Ma ono je baš kritično, ove izmjene večeras su mu odron bile. Mada, ruku na srce, ne treba baš sve na njega svaljivati. Treba propitati i ove pomoćnike šta oni rade, Kloppu recimo čak većinu izmjena konkretno dosta kroje pomoćnici.
English Premier League
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
Re: English Premier League
I found freedom. Losing all hope was freedom.
- HordasOdMalena
- Kontakt:

"Imao sam puno bolje opcije za ljeto, za mene lično su to bili odlični uslovi, puno bolji nego sad, ali mi je želja bila da Sarajevo zaradi. Klub je to zaslužio. Koliko god igrač bio dobar, uvijek je klub taj koji gura igrača."
Ovu utakmicu je dobio Klopp promjenom formacije i izmjenama u pravo vrijeme u drugom poluvremenu.
Arsenal je također igrao dobro naročito u prvom.
Arsenal je također igrao dobro naročito u prvom.
Zelen je još Mikel za neke ozbiljne priče.
Ovo što rade sa Sakom je zločin. Lik će istruhnut do 25te.
Ovo što rade sa Sakom je zločin. Lik će istruhnut do 25te.
Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
Nisam mogao predvidjeti da cemo promasiti sve sto napravimo a da ce se Kiwior potruditi da donese Liverpulu prolaz,poluvrijeme je vec trebalo biti 2:0 i babo ruco ,al ybg kad ne znaju

Grijesiti je ljudski,ali ako vam se gumica istrosi prije olovke,malo ste pretjerali!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
Čudo je šta Klopp radi ove sezone sa ekipom, mislim da ni on sam ne bi vjerovao ljetos da će biti u ovakvoj situaciji trenutno.
Zavisi imas li pomocnika ili yes man tipa. Posebna tema proucavanja je njegov tretman Sake. Kod svakog menadzera svijeta bi Saka izletio i postao dio rotacije dok ne vrati svjezinu i formu, ali Arteta rizikuje njegovu dugorocnu buducnost bez apsulutno ikakvog povoda.
Pa ima godina dana kako se prica da je covjeku potrebno prisabiranje i generalno odmor, a on ga handri svih 90 svaku utakmicu. Lose lose situacija za sve bukvalno
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
Gomez zasluzio poziv u reprezentaciju definitivno.
Nemoj Boga ti, kad god je otišao vratio se bez nekog ligamenta.
- JayCatwright
- Kontakt:
Dosta je ovo na terenu što mu radi.

Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
Arsenal je imao petnaest šuteva prvo poluvrijeme, sam Havertz je imao tri odlične prilike da zabije, ne bih ja ovaj CS Liverpula pripisao nekoj vrhunskoj defanzivnoj predstavi nego Arsenalovim napadačkim opcijama.
Stavi to napadackim pod debele navodnike, nema ondje napadaca. Ljudi ne znaju loptu sutnuti
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
- JayCatwright
- Kontakt:
Kasnije je i Trent presao na 6, da ti se mozak zavrti.
"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
- JayCatwright
- Kontakt:
Gledaj ovo. Forumske neznalice na aparatima
I kaže kako mu se može trpiti loša odbrana

Mene što se tiče ne mora se ni vraćati u defanzivu, ovo šta on radi je neki drugi nivo.
Saku za kaznu ostaviti na stadionu da radi bazicne pasove od 1m desnom nogom te povratne lopte. Zamisli zaradjivati desetine miliona, a desna noga ti sluzi za ulazak u bus samo. A i to je upitno.
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░
#MaxOUT
#MaxOUT
Sad je Klopp genijalac jer smećari ne mogu ubacit ni jedan zicer 

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.