NK Čelik Zenica
Moderator/ica: GracanicaAA
-
- Kontakt:
Re: NK Čelik Zenica
Kod nas jos placu za Salkicem i Arezinom
ljudi nisu da se ozbiljno bave nogometom nije do kluba nego do igraca je i zaboravite vise ta imena. Dolazi nam jedan bivsi igrac Veleza, koji moze igrati u vezi i na krilu, te jedan stoper kojeg je Dario trenirao u Simm Bau 

Živim za dan kada će KF otići iz našeg grada
-
- Kontakt:
Re: NK Čelik Zenica - Članstvo
Ne ocekujem ove godine vise od 1.000 clanova jer realnost je da nemamo ambicije napasti Premijer ligu ni naredne sezone. Prvo rijesiti dugove pa onda "čist" krenuti u atak na visi rang
Živim za dan kada će KF otići iz našeg grada
Ne može se to jer koordinator OP-a je tu 20 godina i sam je takav kakav jest i niko mu iz kluba ne može, eto, nek me svi napadnu ne zanima me, ono što je pozitivno osvježenje u OP jest Vujica, svaka mu čast
Sto me zadevera, listam na tm-u roster Veleza sest sezona unazad.dinodino2019 je napisao/la: ↑09 jan 2024, 07:47Kod nas jos placu za Salkicem i Arezinomljudi nisu da se ozbiljno bave nogometom nije do kluba nego do igraca je i zaboravite vise ta imena. Dolazi nam jedan bivsi igrac Veleza, koji moze igrati u vezi i na krilu, te jedan stoper kojeg je Dario trenirao u Simm Bau
![]()
Srce, čast i ponos!
Nema pojačanja dok to ne pokaže na terenu, ovako su to samo prinove.
Čekalo se ovo dugo, kapa dole Avdija!
Mnogi su smatrali da se Čelik izlaskom u posljednji rang bosanskohercegovačkog nogometa gasi. Bili su u potpunosti u krivu, a Čelik to dokazuje iz dana u dan!
- prisonbreak
- Kontakt:
Nisi jediniVenom je napisao/la: ↑09 jan 2024, 11:42Sto me zadevera, listam na tm-u roster Veleza sest sezona unazad.dinodino2019 je napisao/la: ↑09 jan 2024, 07:47Kod nas jos placu za Salkicem i Arezinomljudi nisu da se ozbiljno bave nogometom nije do kluba nego do igraca je i zaboravite vise ta imena. Dolazi nam jedan bivsi igrac Veleza, koji moze igrati u vezi i na krilu, te jedan stoper kojeg je Dario trenirao u Simm Bau
![]()

