Hehe GBqaa18 je napisao/la: ↑07 jan 2024, 21:26E sad jos kad se jaxi vrate i stilersi opet na vatri... a nesto bas imam osjecaj da ce mede ugazit pekerse.
NFL
Moderator/ica: rio_Ferdy88
Re: NFL
This time next year, we'll be millionaires!
Krvarim od dosade
Krvarim od dosade
Green bay ko da gledam izbacuje dallas
- muhamedhulk
- Kontakt:
alemsa ili edintm, jel to ista osoba 
i alem sa rookiejem kao i edo sa luckom birvaktile, u nebesa ga dizo...
Dallas je favorit, a sve je moguce, to je bez daljnjeg.

NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!

ma svake godine je samo pitanje hoće li coltsi, teksansi ili mede uzeti superbowl

nego gledao sam bears@packers, jako interesantno iz nekoliko razloga. prvo jordan love! nisam siguran da li je on stvarno dobar QB koliko broj TD i jarda govori ili su mu WR dovoljno dobri da naprave separaciju u skoro svakom playu protiv odbrane kakvu igraju mede. zadnji put sam ga gledao protiv tampe i tamo je izgeldao skroz drugačije, promašivao je što se promašiti nemože protiv tima koji igra jednu od najgorih pass odbrana u ligi, ali zonsku gdje treba bacati u obično veliki međuprostor. mede igraju često čovjeka i on skoro svaku routu pogađa kada je separacija dovoljna ali definitivno puno manja nego rupe u zoni. nekontam!
sa druge strane mede. to uopšte ne izgleda loše, odigraju par super playeva i onda useru na jednom playu sve što su prethodno napravili. fields uopšte ne izgleda loše ali nisam siguran da i on sam zna koji mu je optimalni balans između trčanja ili bacanja. jako indikativno je da su sinoć skoro svaki puta usrali na 3rd downu. pored toga mi nije jasno zašto tim koji ima toliko dobar run tako malo koristi play action. sve totalno nelogično
doduše, ako je cijeniti po pres konferencijji poslije tekme on je odigrao svoj zadnji snap u čikagu
sad playoff u koji su na kraju svi ušli zasluženo, vjerovatno 14 najboljih timova igra playoff. prvi ispod ćize (saintsi, seahawksi, bengalsi i jaguarsi koji su jedini baš zasrali) su taman gdje im je mjesto, kao i svi ostali ispod koji ili nisu nizašta ili im se QB povrijedio. povrede bi mogle i u playoffu dosta toga odlučiti
danas black monday, 4-5 otkaza je za očekivati
Najveće sranje se desilo u historiji fantasya. Daleko najbolji tim po svemu nije osvojio sa 120+ bodova zadnjh 7 sedmica ukljujući i playoff i samo jedan tim (Armin) je tu jednu sedmicu imao više u cijeloj ligi kroz cijeli playoff i više niko nije ni prešao 100 bodova nikako. Nevjerovatan peh.
Naravno ne bi do toga ni došlo da je sve korektno bilo i da je Bears are angry nije ostavio inactive igrače u playoffu, jer da je startao igrače sa klupe prošao bi lagano Elmu i onda ne bi ni došlo do mog duela sa Arminom. Liga dotakla dno dna definitivno ove godine, zato se može dogodine igrati uz promjene ili nikako. Čuj izboriš playoff sa 9 moves u čitavoj sezoni i onda budeš inactive. To govori i o ligi i o igraču.
Vezano za Coltse, sa backup QB-om doći u situaciju da si na 1 drive do playoffa niko nije očekivao. Razočarenje jeste jer čovjek napravi čist drop na 15tak yardi do TD i ostao je dojam da si sa Minshewom trebao uzeti diviziju.
Ali ovo šta je napravio Streichen je fantastičan napredak u napadu i sa Richardsonom zdravim ti si idućih par godina top ekipa Southa pogotovo jer Lawrence ne izgleda baš najbolje, a AR je svakako riješio Texanse za poluvrijeme u Houstonu kad je igrao tako da tu nema problema. Streichen će sigurno napraviti od AR i napada Coltsa, ono što je od Phile i Hurtsa. Samo što mu treba reći da se ne zalijeće u defanzivce svako trčanje jer onda nema od njeg ništa.
Roger Federer the greatest of all time!
Peyton Manning - the greatest QB of all time!
Peyton Manning - the greatest QB of all time!
Pa Luck je bio beton realno, samo ga povrede unistile. Ali eo i s ovim su draftali bolnicu izgleda.muhamedhulk je napisao/la: ↑08 jan 2024, 08:04alemsa ili edintm, jel to ista osoba
Dallas favorit ali da hoce biti Dez cought it neka situacija, i zal za pobjedom

