Real Madrid CF (oficijelna tema)

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,Donnie Darko

Jeste li zadovoljni igrom i rezultatima Reala pod palicom Zidanea?

1. Jesam
103
42%
2. Igrom jesam, rezultatima nisam
13
5%
3. Igrom nisam, rezultatima jesam
74
30%
4. Nisam
56
23%

Ukupno glasova: 246

bparena
Kontakt:

Re: Real Madrid C.F.

Post Postao/la bparena » 18 mar 2011, 00:53

Toxicity je napisao/la:Ne stvarno, štoper Real Madrida onako se ne smije ponašati na terenu - kao što to Pepe trenutno radi, npr. Carvalho je primjer jednog elegantnog štopera koji ima dozu prgavosti ali nikad ne radi gluposti kao Pepe; koji po meni ima predispozicije da bude jedan od najboljih, ali će ostati na tome "ima predispozicije" radi svoje psihe.
Bas tako i sad cu reci nesto neutralno - pogledajte Piquea i Abidala pa i Keitu ... Sve dzentlmeni koje je tesko proc ili pretrcat, ali rijetko kad da ne kazem nikad tim maegerijima ili onim Ramosovim sutevima po zglobu Messija. Razocaravaju me oni koji to podrzavaju. Sto se tice Carvalha apsolutno se slazem s napisanim i mogu ga porediti s Puyolom. Srcano i ponekad ostro ali ne ovako svjestno grubo. Ovo sto radi Pepe kontam da je samo do njega - Nemogu da vjerujem da je ovo taktika Moua pred classice i nastavak LP. :oops:
Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 18 mar 2011, 00:59

@Toxicity slažem se upotpunosti...

A drvosječa drvosječu brani klasika... :)
1974---1975---1976---2001---2013---2020

SPY
Kontakt:

Post Postao/la SPY » 18 mar 2011, 01:49

Pepe BOG i BATINA. Nek udara, sve ih slomi lafe. Ne daj gola! 8-)

slika

Andres
Kontakt:

Post Postao/la Andres » 18 mar 2011, 08:23

Pepe je odlican igrac , al bez imalo mozga.
Covjek evo smijem se i gledam onaj klip protiv Getafea...
Jest onaj lik pao smjesno, ali umjesto da nastavi utakmicu jer se Realu zuri , on pridje i nasuta lika koda ga Bog nizasta dao nije.
On je Portugalac i dosta njih su takvi, prgavi, cigani bla bla...

Da je kreten jeste, ali i dobar igrac...

L_blancos
Kontakt:

Post Postao/la L_blancos » 18 mar 2011, 08:36

Andres je napisao/la:Pepe je odlican igrac , al bez imalo mozga.
Jest onaj lik pao smjesno, ali umjesto da nastavi utakmicu jer se Realu zuri , on pridje i nasuta lika koda ga Bog nizasta dao nije.

Konacno jedna pametna od tebe, ne mogu shvatiti kako neko osporava njegov kvalitet.. A zar vi ljudi ni malo ne pratite Mourinha..Svaki stoper sa njim postaje zivotinja, to je dio taktike u kojem kasnije napadac ne smije prici golu,Lucio, Samuel,Terry, ?? Oni su korektniji sto se toga tice ??.. Uostalom i Carvalho je prgav, samo sto je on iskusniji pa ni sudija ni kamerman ne mogu da uhvate te neke njegove prgave poteze..
Ajd mi recite u kojoj je on jos utakmici ovako skakao i udarao osim protiv Getafea ??

izzo
Kontakt:

Post Postao/la izzo » 18 mar 2011, 09:31

L_blancos je napisao/la:
Andres je napisao/la:Pepe je odlican igrac , al bez imalo mozga.

Konacno jedna pametna od tebe, ne mogu shvatiti kako neko osporava njegov kvalitet.. A zar vi ljudi ni malo ne pratite Mourinha..Svaki stoper sa njim postaje zivotinja, to je dio taktike u kojem kasnije napadac ne smije prici golu,Lucio, Samuel,Terry, ?? Oni su korektniji sto se toga tice ??.. Uostalom i Carvalho je prgav, samo sto je on iskusniji pa ni sudija ni kamerman ne mogu da uhvate te neke njegove prgave poteze..
Ajd mi recite u kojoj je on jos utakmici ovako skakao i udarao osim protiv Getafea ??
Neki dan, protiv Lyona...još gori divljacki pokušaj nogom u glavu na Cissokhoa ,a nigdje lopte na mapi da bi se mogli pricati o startu na loptu....necemo se praviti ludi i slijepi pored ociju...Pepe je neandretalac, ukratko receno..za ono treba izmisliti Crni karton i trajno odstraniti kretena sa terena (evo i rimuje još :lol: )

[youtube][/youtube]

Raul_64
Kontakt:

Post Postao/la Raul_64 » 18 mar 2011, 10:16

Da malo svrljam...

