Dzeko odlican protiv Konje, samo napriked Zmaju.
Da, to sam zaboraviokontrasviju je napisao/la: ↑10 jan 2024, 18:48Pa ima već jedan ove sezone, protiv Pendikspora u gostima![]()

"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
- MocMahale444
- Beduin
- Kontakt:
Npr. CR7 i Ibrahimovic su se nafulali penala, narocito ovaj drugi u posljednjih nekoliko sezona, ali sa svojom reputacijom ides i uzimas loptu. To sam Dzeki najvise zamjerio kroz karijeru, tu drskost i cijenjenje sebe kao jednog od najboljih napadaca posljednjih deceniju i po.hurem je napisao/la: ↑10 jan 2024, 19:45Ne bi ni sada sutirao penal da je Tadić bio na terenu.
Eh sad, da li ce Tadić nakon 3 promašaja s bijele tačke ustupiti sledeci penal Edinu...čisto sumnjam.
A nije ni Edin neki placko za tim...hem je timski igrač hem zna da ima lošu statistiku s bijele tačke...jedino ako s godinama nije nadosao po tom pitanju. Da je pucao Tadiceve penale imao bi sada 20+ golova u Superligi.
Nadati se da ce ga zdravlje poslužiti, da će nastaviti zabijati i formu prenijeti u reprezentativni dres u martu.
Trener pametno dozira njegove minute od početka sezone. Tako je bilo i veceras.
Kao sto i sam Dzeko rece, tijelo se dosta sporije oporavlja sada s 37 nego recimo s 27..
Narocito u ovakvoj ligi gdje si Tito, nema sta tu Tadic da izvodi kad si to tu najveci, boris se za titulu najboljeg strijelca (uz titulu u ligi) i gotova prica.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
Umjesto da pomognes Dalu nasoj ilahiji ti pomazes Radetu.
Malo me je iznenadilo da Fener može dovesti sve te silne zvijezde u tim. Ne znam odakle finansije i koliki im je budzet ali ova ekipa je jako skupa i za lige petice. Od Dzeke Tadića itd do Freda, Šimanskog, Čengiz Undera i jos njih 4-5..
Ako budu šampioni tek na ljeto u takvu ekipu mogu dovesti jos veće zvijezde pogotovo zbog plasmana u LP.
Ne znam ko to finansira sve. Jel taj Koc multimilioner?
Ako budu šampioni tek na ljeto u takvu ekipu mogu dovesti jos veće zvijezde pogotovo zbog plasmana u LP.
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
- DuljevinhoHaraldo
- Kontakt:
Najvjerovatnije ce ispasti neki finansijski skandal, ali isplatit ce se ako osvoje.
⚜️~⚜️~⚜️
"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić
Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala
kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino
"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić
Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala
kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino
Yildirim Ali Koc is a Turkish businessman who has a net worth of $1 billion.avenija je napisao/la: ↑12 jan 2024, 15:43Malo me je iznenadilo da Fener može dovesti sve te silne zvijezde u tim. Ne znam odakle finansije i koliki im je budzet ali ova ekipa je jako skupa i za lige petice. Od Dzeke Tadića itd do Freda, Šimanskog, Čengiz Undera i jos njih 4-5..
Pa ti vidi sad

Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
DamirT je napisao/la: ↑12 jan 2024, 16:00Yildirim Ali Koc is a Turkish businessman who has a net worth of $1 billion.avenija je napisao/la: ↑12 jan 2024, 15:43Malo me je iznenadilo da Fener može dovesti sve te silne zvijezde u tim. Ne znam odakle finansije i koliki im je budzet ali ova ekipa je jako skupa i za lige petice. Od Dzeke Tadića itd do Freda, Šimanskog, Čengiz Undera i jos njih 4-5..
Pa ti vidi sad![]()
A zaradili su I prodajom Gullera i sad par igraca treba da ide
To je to onda, slusao sam Dzeku kod Senada na Face kaze Koc ove sezone nije dosao nijednom na stadion jer misli da ima prokletstvo i kad god dodje izgubi Fener. Sve gleda od kuce a prosle dvije kad je dosao protiv Galate izgubili obje sa po 0:3. Kaze niko ga ne moze nagovoriti da dodje na utakmicu, odmah poraziDamirT je napisao/la: ↑12 jan 2024, 16:00Yildirim Ali Koc is a Turkish businessman who has a net worth of $1 billion.avenija je napisao/la: ↑12 jan 2024, 15:43Malo me je iznenadilo da Fener može dovesti sve te silne zvijezde u tim. Ne znam odakle finansije i koliki im je budzet ali ova ekipa je jako skupa i za lige petice. Od Dzeke Tadića itd do Freda, Šimanskog, Čengiz Undera i jos njih 4-5..
Pa ti vidi sad![]()

Kad bi im Dzeko donio titule ove godine nakon deceniju posta postao bi besmrtan u njihovim očima isto kao i u našim da odemo na to EP na Njemačkoj. Kakva bi to bila kruna njegove veličanstvene karijere.
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
Sad vidim mislim da ima uloge neke u Auto kompaniju ford pa odatle I dobra suma loveavenija je napisao/la: ↑12 jan 2024, 16:21To je to onda, slusao sam Dzeku kod Senada na Face kaze Koc ove sezone nije dosao nijednom na stadion jer misli da ima prokletstvo i kad god dodje izgubi Fener. Sve gleda od kuce a prosle dvije kad je dosao protiv Galate izgubili obje sa po 0:3. Kaze niko ga ne moze nagovoriti da dodje na utakmicu, odmah poraziDamirT je napisao/la: ↑12 jan 2024, 16:00Yildirim Ali Koc is a Turkish businessman who has a net worth of $1 billion.avenija je napisao/la: ↑12 jan 2024, 15:43Malo me je iznenadilo da Fener može dovesti sve te silne zvijezde u tim. Ne znam odakle finansije i koliki im je budzet ali ova ekipa je jako skupa i za lige petice. Od Dzeke Tadića itd do Freda, Šimanskog, Čengiz Undera i jos njih 4-5..
Pa ti vidi sad![]()
![]()
Kad bi im Dzeko donio titule ove godine nakon deceniju posta postao bi besmrtan u njihovim očima isto kao i u našim da odemo na to EP na Njemačkoj. Kakva bi to bila kruna njegove veličanstvene karijere.
Što se okuražio sa ovim penalima, ali eto još jednom se pokazalo zašto ih kroz karijeru nije izvodio 

"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
- NerminFatic
- Kontakt:
20 g. haman ne puca penale i sad s 38 g. poceo!! Zasto kad ne umije? 

Zadnja izmjena: NerminFatic, dana/u 14 jan 2024, 18:14, ukupno mijenjano 1 put.
Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot], CAGarfia, Google Adsense [Bot], Micron, NebeskaSila96, Proximic, UtdBiH21 i 89 gostiju.