Daj prijedlog sta da uradimo?skullcrusher je napisao/la: ↑09 jan 2024, 21:37Joj kakve smo mi sise, samo ih kao ismijavamo a oni rade sta hoce, za par mjeseci ima da na onaj repetitor iz ad Sarajeva izbace veliku zastavu Mladica a mi cemo da im se "smijemo" kao oni su debili a mi ... zalosno jako sta se dopusta mater im **** cetnicku, necete je nikad podijelit.
Chat - bez politike i ratnih prica
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Chat - bez ratnih i političkih tema
Emancipate yourselves from mental slavery...
Memento Mori...
Memento Mori...
- BosniaBoston
- Kontakt:
Ko zeli nek baci report na pjesmu, prije par godina su izbrisali pjesmu beogradskog sindikata o RSu
#Punoljetstvo
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
https://www.instagram.com/jovanaviolin? ... p5M2VxMg==
Evo jedna bičarka koja večeras svira na ovom teferiču, a slika se hladno po istoj onoj Vijećnici koju su junački zapalili oni što slave danas.
Evo jedna bičarka koja večeras svira na ovom teferiču, a slika se hladno po istoj onoj Vijećnici koju su junački zapalili oni što slave danas.

- Felixians4
- Kontakt:
Zašto ne prestanete o zabranjenim temama pisati? Zašto to stoji u nazivu, zašto su admini nedosljedni, moderatura ne postoji?
- baboedindzeko09
- Kontakt:
prep.ickaCAGarfia je napisao/la: ↑09 jan 2024, 22:15https://www.instagram.com/jovanaviolin? ... p5M2VxMg==
Evo jedna bičarka koja večeras svira na ovom teferiču, a slika se hladno po istoj onoj Vijećnici koju su junački zapalili oni što slave danas.![]()

p.s BMK je nju i proslavio koliko toliko, prvi je pozvao na svoj koncert gdje je svirala i od tad ide na dosta nastupa gdje i on. Vjerovatno je i servisira
DEVEDESETKA - FORUMAŠ DECENIJE
- AshburtonG
- Kontakt:
Dobra je vala. Slavio bih i ja s njom. 

- Marsal
- Kontakt:
Trebao sam sad na proljeće tj maj ili juni ali ne ide mi se nikako

Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988
- AshburtonG
- Kontakt:
Mislim da sam jeo u ovom Piccollu... I negdje sam jeo odmah ispred Bilinog, ali ima tome i preko 10 godina, dok sam isao u Zenicu makar 3-4x godisnje.Marsal je napisao/la: ↑08 jan 2024, 16:29Kod Seje
Tandem
Piccollo
Ali kad vidiš ta mjesta jasno ti je što je Bešlić na najboljem glasujednostavno najviše je ulagao u restorane, otvorio na dvije lokacije, sredio sve cakum pakum itd. Ovi ostali zaostali u 80-im i 90-im i malte ne džaba im što imaju bolje ćevape kad se ne znaju prodat.
- Marsal
- Kontakt:
Oprostio bih joj da mi je njen otac prekopo nenu iz sekundarne u tercijarnu.

Godinama su te topili, ali ostao si jak kao Čelik!
- VensanKasel
- Kontakt:
Ovo je njoj domaći teren , teferiči su njoj sve

Atraktivno izgleda nema šta

A i imda dobru dušu

Moja zemlja mala brana velikoj rijeci ludila ...
- Marsal
- Kontakt:
Ta ispred Bilinog je srednja žalost, bezze.AshburtonG je napisao/la: ↑09 jan 2024, 22:42Mislim da sam jeo u ovom Piccollu... I negdje sam jeo odmah ispred Bilinog, ali ima tome i preko 10 godina, dok sam isao u Zenicu makar 3-4x godisnje.
Što si ti, bogati, dolazio u Zenici 3-4 puta godišnje? Koje mace si ganjao?

Debeli nabija komplekse
"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
- AshburtonG
- Kontakt:
Atleticar sam bio, a Kamberovic Polje najbolji atletski stadion u drzavi, pa su tamo vazda bila prvenstva i mitinzi.Marsal je napisao/la: ↑09 jan 2024, 22:49Ta ispred Bilinog je srednja žalost, bezze.AshburtonG je napisao/la: ↑09 jan 2024, 22:42Mislim da sam jeo u ovom Piccollu... I negdje sam jeo odmah ispred Bilinog, ali ima tome i preko 10 godina, dok sam isao u Zenicu makar 3-4x godisnje.
Što si ti, bogati, dolazio u Zenici 3-4 puta godišnje? Koje mace si ganjao?![]()
- Marsal
- Kontakt:
Eh ako je to najbolji atletski stadion u državi čitavoj...otcijepi je sutra MiloradeAshburtonG je napisao/la: ↑09 jan 2024, 22:56Atleticar sam bio, a Kamberovic Polje najbolji atletski stadion u drzavi, pa su tamo vazda bila prvenstva i mitinzi.Marsal je napisao/la: ↑09 jan 2024, 22:49Ta ispred Bilinog je srednja žalost, bezze.AshburtonG je napisao/la: ↑09 jan 2024, 22:42Mislim da sam jeo u ovom Piccollu... I negdje sam jeo odmah ispred Bilinog, ali ima tome i preko 10 godina, dok sam isao u Zenicu makar 3-4x godisnje.
Što si ti, bogati, dolazio u Zenici 3-4 puta godišnje? Koje mace si ganjao?![]()

I found freedom. Losing all hope was freedom.
- AshburtonG
- Kontakt:
Jedini stadion na kojem mozes sve discipline (osim stipla ja mislim) radit i da je manje-vise sve ispravno. Doduse ja sam tamo bio kad je stadion bio tek obnovljen tamo oko 2010. godine.Marsal je napisao/la: ↑09 jan 2024, 22:59Eh ako je to najbolji atletski stadion u državi čitavoj...otcijepi je sutra MiloradeAshburtonG je napisao/la: ↑09 jan 2024, 22:56Atleticar sam bio, a Kamberovic Polje najbolji atletski stadion u drzavi, pa su tamo vazda bila prvenstva i mitinzi.![]()
Kosevo je cirkus. Isto napusteno gradiliste. Sjecam se jednog takmicenja, bio neki internacionalni miting, neki od momaka koji su bili iz Fra su poslije uzimali medalje na svjetskim prvenstvima i bili na OI, morali se presvlacit u onoj rupi izmedju tartana i tribine. Pisas tu jer nije bilo WCa funkcionalnog.

Nisam krocio na fudbalske stadione u BiH preko 10 godina, pa ne znam kakva je situacija sada. Medjutim, tad smo se svi radovali i urgirali da se drzavna prvenstva odrzavaju u Zenici.
- Marsal
- Kontakt:
Ma ne znam šta bih ti rekao. Mrzim putovanja. Nisam tip čovjeka koji u tome uživa i kojeg to čini sretnim. Naprotiv, samo mi stvara srklet i anksioznost. Najdraži dio putovanja mi je doći kući. Da mi neko sutra kaže ne smiješ nigdje dalje od Travnika i Maglaja reko bih mu gdje treba potpisat ljudino

Bukvalno kad trebam do Sarajeva otpatim

I obećao sam jer sam mislio da me zove reda radi ali eto i ona i zet sad zapeli hajde dođi pa ne znam kako da se iskobeljam iz govana u koje sam se sam uvalio.
Još hudnica već smislila neku turu da posjetimo, Chicago, Miami, New York i možda malo San Francisco.
Dabogda ja umro kad sam glup i ne znam reći ne. Sad će se oboje naljutit na mene kad odustanem.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 39 gostiju.