Ali vi niste klub raje, čaršije i mahale, ne volite život i ne cijenite svoju privatnost i slobodu, plus ne živite na naslijeđenim privatnim posjedima sa pogledom na kotlinu.Suvorov je napisao/la: ↑08 jan 2024, 00:30Sve je to lijepo, ali i Borac je otvoren za sve, sto se vidi iz strukture igrackog kadra, kako ove sezone (gdje imamo najvise stranaca i igraca svih vjera i nacija koji nisu stranci), tako i prethodnih sezona, godinama unazad. Isto tako, navijaci i simpatizeri su iz svih drustvenih slojeva.
Premijer liga BiH - aktuelno
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Nemoj tako, mi znamo hodati po kaldrmi, za razliku od vas iz jednoiposobnih stanova.Virtu4l je napisao/la: ↑08 jan 2024, 00:35Ali vi niste klub raje, čaršije i mahale, ne volite život i ne cijenite svoju privatnost i slobodu, plus ne živite na naslijeđenim privatnim posjedima sa pogledom na kotlinu.Suvorov je napisao/la: ↑08 jan 2024, 00:30Sve je to lijepo, ali i Borac je otvoren za sve, sto se vidi iz strukture igrackog kadra, kako ove sezone (gdje imamo najvise stranaca i igraca svih vjera i nacija koji nisu stranci), tako i prethodnih sezona, godinama unazad. Isto tako, navijaci i simpatizeri su iz svih drustvenih slojeva.![]()
- NisamIsmirMirvic
- Kontakt:
Hahahah pa je.bem te u usta provincijsko-prigradska, barem me citiraj kad mi vec odgovaras. Nevjerovatno kakva picka od covjeka.
Evo spominje ona stranica Transfer Rumours da Zeljo gonja Secerovica hahaha. Fulali su do sad skoro sve sto su objavili, ali ovo bi show bio da potpise frajer za njih.
19V22
-
nastrojeni21
- Kontakt:
Stvarna situacija je takva da je Sarajevo klub raje, carsije, mahale. Ljudi koji vole zivot, cijene svoju privatnost i slobodu, zive na naslijedjenim privatnim posjedima, s pogledom na kotlinu. Bez da bilo sta romantiziram, to je tako.
Zato su oni vazda namrsteni i ratoborni, a mi raspolozeni i galantni. Zato smo se mi, raja s carsije, uvijek dobro slagali s rajom iz banjalucke i mostarske carsije, dakle s ljudima koji znaju hodati po kaldrm
Raja sa carsije je i duhovita pa se dosjetila da i demonstrira događaj kao sto je dzenaza.
Zadnja izmjena: nastrojeni21, dana/u 08 jan 2024, 01:16, ukupno mijenjano 2 puta.
-
Hansestadt
- Kontakt:
svi glume nesto urbano, a realno 95% drzave trenerka i opanak. na isti nacin ko kad se ruga ljudima da su krezavi. nikad nisam razumio tu vrstu podsmijavanja.
nastrojeni21 je napisao/la: ↑08 jan 2024, 01:12Stvarna situacija je takva da je Sarajevo klub raje, carsije, mahale. Ljudi koji vole zivot, cijene svoju privatnost i slobodu, zive na naslijedjenim privatnim posjedima, s pogledom na kotlinu. Bez da bilo sta romantiziram, to je tako.
Zato su oni vazda namrsteni i ratoborni, a mi raspolozeni i galantni. Zato smo se mi, raja s carsije, uvijek dobro slagali s rajom iz banjalucke i mostarske carsije, dakle s ljudima koji znaju hodati po kaldrm
"To je u procesu identifikacije suživljavanja došljaka sa gradom u koji je došao prirodna pojava"
-
Hansestadt
- Kontakt:
-
tersnakvadrat
- Kontakt:
-
Hansestadt
- Kontakt:
Btw je li ga Mirva zapratio?