Al ovo za Velez, ne znam haha
Samo godine tuge s' tobom imam ja..
Samo godine bola i nadanja..
Samo godine bola i nadanja..
Iskreno, covjek je zasluzio da se oprosti u najdrazem dresu. Kroz citavu karijeru nije zaboravio sta mu je Čelik dao.
Ono sto Čelik čeka
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
do kraja hrabro zajedno!!!
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
-
- Kontakt:
Prije ce biti Momko Kojic, kojeg je trenirao i u Orasju i u Sim Bau…prisonbreak je napisao/la: ↑09 jan 2024, 12:09Nisi jediniVenom je napisao/la: ↑09 jan 2024, 11:42Sto me zadevera, listam na tm-u roster Veleza sest sezona unazad.dinodino2019 je napisao/la: ↑09 jan 2024, 07:47Kod nas jos placu za Salkicem i Arezinomljudi nisu da se ozbiljno bave nogometom nije do kluba nego do igraca je i zaboravite vise ta imena. Dolazi nam jedan bivsi igrac Veleza, koji moze igrati u vezi i na krilu, te jedan stoper kojeg je Dario trenirao u Simm Bau
![]()
haj za stopera se moze skkntati, ili onaj momak sto sad igra za Posusje ili je Besic.
Na tog sam i ja pomislio. A za veznog ako je igrao u Veležu onda je onaj mali što je u Austriji sad...strucnjak9 je napisao/la: ↑09 jan 2024, 12:13Prije ce biti Momko Kojic, kojeg je trenirao i u Zvijezdi i u Sim Bau…prisonbreak je napisao/la: ↑09 jan 2024, 12:09Nisi jedinihaj za stopera se moze skkntati, ili onaj momak sto sad igra za Posusje ili je Besic.
Mnogi su smatrali da se Čelik izlaskom u posljednji rang bosanskohercegovačkog nogometa gasi. Bili su u potpunosti u krivu, a Čelik to dokazuje iz dana u dan!
Faris Zubanovic?laudrop je napisao/la: ↑09 jan 2024, 12:14Na tog sam i ja pomislio. A za veznog ako je igrao u Veležu onda je onaj mali što je u Austriji sad...strucnjak9 je napisao/la: ↑09 jan 2024, 12:13Prije ce biti Momko Kojic, kojeg je trenirao i u Zvijezdi i u Sim Bau…prisonbreak je napisao/la: ↑09 jan 2024, 12:09
Nisi jedinihaj za stopera se moze skkntati, ili onaj momak sto sad igra za Posusje ili je Besic.
Srce, čast i ponos!
Sjecate li se sezone kad je Vrsajevic igrao kod nas prije nego sto je u Hajduk otisao. Razvaljivao je tu sezonu, u napadu igrao, lopte dijelio ko misimovic u vakat, a tek dribling sto je ima te sezone.
Ono sto Čelik čeka
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
Razvaljivao je i Mahmutović skupa sa njim ali samo kod kuće, bar meni je ta ekipa ostala u sjećanju da su na Bilinom dominirali a u gostima bod premija bio.
Hvala Avdiji u svakom slučaju što se vratio kod nas, nije to sasvim sigurno igrač na onom nivou danas ali samo njegovo ime i reputacija će dosta značiti za ekipu.
-
- Kontakt:
Avdija je prvenstveno doveden da pomogne mladim igracima da se razviju i bice desna ruka Dariju na terenu. Puno nam je dao u dva mandata na BP, ovo je najmanje sto mu klub moze vratiti, da odigra ovu polusezonu i da se oprosti od fudbala…
Pade mi na pamet ona pjesma koju smo mu pjevali
Ja bi svjestlost zvao mrakom, da te nije Avdija…
Pade mi na pamet ona pjesma koju smo mu pjevali

Ja bi svjestlost zvao mrakom, da te nije Avdija…
-
- Kontakt:
Vjerovatno. Said Behram ili Melvin Osmic. Ne znam ko bi drugi mogao biti…laudrop je napisao/la: ↑09 jan 2024, 12:14Na tog sam i ja pomislio. A za veznog ako je igrao u Veležu onda je onaj mali što je u Austriji sad...strucnjak9 je napisao/la: ↑09 jan 2024, 12:13Prije ce biti Momko Kojic, kojeg je trenirao i u Zvijezdi i u Sim Bau…prisonbreak je napisao/la: ↑09 jan 2024, 12:09
Nisi jedinihaj za stopera se moze skkntati, ili onaj momak sto sad igra za Posusje ili je Besic.
-
- Kontakt:
Pozdrav momci, možda vam je ovaj iz Veleža što pišete Faris Kadrić.On je vezni a ove polusezone je u par utakmica mijenjao Suljića na krilu.
Juniorski reprezentativac,150 k vrijednost na Transfermarktu.
Na Transfermarktu mu stoji da igra beka ali nije to nikad igrao kod nas.
Pozdrav još jednom,izvinite na upadu i sretno u nastavku.
Juniorski reprezentativac,150 k vrijednost na Transfermarktu.
Na Transfermarktu mu stoji da igra beka ali nije to nikad igrao kod nas.
Pozdrav još jednom,izvinite na upadu i sretno u nastavku.
I Mostarske kiše kao da su stale
Heroj do heroja kraj drevne Musale
Ko je pravi junak,kaže pjesma stara
Zdravo,ma gdje bili,heroji Mostara
Heroj do heroja kraj drevne Musale
Ko je pravi junak,kaže pjesma stara
Zdravo,ma gdje bili,heroji Mostara
Mislim da je taj drugi, igrao je kod Darija u Modriči i u Zvijezdi.strucnjak9 je napisao/la: ↑09 jan 2024, 12:59Vjerovatno. Said Behram ili Melvin Osmic. Ne znam ko bi drugi mogao biti…laudrop je napisao/la: ↑09 jan 2024, 12:14Na tog sam i ja pomislio. A za veznog ako je igrao u Veležu onda je onaj mali što je u Austriji sad...strucnjak9 je napisao/la: ↑09 jan 2024, 12:13
Prije ce biti Momko Kojic, kojeg je trenirao i u Zvijezdi i u Sim Bau…

Here we go!

Prekomandovan sa beka na špica, sad kad se sjetim Kouadio je ličio na njega

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 12 gostiju.