Uzdigli se, ne mos s njima procati a dres ne skidaju niti peru

Nisam nesto puno sezonu pratio ove godine, vidim bufalo i pittsburg igraju, otkud pitsburg, zar su oni uspjeli dogurati do playoff? Bilsi su podbacili ove godine, oni su puno bolja ekipa nego sto igraju ove godine.
I tampa u playoff, vala su meni oni najgora ekipa od ovih sto su ostali, barem koliko sam u toku.
I tampa u playoff, vala su meni oni najgora ekipa od ovih sto su ostali, barem koliko sam u toku.
osim 4-5 ekipa sve ostale su najgore, odavno nije bilo tako malo dobrih timova kao ove godine
ramsi i tampa su ušli u playoff zahvaljujući ostacima njihovih SB timova plus činjenici da su relativno zdravi te da je ostatak NFC za podvoz. kad su oni ušli u playoff mo'š mislit kakvi su tek ostali
a steelersi su steelersi, oni uvijek imaju pozitivan skor i to je jako često dovoljno za playoff, posebno ako se najbolji QB u tvojoj diviziji povrijedi
maksimalno 4-5 timova ima šansu za SB, ostalo je topovska hrana, ali to je i inače tako
ramsi i tampa su ušli u playoff zahvaljujući ostacima njihovih SB timova plus činjenici da su relativno zdravi te da je ostatak NFC za podvoz. kad su oni ušli u playoff mo'š mislit kakvi su tek ostali
a steelersi su steelersi, oni uvijek imaju pozitivan skor i to je jako često dovoljno za playoff, posebno ako se najbolji QB u tvojoj diviziji povrijedi
maksimalno 4-5 timova ima šansu za SB, ostalo je topovska hrana, ali to je i inače tako
Buffalo je beton ekipa, samo nisu imali srece u nekoliko tekmi, ali su uspjeli uci u playoff, ovo im nije realni rekordboki86 je napisao/la: ↑08 jan 2024, 13:38Nisam nesto puno sezonu pratio ove godine, vidim bufalo i pittsburg igraju, otkud pitsburg, zar su oni uspjeli dogurati do playoff? Bilsi su podbacili ove godine, oni su puno bolja ekipa nego sto igraju ove godine.
ne znam koliko je kod njih išta realno. da se onaj idiot toney nije pocalio u offside sada bi već bili na toplim morimaalemsa je napisao/la: ↑08 jan 2024, 14:02Buffalo je beton ekipa, samo nisu imali srece u nekoliko tekmi, ali su uspjeli uci u playoff, ovo im nije realni rekordboki86 je napisao/la: ↑08 jan 2024, 13:38Nisam nesto puno sezonu pratio ove godine, vidim bufalo i pittsburg igraju, otkud pitsburg, zar su oni uspjeli dogurati do playoff? Bilsi su podbacili ove godine, oni su puno bolja ekipa nego sto igraju ove godine.
nema betona ove godine
Meni su bilsi onako dragi, allen mi je isto tako drag, malo je onakvih qb sada da su dobri trkaci za svoju visinu i jake ruke i jos da su bijelci
Ove godine mi nekako mirise da bi mogla biti napokon godina 49-ki, napokon su se rjesili onog kiksera garopola, i ovaj mali purdi je fino sazrijeo i ima oko sebe beton igrace u napadu. Njih ustvari samo onaj debil sanahan moze povaliti

Ove godine mi nekako mirise da bi mogla biti napokon godina 49-ki, napokon su se rjesili onog kiksera garopola, i ovaj mali purdi je fino sazrijeo i ima oko sebe beton igrace u napadu. Njih ustvari samo onaj debil sanahan moze povaliti
Ma dobro u playoffu se nikad ne zna, ali eto kad bi moro birati mozda ko dobije izmedju 49ers i Dallasa da ce uzeti SBjestamaji je napisao/la: ↑08 jan 2024, 14:04ne znam koliko je kod njih išta realno. da se onaj idiot toney nije pocalio u offside sada bi već bili na toplim morimaalemsa je napisao/la: ↑08 jan 2024, 14:02Buffalo je beton ekipa, samo nisu imali srece u nekoliko tekmi, ali su uspjeli uci u playoff, ovo im nije realni rekordboki86 je napisao/la: ↑08 jan 2024, 13:38Nisam nesto puno sezonu pratio ove godine, vidim bufalo i pittsburg igraju, otkud pitsburg, zar su oni uspjeli dogurati do playoff? Bilsi su podbacili ove godine, oni su puno bolja ekipa nego sto igraju ove godine.
nema betona ove godine
Ocekivano, prvi su glavom platili Rivera i Smith. Uz to , Carolina otpustila GM-a...to be continued.
Sve tekme playoffa idu na AS1 BH, osim Buf-Pit u ned u 7 (ona će na AS6 BH). Ko nema Arene, sve može gledati na RTL De.
- muhamedhulk
- Kontakt:
odmah na rtl prebaciti... 

NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
aaron rodgers je očigledno apsolutni idiot. je li to od udaraca u glavu ili genetski od rođenja ili oboje neznam ali tip definitivno nije sav svoj
optužio posredno bez ikakvih argumenata kimmela za pedofiliju i povezanost sa epsteinom plus lupa nebuloze ….valjda zato što ga ovaj konstantno zajebava
sad se pokušava izvaditi i neće da se izvine a svakom novom izjavom se samo se dublje zakopava!
mcafee ga je sad u football žargonu “shut down for season”
https://awfulannouncing.com/espn/aaron- ... immel.html
https://awfulannouncing.com/espn/pat-mc ... eason.html

https://awfulannouncing.com/espn/aaron- ... immel.html
https://awfulannouncing.com/espn/pat-mc ... eason.html
Jbo Aarona, ode Zvaka Carol. NFL nece biti isti bez te energije na sideline-u.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 8 gostiju.