Jak na lopti, dobar pregled igre, ima ga svuda
Zadnja izmjena: Hansestadt, dana/u 08 jan 2024, 01:26, ukupno mijenjano 1 put.
-
nastrojeni21
- Kontakt:
Objasnjeno na najkraci i najbolji nacin.let3 je napisao/la: ↑08 jan 2024, 01:16nastrojeni21 je napisao/la: ↑08 jan 2024, 01:12Stvarna situacija je takva da je Sarajevo klub raje, carsije, mahale. Ljudi koji vole zivot, cijene svoju privatnost i slobodu, zive na naslijedjenim privatnim posjedima, s pogledom na kotlinu. Bez da bilo sta romantiziram, to je tako.
"To je u procesu identifikacije suživljavanja došljaka sa gradom u koji je došao prirodna pojava"![]()
Jedan lijep tekst o prvim navijacima sarajeva, tzv. carsijskim begovima koji su zivjeli galantno na naslijednjim privatnim posjedima, s pogledom na kotlinu, i njihova povezanost sa zvrkom bureka.
- HordasOdMalena
- Kontakt:
A zašto su navijače Željezničara nazivali kantičarima? 
"Imao sam puno bolje opcije za ljeto, za mene lično su to bili odlični uslovi, puno bolji nego sad, ali mi je želja bila da Sarajevo zaradi. Klub je to zaslužio. Koliko god igrač bio dobar, uvijek je klub taj koji gura igrača."
Ovdje je jedina fula ova dzenaza, i to teska. To je ispalo stvarno bezveze i pokazalo se neznanje . Zelji kao katolickom klubu trebala se sluziti misa zadusnica.nastrojeni21 je napisao/la: ↑08 jan 2024, 01:12Stvarna situacija je takva da je Sarajevo klub raje, carsije, mahale. Ljudi koji vole zivot, cijene svoju privatnost i slobodu, zive na naslijedjenim privatnim posjedima, s pogledom na kotlinu. Bez da bilo sta romantiziram, to je tako.
Raja sa carsije je i duhovita pa se dosjetila da i demonstrira događaj kao sto je dzenaza.
Zadnja izmjena: boki86, dana/u 08 jan 2024, 01:49, ukupno mijenjano 1 put.
let3 je napisao/la: ↑08 jan 2024, 01:16nastrojeni21 je napisao/la: ↑08 jan 2024, 01:12Stvarna situacija je takva da je Sarajevo klub raje, carsije, mahale. Ljudi koji vole zivot, cijene svoju privatnost i slobodu, zive na naslijedjenim privatnim posjedima, s pogledom na kotlinu. Bez da bilo sta romantiziram, to je tako.
"To je u procesu identifikacije suživljavanja došljaka sa gradom u koji je došao prirodna pojava"![]()

Pjevam ti iz duše kad svi ostali šute, poklanjam ti vječnost, ne samo minute..
Vraćaju se otpisani na forum i to sa pričom pijane
Poete,scenariste Sidrana.
Da ovo nije možda izjavio pod uticajem Nemanje
Kusturice?!
“Otac na službenom putu” sniman većim dijelom na
sunčanoj najljepsoj pitarskoj strani grada u vili na
Logavinoj.
“Valter brani Sarajevo”dijelovi snimani na Logavinoj oko
Svrzine kuće i malo vise oko kuće Alije Djerzeleza.
Sigurno nisu u tada nedodjiji Oko stočne pijace i baraka u kojoj
Su odsjedali pružni radnici.
Doduše najveći kreten koji se rodio u mojoj generaciji na
Logavinoj je sada uvaženi Predsjednik Željezničara!
Noge krive,ruke dlakave,uši klempave to je on,
Juka-Smile Chita šampion.
Nek vam je sretan i nadasve biricetan.
Sa Jukom u Federalnu!

Poete,scenariste Sidrana.
Da ovo nije možda izjavio pod uticajem Nemanje
Kusturice?!