FC Schalke 04-najbolji protivnik...na stranu to sto nije niko u 1/4 slucajno ali Svabe su prije svega po kvalitetu daleko iza...znaju igrati LP,imaju tu dosta iskusnih igraca prije svega tu je Raul,a to je jos jedan razlog da vidimo plavce,jer mogu misliti kakav bi to docek bio...ali odbrana koju predvodi neko ko nije imao mjesta na nasoj klupi ne moze biti prijetnja..

Tottenham Hotspur
-moj drugi najpovoljniji protivnik...prvo nisi jaci od ostalih Engleza na dvije utakmice a drugo nisu nikada ostali ovako dugo u evropi,ocekujem osim da ovdje zavrsavaju 1/4 bez obzira koga izvukli da ce i u Premiershipu poceti da padaju i da nece dohvatiti to drugo mjesto...imaju oni sirok kadar,na svakoj poziciji po dva igraca ali tesko da i jedan moze zamijeniti Bale,Modrica koji su pola ekipe...a koji su sve vise van terena nego na njemu uslijed ovog ludog tempa na koji nisu navikli...a opet nemaju ni mentalitet potreban za nesto vise...

FC Shakhtar Donetsk-igraju dobro,atraktivno u napadu sa dosta brazilaca a opet su dobro takticki poktovani i izgledaju kao jedna prava ekipa...ali,ali mentalitet/iskustvo kako hoces nemaju...i vidim da mogu proci jedino u 1/2 i da ponove uspjeh Dinama iz doba Seve i Rebrova jedino ako dobiju Salke,Totenham...nemamo vala ni mi,al ako nista imam najveceg pobjedinka od svih..Josea...u jednoj utakmici vidim da bi mogli svima pruziti otpor i vise od toga ali na 2 utakmice ne...

Chelsea F.C-dobro sad vec dolazimo da onih koje mozemo a ne zelimo dobiti :)
Gledao sam 90% utakmica Chelsea ove godine i nesto fali,tesko reci sta...mislim ocito da Lamp i Drogba koji ne mogu prevariti krstenicu..a sto si stariji nisi zdraviji i to je po meni glavni razlog...
ekipa je i dalje prepuna talenta i iskustva i tezak matchup za sve,bez izuzetka...
Jose je bar za mene predstavlja nasu najvecu snagu...
ako dobijemo plavce mislim da cemo gledati dvije dijementralno suporotne utakmice gdje ce obje ekipe dominirati na svom terenu,a onaj koji napravi vise ide dalje...

Inter-oni su prvaci i kao takvi zasluzuju svako postovanje...sto se najbolje vidjelo na primjeru Bayerna...kad bolje pogledamo taj dvomec koliko god bayern imao incajtivu u oba meca ni jedan gol nije dosao kao plod neke akcije..i sumnjam da ce cezar pogrijesiti vise do kraja godine,ispucao je bonus...imaju iskustvo,imaju to samopouzdanje...uvijek znaju sta rade,kad se brane svih 11 je iza lopte...savrseno...dodaj krvnika Eta + motivisanog Snajdera i dobijes jednu izuzetno tesku utakmicu..
Necu sad govoriti o Realovim kvalitetama i slicno,samo cu ponoviti imamo Mourinho sto je veliki plus...

Man UTD-ako pogledamo historiju mogli smo staviti ih ispred Chelsea...kao sto Fergi rece 2003 "Namjerno su mi dali Real da bi ispao"....nema su nesto puno pricati o Unitedu,uglavnom moras ih debelo nadigrati da bi prosao,jer ako druga utakmica bude u egalu...OseHa ce osutati sa 35 metara lopta ce pogoditi Pepea i prevariti Ikera(u 94 minuti)
Volio bi Manu ali u polufinalu...ako dodje sada radujem se unaprijed utakmici na Old Trafordu...
Mou vs Ferguson,zasluzuje nastavak...

Barcelona- kad vas ljudi pobijede 5:0 moras ih staviti kao glavne favorite...opet Ta Cu pricat o Barci a da se ne zna...uglavnom ako ih dobijemo sada imali bi 4 El Clasika u 2 sedmce,one to many za moj ukus :)
jel bi mozda lakse ih izbacili u 2,nego u jednoj...tesko reci

Ne vjerujem da cemo dobiti barcelonu,nije niko toliko perverzan da to nastima :oops: :mrgreen:
imam filing da cemo dobiti Engleze,sto i nije tesko posto ih ima cak tri...
ajde da kazem Chelsea.
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.

