Reprezentativci (fudbal)

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

Saban
Kontakt:

Re: Reprezentativci (fudbal)

Post Postao/la Saban » 13 mar 2011, 02:06

harishp je napisao/la:Kako Sklija ili legenda Zelje i fudbalske repke Jugoslavije.Jucer na tvSA Petkovicu na telefonskoj vezi u intevju rece kad ga ovaj prozva Hrvatom.''Nisam Hrvat vec Bosanski Katolik''.Josip Katalinski od koga je i jedna Njemacka repka strepila.
Tako da se ovi @Sirokobrjezani,@mrgoody i ostali vise bas ne pale previse u vezi toga.
Ili mozda Pasic Predrag Paja legenda Sarajeva,Stutgarta i bivseg reprezentativca koji istom tom Petkovicu rece da ga smatraju iz FSRS za ''nepodnog Srbina kome je stalo do BIH kao jedinoj drzavi koju on ima.A zbog te nepodobnosti ga nisu ni izabirali za selektora mladjih repki vec Tulice i druge karine.
Znaci bilo je vazda ljudi i bit ce koji BIH postuju i cijene i smatraju je kao jedinom dzavom ma kako se oni zvali.
Da to su normalni ljudi sa ispravnim razmisljanjem, ali sa sada su na zalost u manjini. Sto posto se slazem sa Katalinskim, ali nije ni bitno, neka se neko eto zove i Hrvatom...ali ako je Hrvat po nacionalnosti nije drzavljanin Hrvatske vec BiH. Ako mu bas toliko srce kuca za tom Hrvatskom (cak vise nego za BiH), sto muci sebe bez veze, nek se pokupi i zvanicno postane dio hrvatske drave (i teritorijalno).
Bosno mojaaaa - divna, mila, lijepa, gizdavaaaa!!!!!!!
U tebi jeeeee Safet Susic, majstor fudbalaaaaaa!!!!!!!

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 13 mar 2011, 02:14

To su ljudi koji su ne samo ljudski,vec i sportski ili fudbalski ''potkovani''.
Ljudi od znanja i imena a bogami i obraza.
Problem je sto ona vecina koja ima(nema) suprotno bas sve gura i brblja na mjestu gdje nebi trebala.
Dok se ovi ostavljaju po strani.Zato i jesmo tu gdje smo.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

Željovac
Kontakt:

Post Postao/la Željovac » 13 mar 2011, 18:17

Kako perverzna asistencija Misimovića! Isplatilo se Kuranyiu što ga je preporučio.
Red hat oooooo grandmaaaaaaa, red hat ooooooooo granyyyyyyyyyy, red hat for my Edin, oooooooooo grandma, granny. I wish Edin ooooooooo grandmaaaaaaa, I wish Edin oooooooo grannyyyyyy, I wish Edin scores, oooooooooo grandma, grannyyyyyyyy.

Visca el Višća!

noah
Kontakt:

Post Postao/la noah » 14 mar 2011, 14:11

PAPE KLOC, NECES DUGO MOC' :mrgreen:

sarajlija89
Kontakt:

Post Postao/la sarajlija89 » 14 mar 2011, 14:46

[youtube][/youtube]

[youtube][/youtube]

Njabolja generacija koju smo imali ikada...velika je steta sto nismo napravili neki znacajniji rezultat :cry:

Kako samo haso pjeva himnu..:) Vrijedi se podsjetiti ovoga,pogotovo u ovim treskim trenucima za nas fudbal... :|
"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI

★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

Željovac
Kontakt:

Post Postao/la Željovac » 14 mar 2011, 14:51

Na prvom video Haso fula riječi himne. Ostali i ne pjevaju, uglavnom. Zemljo tisućljetna, na pooooooooo :lol:
Red hat oooooo grandmaaaaaaa, red hat ooooooooo granyyyyyyyyyy, red hat for my Edin, oooooooooo grandma, granny. I wish Edin ooooooooo grandmaaaaaaa, I wish Edin oooooooo grannyyyyyy, I wish Edin scores, oooooooooo grandma, grannyyyyyyyy.

Visca el Višća!

sarajlija89
Kontakt:

Post Postao/la sarajlija89 » 14 mar 2011, 14:54

ma nek fula al je srcem pjeva..vala sam se najezio :)

Al zato su drugu pravo otpjevali :lol:

Eh,ta vremena...jes da smo tek izasli iz rata..al bilo je bolje vala...Tad je reprezentacija..bila reprezantacija u pravom smislu te rijeci..igralo se srcem i za domovinu....sto danas i nije bas slucaj
"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI

★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

mighty_reds
Kontakt:

Post Postao/la mighty_reds » 14 mar 2011, 21:42

jeste gledali Ivicu Osima na FTV-u veceras...prava je steta Bgm sto nikada nije postao nas selektor..bar dosad al cisto sumnjam da ce ikad :(
The status of being a Liverpool player keeps our players motivated.'
- Bill Shankly

R.I.P. Haris Arapović (hary_ynwa) You'll never walk alone

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 14 mar 2011, 22:48

mighty_reds je napisao/la:jeste gledali Ivicu Osima na FTV-u veceras...prava je steta Bgm sto nikada nije postao nas selektor..bar dosad al cisto sumnjam da ce ikad :(
Ma ne moze Osim radi zdravlja vise. Ali mogao bi dobit neku ulogu savjetnika.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

mighty_reds
Kontakt:

Post Postao/la mighty_reds » 15 mar 2011, 01:11

Cartman je napisao/la:
mighty_reds je napisao/la:jeste gledali Ivicu Osima na FTV-u veceras...prava je steta Bgm sto nikada nije postao nas selektor..bar dosad al cisto sumnjam da ce ikad :(
Ma ne moze Osim radi zdravlja vise. Ali mogao bi dobit neku ulogu savjetnika.
mislim da bi mu trebali dati sansu vjerujem da nam on moze pomoci..kad je Sturm odveo u Ligu prvaka moze valjda i nama nesto donijet :D
The status of being a Liverpool player keeps our players motivated.'
- Bill Shankly

