English Premier League
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
Re: English Premier League
isti
kakav kreten

vala bas ovaj bromula zgadi temu svimaJayCatwright je napisao/la: ↑07 jan 2024, 18:50Kakva placljiva curica je Edegor. Olicenje svih navijaca Arsenala
kakav kmecavac
Sta radi Martineli ovom jadniku 

7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
- JayCatwright
- Kontakt:
Kakvo suđenje i onda se žale

Znači ako je ovo Elliottovo žuto Jorginho je trebao davno biti na tuširanju.
I found freedom. Losing all hope was freedom.
Ubi me ako je iko od topnika napisao i jedan post o sudjenju veceras.
Kakvo plakanje skauzera
Kakvo plakanje skauzera

7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
Sta mozete napisati iad vam se sudi domacinski ko u drugoj kantonalnoj
"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
- JayCatwright
- Kontakt:
Martinellia niko ne moze cuvati sreca pa nije u formi
Treba se poceti kladiti koji mec ce Saki otkazati srce na terenu
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
Neuporedivo bolji igrac od sake.JayCatwright je napisao/la: ↑07 jan 2024, 19:01Martinellia niko ne moze cuvati sreca pa nije u formi
- JayCatwright
- Kontakt:
Saka je zaštićen jer je englez. Novi WalcotFinn je napisao/la: ↑07 jan 2024, 19:02Neuporedivo bolji igrac od sake.JayCatwright je napisao/la: ↑07 jan 2024, 19:01Martinellia niko ne moze cuvati sreca pa nije u formi
Citas li ti komentare ovih svojih sunarodnika, konstantno neko prozivanje topnika koji su napisali nula komentara na sudjenje
Nije mu tesko probit defanzivno najlosijeg beka ligeJayCatwright je napisao/la: ↑07 jan 2024, 19:01Martinellia niko ne moze cuvati sreca pa nije u formi
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
- JayCatwright
- Kontakt:
Mit.harden je napisao/la: ↑07 jan 2024, 19:04Nije mu tesko probit defanzivno najlosijeg beka ligeJayCatwright je napisao/la: ↑07 jan 2024, 19:01Martinellia niko ne moze cuvati sreca pa nije u formi
Najboljeg igrača lige *
Veli klopp eto vam utakmica i kup, bolje nego rematch igrati, de jos koje dijete uvedi jirgene.
CPOJ
Klopp im poklanja utakmicu ovim izmjenama, al dzaba kad ne znaju
Jota se igra Salibom ko s djetetom
Trenutno korisnika/ca: VivaLaStella i 7 gostiju.