KK Bosna

Moderatori/ce: CashMan,nerminh74,ultrasstyle_tz

el-fighter
Kontakt:

Re: KK Bosna

Post Postao/la el-fighter » 04 jun 2009, 14:11

Nebih se baš složio da su svi igrači Bosne Srbi. A šta to mora da znači. Nismo li mi multietnička, multikulturalna zemlja. U Bosni se gleda kvalitet, a ne nacionalnost.
Velež do groba života mi moga
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe

Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.

Kevin
Kontakt:

Post Postao/la Kevin » 04 jun 2009, 14:18

znači istinaje da je potpisao Jovanović..izgleda Bosna ce biti jaka ove godine,a nadam se i Široki..
HKK ŠIROKI - Ponos Hercegovine ® NK ŠIROKI BRIJEG

amerosm
Kontakt:

Post Postao/la amerosm » 04 jun 2009, 14:23

Zamislite ovaj roster sljedece sezone

1. Jovanovic, ?????
2. Sehovic, Rakic
3. Ikonic, Vucurovic
4. Ivanovic, Hajric
5. Vukosavljevic, Zimic

Mislim da bi sa ovim rosterom, naravno da tu bude jos jedna zamjena za Zlaju, igrala finale NLB lige sa Partizanom i tako izborila Euroleaue-e.
"My Favorite Ring is Always the Next One"

Institut
Kontakt:

Post Postao/la Institut » 04 jun 2009, 14:25

e jbga sad :mrgreen:

mirzza
Kontakt:

Post Postao/la mirzza » 04 jun 2009, 14:39

amerosm je napisao/la:Zamislite ovaj roster sljedece sezone

1. Jovanovic, ?????
2. Sehovic, Rakic
3. Ikonic, Vucurovic
4. Ivanovic, Hajric
5. Vukosavljevic, Zimic

Mislim da bi sa ovim rosterom, naravno da tu bude jos jedna zamjena za Zlaju, igrala finale NLB lige sa Partizanom i tako izborila Euroleaue-e.
daj Boze da nam Vladan dodje, Ikona ce otici, svakako je van forme i sa svim povredama je nigdje veze, fali nam backup plej, Rakic je smece i dobra trojka, sta je sa Hukicem, bil on dosao za fine pare zna li iko, princ bi bio dobar backup play, ali ne znam kakav mu je status u ciboni
Cuva Bog Zelju svog!

mahalac
Kontakt:

Post Postao/la mahalac » 04 jun 2009, 14:52

KONACNO :shock:

Bravo mi, ovo izgleda sve bolje i bolje...

...jos samo da i druge sluzbe uprate i daju svoj maximum i eto nas u vrhu Europe :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
It's not about the shoes, it's about what you do in them!

Jack Killian
Kontakt:

Post Postao/la Jack Killian » 04 jun 2009, 14:57

matetaraba je napisao/la:pa imate li vi ijednog muslimana u klubu osim liječnika pa sve vam srbi,normalno je da imate 3-4 srbina ali vi ih imate previše
E moj Mate ti ces izgleda cijeli zivot biti samo taraba.Ponos grada.

bosanac
Kontakt:

Post Postao/la bosanac » 04 jun 2009, 14:58

Dobro nam dosao Zlaja :mrgreen: Upravi svaka cast za ova tri zadnja poteza (Vlada, Ivan, Zlaja). Tako se to radi!

kobe
Kontakt:

Post Postao/la kobe » 04 jun 2009, 15:14

Situacija oko ikonica poznata.
Ikona je imao ponudu iz rusije i njemacke i od union olimpije,u međuvremenu olimpija je ohladila zbog njegove forme ali nije odustala mozda posalje ponudu.Sad je tu problem sto je ovo sve bilo u januaru i sad ikona ocekuje da ga ponovo pozovu(nudi se kao slobodan po mojim info) i zato cemo i mi morat cekat hocel ga zvati(moglo bi potrajat).
Ja licno bih ga volio imat u timu ali osjecam da bi ovo bilo kao sa vasiljevicem koji nije davao poslije sve od sebe i bio je odsutan dok ga nismo prodali u spaniju(tako bi sa ikonom ove godine).AKO CE TAKO BITI I SA NJIM BOLJE NEKA IDE.(olimpija ce poslat ponudu ovih dana vjerovatno pa cemo znati odnoso vjerovatno otici)
Naravno u opticaju su imena BB-a(koji je slobodan),rizvica(ali nasi hoce ga na probu-on nebi),spominjao se opacak (ako ode ikona ali tesko jer imamo vucka),stanojevic itd.
Zadnja izmjena: kobe, dana/u 04 jun 2009, 15:28, ukupno mijenjano 1 put.

Bosnas
Kontakt:

Post Postao/la Bosnas » 04 jun 2009, 15:18

CESTITKE UPRAVI NAPOKON DOBRI POTEZI JOS JEDNOG KVAITETNOG CENTRA I JA BI BI ZADOVOLJAN

kobe
Kontakt:

Post Postao/la kobe » 04 jun 2009, 15:24

Moram reci bravo i na 4 potezu uprave:
4.Ne produzenje ugovora sa ovcom
5.takodje nista manje bitna stavka NE produzenje ugovora sa rakicem-lopatom
6.ikona ili dobra zamjena(opacak,BB itd)
7.dobar centar i to je to
Znaci:Koliko se moze vidjet iz ovog tima nasi ce sada traziti combo beka kao i svake godine,znaci igraca koji ce nam igrati zamjenskog pleja i zamjenskog beka.
ja bih volio vidjeti opacka,ili nekog sa univerziteta ko je bas napaljen i zeljan dokazivanja,mozda nebi bio los BB.
Treba nam dobar i fizicki dominantan centar,sa ledjnom tehnikom i dobrom odbranom(a ne dobar suter,tricas,fauler).
1.zlaja,?
2.seha,?
3.vucko,?
4.ivan,seid
5.zima?
ova cetri upitnika znace makar jos dva ali bas kvalitetna igraca uzimajuci u obzira da ce ova djeca igarti nasu ligu.
+ova omladina pocevsi od jednog majstorica i andjelica koji imaju potencijal skoro kao djedovic,klinac,camdzic,djurasovic i to je to.

bosnas_
Kontakt:

Post Postao/la bosnas_ » 04 jun 2009, 15:28

Bosna je dovela Jovanovica,jednog od najboljih organizatora igre u regionu! Svaka cast upravi,ipak je velika stvar u ekipi imati jednog takvog igraca! Sada treba produziti sa Sehovicem na 3-4 godine,i onda krenuti u potragu za centrom! Licno bi volio da to bude Vukosavljevic,covjek je odlican igrac,nesto tipa Williams! jest da puno kosta,ali se sigurno isplati,jer cemo s njim daleko dogurati u NLB ligi!
-Ikonica ne treba ni pokusati zadrzati,ako misli da mu je bolje u Olimpiji,neka ide! On je puno dao Bosni,ali i njemu je Bosna puno dala! On od nove godine nije odigrao utakmicu kako treba,u totalnom je padu forme,i covjek vjerovatno misli da mu je ovo zadnja sansa za inostranstvo,pa neka ide,za pare koje on dobija mozemo naci 3 puta bolje rjesenje! Opacka bi rado vidio u Bosni!
Ako Vukosavljevic ne dodje,onda bi Stanojevic,bivsi igrac Kijeva,Albe..bio odlicno rjesenje za poziciju broj 5,sigurno mnogo bolje od Ovcine!
U svakom slucaju,uprava radi odlicno,sve pohvale na dosad uradjenom,a Bukva me prijatno iznenadio!
Samo da mu se na celnim pozicijama u klubu pridruzi jos neko,jer on ne moze sve sam!
Budi Bosna!
p.s.
Dobro nam dosao Zlaja,bices ti ponos Sarajeva!

fera
Kontakt:

Post Postao/la fera » 04 jun 2009, 15:32

sta reci nego sjajna sedmica za bosnu. hvala i upravi i igracima sirokog jer su nasim guzonjama napokon otvorili oci.
You are someone else I am still right here

kengur
Kontakt:

Post Postao/la kengur » 04 jun 2009, 15:33

Fantasticna vijest za Zlaju.
Ikona je toliko dao klubu da mu treba obezbijediti da napravi dobar transfer. Zamislite da smo na vrijeme ugrabili i posteno platili Kikana ? Najbitnije je da se traze odgovarajuci igraci koji su perspektivni i da potpisu na 3 godine. Takodje sa svakom jakom prinovom raste sansa da potpisu bolji igraci, jer svako hoce da igra u jakom timu. Sada je na redu Seha.

Usput naskuplji su losi igraci jer ipak trosis lovu i gubis tekme, tako da nije skupo sve sto ima veliku cijenu.

Niko ne govori da li bi Neno htio da bude dio uprave i da li se radi na tome ?
Zadnja izmjena: kengur, dana/u 04 jun 2009, 16:04, ukupno mijenjano 1 put.

ndbosna
Kontakt:

Post Postao/la ndbosna » 04 jun 2009, 15:35

Svaka cast, posebno raduju dugorocni ugovori!

bosnas_
Kontakt:

Post Postao/la bosnas_ » 04 jun 2009, 15:55

kobe je napisao/la:Moram reci bravo i na 4 potezu uprave:
Znaci:Koliko se moze vidjet iz ovog tima nasi ce sada traziti combo beka kao i svake godine,znaci igraca koji ce nam igrati zamjenskog pleja i zamjenskog beka.
ja bih volio vidjeti opacka,ili nekog sa univerziteta ko je bas napaljen i zeljan dokazivanja,mozda nebi bio los BB.
Treba nam dobar i fizicki dominantan centar,sa ledjnom tehnikom i dobrom odbranom(a ne dobar suter,tricas,fauler).
1.zlaja,?
2.seha,?
3.vucko,?
4.ivan,seid
5.zima?
ova cetri upitnika znace makar jos dva ali bas kvalitetna igraca uzimajuci u obzira da ce ova djeca igarti nasu ligu.
+ova omladina pocevsi od jednog majstorica i andjelica koji imaju potencijal skoro kao djedovic,klinac,camdzic,djurasovic i to je to.
A ko ti je BB:)?
-Opacak bi bio bolje rjesenej od Ikonica,a uostalom Ikona je najplaceniji igrac Bosne,a u drugom dijelu sezone je bio mozda i najlosiji igrac,sto zbog povreda,sto zbog pada forme! Sjetite se samo Kupa BIH,kada je Ikonic jedva postigao 1 poen!
Ja bi doveo i Rizvica ali nakon probe,i potpisoa s njim na 3-4 godine,i da on zajedno sa Zimicem bude rezervni centar Vukosavljevicu ili Stanojevicu!
-Najbitnija stvar u svemu ovome je da ce sada i sponzori drugacije gledati na Bosnu,jer svako zeli biti sponzor uspjesnog kolektiva,nadam se da ce to iz BBI banke prepoznati,kao i jos mnogi drugi sponzori! Imamo fantasticnog trenera,poslije Bose Tanjevica i Svetislava Pesica najboljeg u historiji kluba,imamo odlicne igrace kakvi su Ivanovic,Jovanovic,Vucurovic,Hajric,Zimic..nadam se i Sehovic,Opacak ,Vukosavljevic,Rizvic i stim timom mozemo naredne sezone biti veliki hit u NLB ligi! Publika ce se sigurno vratiti u dvoranu,i zamislite kad na svakoj utakmici 6000 navijaca bodri ekipu,tu se ne moze odigrati losa utakmica! a klupska kasa od ulaznica ce se puniti i puniti! Velika je stvar sto je i Kanton odlucio pomoci Bosni,nisu to velike pare,sli sigurno su od koristi,ako nista za jednog kvalitetnog igraca godisnje!
Budi Bosna!

