Rani početak nestanka onih koji su se zalagali za cjelovitu državu.
Chat - bez politike i ratnih prica
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Chat - bez ratnih i političkih tema
Ne znam kad je to tad, Djujic je umro 1999. godine, Zvonko Vuckovic 2004. Nisu to cetrdesete i pedesete samo. I nije samo Amerika, sta je sa emigracijom iz Londona, Francuske, Kanade, Jevdjevic je umro u Rimu npr.alemsa je napisao/la: ↑08 jan 2024, 23:43Uzimas li u obzir da je Amerika tad bila extremnno anti-komunisticka, a ne jer su gotivili eto cetnike. Isto k'o sto Kubanac cim dodje na tlo Amerike dobije papire, dok Mexo ne moze, jer je komunizam na Kubi. Tako je Fidel poslo sve kriminalce brodom jedne prilike, cisto da ih prca.
Postaje politicka izbjeglica, ne moze se vratit na Kubu, ubit ce ga Fidel, e tako su ti i cetnici ostali, ne mogu se vratit u Yugu, ubit ce ih Tito. Nikakvo gotivljenje, zasluga ili nesto
Istorijografija u svijetu drugacije gleda na JVuO u odnosu na Hr i FBiH.
Do 99-e uzeo pasos, gotovo je to. A i 90ih bi u Srbiji bio Tito ko bi ga rokno ili mu sudio? Lol Za Ameriku ti je 100% samo zbog komunizma jer su spadali u politicke izbjeglice, ide se principom da ih ne moze Amerika svjesno poslati u smrt, ono komunisti rijesavaju po kratkom postupku, nece imati fer sudjenje, ljudska prava i to politicke price.. Za Kubu to mislim da vazi i dan danas, Kubanac ako dodje do Floride, odma dobija papireSuvorov je napisao/la: ↑09 jan 2024, 00:28Ne znam kad je to tad, Djujic je umro 1999. godine, Zvonko Vuckovic 2004. Nisu to cetrdesete i pedesete samo. I nije samo Amerika, sta je sa emigracijom iz Londona, Francuske, Kanade, Jevdjevic je umro u Rimu npr.alemsa je napisao/la: ↑08 jan 2024, 23:43Uzimas li u obzir da je Amerika tad bila extremnno anti-komunisticka, a ne jer su gotivili eto cetnike. Isto k'o sto Kubanac cim dodje na tlo Amerike dobije papire, dok Mexo ne moze, jer je komunizam na Kubi. Tako je Fidel poslo sve kriminalce brodom jedne prilike, cisto da ih prca.
Postaje politicka izbjeglica, ne moze se vratit na Kubu, ubit ce ga Fidel, e tako su ti i cetnici ostali, ne mogu se vratit u Yugu, ubit ce ih Tito. Nikakvo gotivljenje, zasluga ili nesto
Za ostale drzave zaista ne znam, ali ti opet kazem da je Yuga igrom slucaja bila demokratija svi bi bili isporuceni koje bi trazila, i to do 1950-e vjerovatno.
- Goalgetter
- Kontakt:
Kao što reče gore lik nisu klali po Americi već ovdje. Imaš masu primjera od popa Mace (macola) pa nadaljeSuvorov je napisao/la: ↑09 jan 2024, 00:28Ne znam kad je to tad, Djujic je umro 1999. godine, Zvonko Vuckovic 2004. Nisu to cetrdesete i pedesete samo. I nije samo Amerika, sta je sa emigracijom iz Londona, Francuske, Kanade, Jevdjevic je umro u Rimu npr.alemsa je napisao/la: ↑08 jan 2024, 23:43Uzimas li u obzir da je Amerika tad bila extremnno anti-komunisticka, a ne jer su gotivili eto cetnike. Isto k'o sto Kubanac cim dodje na tlo Amerike dobije papire, dok Mexo ne moze, jer je komunizam na Kubi. Tako je Fidel poslo sve kriminalce brodom jedne prilike, cisto da ih prca.
Percepcije te iste Amerike i Zapada je da se desio genocid u Srebrenici pa ne vjerujem da se ti slažež sa time niti to veličaš kao te spomenike JVuOv po Americi
- VensanKasel
- Kontakt:
https://zamaaero.com/09/01/2024/analize ... u-mostaru/
Ko ima vremena neka pročita , malo je duža analiza .
Izgleda da Mostar konačno se budi iz dubokog zimskog sna , ovo je fantastična vijest .
Ko ima vremena neka pročita , malo je duža analiza .
Izgleda da Mostar konačno se budi iz dubokog zimskog sna , ovo je fantastična vijest .
Moja zemlja mala brana velikoj rijeci ludila ...
- Centre forward
- Kontakt:
Idealna uz parizer, jogurt i kilo leba.
05.09.1995 ♥
11-0-0 Rekordmeister
Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss
11-0-0 Rekordmeister
Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
- flickposting
- Kontakt:
Svim ljubiteljima ratnih zločina koji slave, čestitam dan Republike Srpske.
oni bi kao da se odvoje, a mi im kao ne damo
La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
Niko nista.
Dodik: Sljedece godine u ovo doba, bit cemo samostalna drzava
Dodik: Sljedece godine u ovo doba, bit cemo samostalna drzava

Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Svake godine ista priča.

Nikad poraz, samo lekcija.
na mnogaja letajedanjeborac je napisao/la: ↑09 jan 2024, 09:33Svim forumašima iz Republike Srpske srećan Dan Republike.

A i Bosnjaci svojom kuknjavom svake godine dodatno uvelicaju ovaj praznik. Bukvalno sarajevski mediji trostruko vise pisu o banjaluckih nerezimskih. Ako ne mozes utjecati na to, onda ih nemoj ni hraniti kuknjavom.
Elem, ja sam vise misljenja da je citav pravni proces oko ovog praznika tezak POLITICKI promasaj i poraz drzave. Sta su glavesine iz SDA mislile sa apelacijom, to samo oni znaju. Pogotovo kad se uzme u obzir sta je ustavni sud odlucio u meritumu, a sta stvarno iritira Bosnjake.
Elem, ja sam vise misljenja da je citav pravni proces oko ovog praznika tezak POLITICKI promasaj i poraz drzave. Sta su glavesine iz SDA mislile sa apelacijom, to samo oni znaju. Pogotovo kad se uzme u obzir sta je ustavni sud odlucio u meritumu, a sta stvarno iritira Bosnjake.
Daj ba banuj ove cetnike yebo te forum i četništvo.
Ovdje dolazi i slavi početak genocida nad Bošnjacima.
Nek idu svi u picku materinu cetnicku. Mater vam yebem.
Ovdje dolazi i slavi početak genocida nad Bošnjacima.
Nek idu svi u picku materinu cetnicku. Mater vam yebem.
- VivaLaStella
- Kontakt:
Napravi svoj forum pa banuj koga hoces
Nego doma sjednem, dignem regler, voterpajp i brning rege
L'art pour l'art.
SS.ba liga | ⚫🔴 Mislish United #17
L'art pour l'art.
SS.ba liga | ⚫🔴 Mislish United #17
- JayCatwright
- Kontakt:
De, banujte ovu seljačinu koja psuje yebo te forum i seljačine
Ovdje dolazi i psuje majku svima koji nisu seljačine kao on
Nek ide u pm seljačku
Aj ba napuši se qrca.JayCatwright je napisao/la: ↑09 jan 2024, 10:35De, banujte ovu seljačinu koja psuje yebo te forum i seljačine
Ovdje dolazi i psuje majku svima koji nisu seljačine kao on
Nek ide u pm seljačku
-
- Kontakt:
Ignorisanje svega četnike vise nervira, nego kad kukamo i cmizdrimo