“Otac na službenom putu” sniman većim dijelom na
sunčanoj najljepsoj pitarskoj strani grada u vili na
Logavinoj.
“Valter brani Sarajevo”dijelovi snimani na Logavinoj oko
Svrzine kuće i malo vise oko kuće Alije Djerzeleza.
Sigurno nisu u tada nedodjiji Oko stočne pijace i baraka u kojoj
Su odsjedali pružni radnici.
Doduše najveći kreten koji se rodio u mojoj generaciji na
Logavinoj je sada uvaženi Predsjednik Željezničara!
Noge krive,ruke dlakave,uši klempave to je on,
Juka-Smile Chita šampion.
Nek vam je sretan i nadasve biricetan.
Sa Jukom u Federalnu!
Mi smo Pitari,najaci smo najaci!
👉Ubica Mitomana i Botova😎
- MocMahale444
Selfi boj sto se krijes ba pa nije valjda da te strah?
Nece ti nasa sablja presuditi karate kid, kung fu panda naš.
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️
Reče on čiji je otac iz Kiseljaka. Papak se udomaćio malo previše. Otac mu radio kao bravar u željeznici. Kakva koincidencija.let3 je napisao/la: ↑08 jan 2024, 01:16nastrojeni21 je napisao/la: ↑08 jan 2024, 01:12Stvarna situacija je takva da je Sarajevo klub raje, carsije, mahale. Ljudi koji vole zivot, cijene svoju privatnost i slobodu, zive na naslijedjenim privatnim posjedima, s pogledom na kotlinu. Bez da bilo sta romantiziram, to je tako.
Eee klošaru raspali,MocMahale444 je napisao/la: ↑08 jan 2024, 05:11Selfi boj sto se krijes ba pa nije valjda da te strah?
Hoćeš selfi?
Evo ti ga pa gledaj da ti oci buljave izbije!

- TurkishAirlines
Nece na dobro ovaj povratak plavih na pdf.
Garant je neki investitor pristao na 51%-49% , a da mi to ne znamo.
Garant je neki investitor pristao na 51%-49% , a da mi to ne znamo.
Free PALESTINA
MIRVICU ODLAZI!!!
#sirimopozitivu
"Imati i ne znati, gore je nego nemati"
MIRVICU ODLAZI!!!
#sirimopozitivu
"Imati i ne znati, gore je nego nemati"
Stadion JNA fudbalski to je hram,na njemu igra SarajevoooPitarsam je napisao/la: ↑08 jan 2024, 07:39Eee klošaru raspali,MocMahale444 je napisao/la: ↑08 jan 2024, 05:11Selfi boj sto se krijes ba pa nije valjda da te strah?
Hoćeš selfi?
Evo ti ga pa gledaj da ti oci buljave izbije!
![]()
Tim za koji živim ja!
Pa ima li ko jači?
Sa 19 godina na zapadu stadiona JNA u BG,sa kapom
F.K.Sarajevo.
A sa desne strane na čuvenom Grobarskom Jugu još
20 pitara sa zastavama Sarajeva!
MI SMO PITARI,NAJACI SMO NAJACI
P.S.povalio sam vam vašeg humanitarnog heroja na jugu
Grbavice u oktobru 1983g.
Doduše bio je mlad i zelen
Onom sam vam vodji Kenu -Zujanu u parku kod 2 gimnazije
Pjege po licu broji.
Od mene dosta!
Sad da zovem tebe i još da povedeš dvojicu,ne ide.
Slab vam je rekord.Glava golema muda malena.
Činimi se da gubite sa 0:2
Uostalom ti pričaš o nekim sabljama,a moja italijanska
Teta Bereta se samo grohotom smije.
A da samo znaš kako radi,tiha i ne osjetiš je.
Zato mamlaze napušeni,pamet u tu glavurdinu napušenu
i napaćenu
Trenutno korisnika/ca: Cwirek, Pablo11, VivaLaLiberta i 41 gost.