R.I.P. Haris Arapović (hary_ynwa) You'll never walk alone

insider
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la insider » 15 mar 2011, 01:15

Švabo je štošta preživio, ali pritisak nacije u slučaju da sa reprezentacijom ne napravi nešto više sigurno ne bi.
Moje su slutnje bile uvijek malo čudne, tesko je mene preći je l' znaš?

floyd
Kontakt:

Post Postao/la floyd » 15 mar 2011, 16:54

I ja mislim da bi ga to sahranilo.

adis.p
Kontakt:

Post Postao/la adis.p » 15 mar 2011, 19:00

[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
ZABORAVITI NECEMO , OPROSTITI NEMOZEMO
....:::::...SREBRENICA 11.07.1995...:::::......

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 17 mar 2011, 21:22

Evo I CSKA Rahimicev gubi.Tako da su sanse da od 16 klubova koji su ostali u Evropu bas ni jedan reprezentativac ne ostane.Papca i ne racunam u ovaj sektor.
I kad neko uhvati pricu mi imamo najbolju generaciju.Jest ali mozda u bocanju.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu

soko
Kontakt:

Post Postao/la soko » 17 mar 2011, 21:36

harishp je napisao/la:Evo I CSKA Rahimicev gubi.Tako da su sanse da od 16 klubova koji su ostali u Evropu bas ni jedan reprezentativac ne ostane.Papca i ne racunam u ovaj sektor.
Safete odlazi ?!?

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 17 mar 2011, 21:57

soko je napisao/la:
harishp je napisao/la:Evo I CSKA Rahimicev gubi.Tako da su sanse da od 16 klubova koji su ostali u Evropu bas ni jedan reprezentativac ne ostane.Papca i ne racunam u ovaj sektor.
Safete odlazi ?!?
:mrgreen:
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 18 mar 2011, 11:36

Safetu kao igracu sve najbolje, ali kao treneru, ja mu zelim da sto prije ode...on ne poziva Jahica , a covjek nam je igrao na svim pozicijama ....navodno covjek nije standardan, a eto Rahimic je ko standardan :)...evo nije nam ni Dzeko vise standardan pa sta sad?...za Begovica greska velika koju cini Susic...pozivao je Begovica, ovaj je dolazio, a on mu ne daje priliku ni u prijateljskim utkamicama kako treba i uveo ga u jednoj utakmici minutu do kraja...pa cekaj on je nasa buducnost, kao i Sehic i oni zasluzuju d abrane barem u tim prijateljskim utkamicama...a ne sad se kola lome na njemu, jer mu nije bilo povredjenog Hasagica....Hasagicu hvala sto je ucinio za repku, ali mi moramo razmisljati o buducnosti i Begovic je to bio, ali kosto vidim izgubit cemo ga
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

delija
Kontakt:

Post Postao/la delija » 18 mar 2011, 13:33

SaltCityAttack je napisao/la:Safetu kao igracu sve najbolje, ali kao treneru, ja mu zelim da sto prije ode...on ne poziva Jahica , a covjek nam je igrao na svim pozicijama ....navodno covjek nije standardan, a eto Rahimic je ko standardan :)...evo nije nam ni Dzeko vise standardan pa sta sad?...za Begovica greska velika koju cini Susic...pozivao je Begovica, ovaj je dolazio, a on mu ne daje priliku ni u prijateljskim utkamicama kako treba i uveo ga u jednoj utakmici minutu do kraja...pa cekaj on je nasa buducnost, kao i Sehic i oni zasluzuju d abrane barem u tim prijateljskim utkamicama...a ne sad se kola lome na njemu, jer mu nije bilo povredjenog Hasagica....Hasagicu hvala sto je ucinio za repku, ali mi moramo razmisljati o buducnosti i Begovic je to bio, ali kosto vidim izgubit cemo ga
Ne znam kako mozes komentarisati nesto kad apsolutno nisi upucen u situaciju :roll:

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 18 mar 2011, 16:03

delija je napisao/la:
SaltCityAttack je napisao/la:Safetu kao igracu sve najbolje, ali kao treneru, ja mu zelim da sto prije ode...on ne poziva Jahica , a covjek nam je igrao na svim pozicijama ....navodno covjek nije standardan, a eto Rahimic je ko standardan :)...evo nije nam ni Dzeko vise standardan pa sta sad?...za Begovica greska velika koju cini Susic...pozivao je Begovica, ovaj je dolazio, a on mu ne daje priliku ni u prijateljskim utkamicama kako treba i uveo ga u jednoj utakmici minutu do kraja...pa cekaj on je nasa buducnost, kao i Sehic i oni zasluzuju d abrane barem u tim prijateljskim utkamicama...a ne sad se kola lome na njemu, jer mu nije bilo povredjenog Hasagica....Hasagicu hvala sto je ucinio za repku, ali mi moramo razmisljati o buducnosti i Begovic je to bio, ali kosto vidim izgubit cemo ga
Ne znam kako mozes komentarisati nesto kad apsolutno nisi upucen u situaciju :roll:
Jahica vec mjesec dana nema u igri zbog povrede ,a ovaj pita sto ne poziva Jahica. :lol: :roll:
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 18 mar 2011, 17:22

Pjanic istjerao Gourcuffa iz pocetnog sastava, Dzeko gurnuo Balonju iz pocetnog sastava. :lol: :lol:
Doslo trenerima iz gu.zice u glavu. 8-)
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: MrPink i 28 gostiju.