Skidaj zastavu bando.
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Šta da radimo?skullcrusher je napisao/la: ↑09 jan 2024, 21:37Joj kakve smo mi sise, samo ih kao ismijavamo a oni rade sta hoce, za par mjeseci ima da na onaj repetitor iz ad Sarajeva izbace veliku zastavu Mladica a mi cemo da im se "smijemo" kao oni su debili a mi ... zalosno jako sta se dopusta mater im **** cetnicku, necete je nikad podijelit.
Pa sta ces, ti znas kako tebi odgovaraMarsal je napisao/la: ↑09 jan 2024, 23:27Ma ne znam šta bih ti rekao. Mrzim putovanja. Nisam tip čovjeka koji u tome uživa i kojeg to čini sretnim. Naprotiv, samo mi stvara srklet i anksioznost. Najdraži dio putovanja mi je doći kući. Da mi neko sutra kaže ne smiješ nigdje dalje od Travnika i Maglaja reko bih mu gdje treba potpisat ljudino![]()
Bukvalno kad trebam do Sarajeva otpatime sad da idem u USA preko okeana i 2-3 leta promijenit. Nema od tog ništa
![]()
I obećao sam jer sam mislio da me zove reda radi ali eto i ona i zet sad zapeli hajde dođi pa ne znam kako da se iskobeljam iz govana u koje sam se sam uvalio.
Još hudnica već smislila neku turu da posjetimo, Chicago, Miami, New York i možda malo San Francisco.
Dabogda ja umro kad sam glup i ne znam reći ne. Sad će se oboje naljutit na mene kad odustanem.
Ljudi lagano provociraju i tamo gdje su ozbiljna manjina.
Jah...Srbi su jedan dobrocudan i jako civilizovan narod, stvarno je Bog pocastio one koje imaju te mirne lale za prve komsije.
Bojim se da oni i zele da bude sve do jednom.Sta oni rade dole po podrinju gdje su rane najdublje,cudi me vec odavno kako niko nije krenuo da rafala.
19vendetta87 je napisao/la: ↑10 jan 2024, 00:19
Jah...Srbi su jedan dobrocudan i jako civilizovan narod, stvarno je Bog pocastio one koje imaju te mirne lale za prve komsije.
Inace doticne scene su "Bozic edition", nastale za vrijeme najveceg pravoslavnog praznika koji predstavlja toleranciju, ljubav i mir![]()
Zamisli vjeruješ im ikako.
Mi se trebamo drzati Hrvata, Velike Britanije i na kraju Amerikanaca, ako Bosna padne, past ce i Hrvatska, ako padne Hrvatska eto Rusa pred Trstom i Becom u srcu Evrope.
Upravo tako, samo USA i UK. Kontinentalci (FRA,GER) su prevrtljivi
Trenutno korisnika/ca: Google [Bot] i 6 gostiju.