Andres
Kontakt:

Post Postao/la Andres » 18 mar 2011, 10:24

Ocekuje varijantu i prizeljkujem Barcelona - United
Real-Cheslea ili moze obrnuto ;) treba ih se sad kutarisat

bparena
Kontakt:

Post Postao/la bparena » 18 mar 2011, 10:53

SPY je napisao/la:Pepe BOG i BATINA. Nek udara, sve ih slomi lafe. Ne daj gola! 8-)

slika
Na ovoj utakmici sa slike ste primili 6 komada a po toj tvojoj teoriji nedaj gola. Vjeruj veci su i karakteri i fubaleri od ovog budalasa i Mesi i Runi C.Ronaldo i Ronaldinjo i Raul i Eto i mnogi koji ce naci nacina da zaobidzu ovakve grubijane. Kada dobije crveni karton onda su vam sudije ko protiv vas. Hvala bogu da mi u Barsi imamo drugaciju koncepciju i karaktere pa ne pravdamo sve ovo. Kada nanizete more kartona i krenu crveni i u LP i PL i Eclassicu grakacete da ste osteceni ali to ce biti greska vaseg trenera i ovih grubijana. Nije valjda i ovo nacin da stignete do cilja. Mislim da ce Reala zbog ovakvih startova ako ih budete jos pravdali mnogi zamrziti, a vjerujte da nista necete postici. Samo ce te obraz izgubiti.

p.s. Raul - oooooo koji je to karakter pa on stvarno netreba biti rame uz rame s ovim covjekom i trenerom
Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."

Raul_64
Kontakt:

Post Postao/la Raul_64 » 18 mar 2011, 11:05

Koji **** se pise jos o Pepeu...
kreten znali smo i prije i gotovo...neko od stopera to bolje zapakuje a neko kao Pepe...

Brnjoo
Kontakt:

Post Postao/la Brnjoo » 18 mar 2011, 11:53

Pa u redu je dok on udara protivnike dok oni idu prema golu, ali nije u redu udarati protivnike nakon sto je sudija zaustavio igru, i to namjerno s ciljem da ih se ozlijedi. Pa ubio je Boga u Albinu i Casqueru, pa sad evo i u Cissokhu, ali nije bilo prijetnje po gol :?

ZELIM SCHALKE!

Analiticar=Ahmo
Kontakt:

Post Postao/la Analiticar=Ahmo » 18 mar 2011, 12:06

Nece ovo do sudnjeg dana :mrgreen:
R.I.P VEDRAN PULJIC

Lesinari plus Novosadjani tople su bratske grupe.....

Analiticar=Ahmo
Kontakt:

Post Postao/la Analiticar=Ahmo » 18 mar 2011, 12:15

Totenhem ja zadovoljan :DDDDDDDD
R.I.P VEDRAN PULJIC

Raul_64
Kontakt:

Post Postao/la Raul_64 » 18 mar 2011, 12:16

Analiticar=Ahmo je napisao/la:Totenhem ja zadovoljan :DDDDDDDD
sa pobjednikom duela Chelsea-Man UTD :mrgreen:

Analiticar=Ahmo
Kontakt:

Post Postao/la Analiticar=Ahmo » 18 mar 2011, 12:19

Mi ako prodjemo Shaktar ili Barca. :mrgreen: :mrgreen:
R.I.P VEDRAN PULJIC

Raul_64
Kontakt:

Post Postao/la Raul_64 » 18 mar 2011, 12:20

EDIT:

Igramo sa pobjednikom duela Sahktar-Barcelona :lol: :lol: :lol:

anonymousHD
Kontakt:

Post Postao/la anonymousHD » 18 mar 2011, 12:22

Ovo sam i predviđao. Tottenham je solidna ekipa, ali mislim da ih možemo proči. Nadam se :D :lol:

Andres
Kontakt:

Post Postao/la Andres » 18 mar 2011, 12:23

nista od Spanskog finala :D

Raul_64
Kontakt:

Post Postao/la Raul_64 » 18 mar 2011, 12:23

SAd polahko najvaznije da nismo dobili nekog od kerova odmah...
Totenham fino proci u dvije utakmice,nece biti lahko ali lakse nego protiv ostalih Engleza i onda se u polufinalu pofajtat sa Barcom,mada tvrdi su Ukrajinci al opet...

A do tada ko zna

Brnjoo
Kontakt:

Post Postao/la Brnjoo » 18 mar 2011, 12:24

Pisao sam vec na stranici da bi bilo najbolje dobiti Shakhtar, Schalke ili Tottenham jer su najslabiji, i dobili smo Tottenham, e sad oni prednjace nad ovim ostalim jer su Englezi.

Sto se tice polufinala sa Barcelonom, kao da sam znao da ce Barcelona izbjeci engleske timove, ali nema veze, Liga prvaka je jedno, ostala takmicenja su drugo. Ovdje je Mourinho kralj a jos ima sjajan tim.

Sretno nam!

Odgovori

Natrag na “Real Madrid CF”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.