Melo15
Kontakt:

Post Postao/la Melo15 » 04 jun 2009, 15:59

bosnas_ je napisao/la:
kobe je napisao/la:Moram reci bravo i na 4 potezu uprave:
1.zlaja,?
2.seha,?
3.vucko,?
4.ivan,seid
5.zima?
A ko ti je BB:)?
-Opacak bi bio bolje rjesenej od Ikonica,a uostalom Ikona je najplaceniji igrac Bosne,a u drugom dijelu sezone je bio mozda i najlosiji igrac,sto zbog povreda,sto zbog pada forme! Sjetite se samo Kupa BIH,kada je Ikonic jedva postigao 1 poen!
Ja bi doveo i Rizvica ali nakon probe,i potpisoa s njim na 3-4 godine,i da on zajedno sa Zimicem bude rezervni centar Vukosavljevicu ili Stanojevicu!
-Najbitnija stvar u svemu ovome je da ce sada i sponzori drugacije gledati na Bosnu,jer svako zeli biti sponzor uspjesnog kolektiva,nadam se da ce to iz BBI banke prepoznati,kao i jos mnogi drugi sponzori! Imamo fantasticnog trenera,poslije Bose Tanjevica i Svetislava Pesica najboljeg u historiji kluba,imamo odlicne igrace kakvi su Ivanovic,Jovanovic,Vucurovic,Hajric,Zimic..nadam se i Sehovic,Opacak ,Vukosavljevic,Rizvic i stim timom mozemo naredne sezone biti veliki hit u NLB ligi! Publika ce se sigurno vratiti u dvoranu,i zamislite kad na svakoj utakmici 6000 navijaca bodri ekipu,tu se ne moze odigrati losa utakmica! a klupska kasa od ulaznica ce se puniti i puniti! Velika je stvar sto je i Kanton odlucio pomoci Bosni,nisu to velike pare,sli sigurno su od koristi,ako nista za jednog kvalitetnog igraca godisnje!
Budi Bosna!
Bryan Bailey #12 :D :D ;) ;)
>>>the first 40 games of my career I sat on the bench, they thought I was a zero. Instead of being bitter I just practiced and practiced, it wasn't even 'bout basketball anymore it was by proving them wrong. Impossible is nothing

ndbosna
Kontakt:

Post Postao/la ndbosna » 04 jun 2009, 16:16

Odakle se pojavio uopste ovaj Vukosavljevic. Pa ljudi ja mislim da je to igrac za kojeg nema sanse da ga mi dovedemo. Covjek je jedan od najboljih srpskih centara.

Melo15
Kontakt:

Post Postao/la Melo15 » 04 jun 2009, 16:16

ndbosna je napisao/la:Odakle se pojavio uopste ovaj Vukosavljevic. Pa ljudi ja mislim da je to igrac za kojeg nema sanse da ga mi dovedemo. Covjek je jedan od najboljih srpskih centara.
koji je dobio otkaz iz hemoframa
zbog tezine....i povrede ruke :? :?
>>>the first 40 games of my career I sat on the bench, they thought I was a zero. Instead of being bitter I just practiced and practiced, it wasn't even 'bout basketball anymore it was by proving them wrong. Impossible is nothing

kobe
Kontakt:

Post Postao/la kobe » 04 jun 2009, 16:25

Melo15 je napisao/la:
ndbosna je napisao/la:Odakle se pojavio uopste ovaj Vukosavljevic. Pa ljudi ja mislim da je to igrac za kojeg nema sanse da ga mi dovedemo. Covjek je jedan od najboljih srpskih centara.
koji je dobio otkaz iz hemoframa
zbog tezine....i povrede ruke :? :?
i koji je teze ozlijedjen.
Ali fakat bi nam valjao za sljedecu sezonu centar poput njega a i vjerovatno ce mu opast cijena zbog ove povrede i duzeg ne igranja.

Odgovori

Natrag na “Bh. košarka”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.