I meni bi bilo ofirno da mi u licnoj pise Izbicinotersnakvadrat je napisao/la: ↑07 jan 2024, 17:34Mislim da ti je vrijeme da drugi profil napravis, mozes sve ispocetka.mosarajvosa83 je napisao/la: ↑07 jan 2024, 17:19Haha sto posto. Ti ni na licnoj kod svoje blize i uze rodbine nisi vidio da pise Mostar hahahha stavi pare jedno 1000 eura opklade da se obrukas ovdje,onda cu ti uslikat licnutersnakvadrat je napisao/la: ↑07 jan 2024, 16:58
Druze, sve si kazao. Pozdrav istocnoj Bosni. To je sve nasa domovina.
Premijer liga BiH - aktuelno
-
mosarajvosa83
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Zadnja izmjena: mosarajvosa83, dana/u 07 jan 2024, 17:41, ukupno mijenjano 1 put.
-
tersnakvadrat
- Kontakt:
Sad nam jos reci odakle si sljego u Hrasnicu. Mozemo se igrati ono toplo-hladno ako si za.mosarajvosa83 je napisao/la: ↑07 jan 2024, 17:39I meni bi bilo ofirno da mi u licnoj pise Izbicinotersnakvadrat je napisao/la: ↑07 jan 2024, 17:34Mislim da ti je vrijeme da drugi profil napravis, mozes sve ispocetka.mosarajvosa83 je napisao/la: ↑07 jan 2024, 17:19
Haha sto posto. Ti ni na licnoj kod svoje blize i uze rodbine nisi vidio da pise Mostar hahahha stavi pare jedno 1000 eura opklade da se obrukas ovdje,onda cu ti uslikat licnu![]()
-
mosarajvosa83
- Kontakt:
Nisam ja seljacina iz okolnih mostarskih sela i planina da sljegnem u Hrasnicu. Nismo mi furali toplo hladno,igrali klikera i fudbala,tako da halali.tersnakvadrat je napisao/la: ↑07 jan 2024, 17:41Sad nam jos reci odakle si sljego u Hrasnicu.mosarajvosa83 je napisao/la: ↑07 jan 2024, 17:39I meni bi bilo ofirno da mi u licnoj pise Izbicinotersnakvadrat je napisao/la: ↑07 jan 2024, 17:34
Mislim da ti je vrijeme da drugi profil napravis, mozes sve ispocetka.![]()
-
tersnakvadrat
- Kontakt:
Ti si ultra seljacina. Ko zna imas li licnu kartu ikako.mosarajvosa83 je napisao/la: ↑07 jan 2024, 17:43Nisam ja seljacina iz okolnih mostarskih sela i planina da sljegnem u Hrasnicu.
Izbroj trofeje ponovo pa vidi gdje je ko,ili možda posjetu ili bilo šta,prvo uzmite titulu da možete sa Brotnjom u istu rečenicu a za vas su Sarajevo, Željezničar,Zrinjski svemirski brod po svemuVeeemooo je napisao/la: ↑07 jan 2024, 17:06Po cemu smo drugi klub u gradu ? Ok, Zrinjski rezultatski uspjesniji nema sta ne samo u gradu nego u cijeloj drzavi, ali hajde daj neki drugi argument. Ove sezone vise posjecen nas stadion nego njihov i pored toga sto su evropu igrali i sva ta euforija. Ako cemo rezultatski gledati, onda ste vi 4ti klub u državi trenutno, tako je kako je.Anex je napisao/la: ↑07 jan 2024, 17:01Renome kluba nam ne daje za pravo da ne najavljujemo borbu za titulu za razliku od vas koji ne znate šta je titula pa kako da je onda najavite,ali vama je utjeha što je Zrinjski trenutno bolji od Sarajeva a to što vas karaju i što ste drugi klub u gradu je manje bitno,spinujete i lažete o tuđim parama a niko pojma nema ko i koliko ulaženekoIzMostara je napisao/la: ↑07 jan 2024, 16:43
Ko je to rekao, gdje sam ja to napisao? Samo sam napisao da otkako je Klafuric na klupi Veleza osvojio vise bodova od Rozmana, nista vise. Ove ostale diskusije bmk realno, eto vas tamo pa raspravljajte.
Al kad si vec spomenuo da ti odgovorim. Ulozili ste u zadnju godinu i po vise nego Zrinjski duplo pa im niste ni blizu, nismo ni mi iskreno, al vi ste ti koji svake godine najavljujete titulu a mi samo Evropu. Samim tim je nekako logicno da je veca sramota da vas ostave 20 bodova sa ogromnim ulaganjima, vise milionskim, nego nas koji sa puno manjim ulaganjima gonjamo Evropu.
Jesam li slagao?
-
mosarajvosa83
- Kontakt:
Pa logicno,da je imam poslao bi ti je. Vidi sto se pronasao,izgleda da mi ide dobro toplo hladno,iz prve sam mu pogodio mjesto rodjenjatersnakvadrat je napisao/la: ↑07 jan 2024, 17:45Ti si ultra seljacina. Ko zna imas li licnu kartu ikako.mosarajvosa83 je napisao/la: ↑07 jan 2024, 17:43Nisam ja seljacina iz okolnih mostarskih sela i planina da sljegnem u Hrasnicu.
Hajde bola priznaj da si sisao sa Bjelasnice u Hrasnicu, ne moras se stiditi.mosarajvosa83 je napisao/la: ↑07 jan 2024, 17:47Pa logicno,da je imam poslao bi ti je. Vidi sto se pronasao,izgleda da mi ide dobro toplo hladno,iz prve sam mu pogodio mjesto rodjenjatersnakvadrat je napisao/la: ↑07 jan 2024, 17:45Ti si ultra seljacina. Ko zna imas li licnu kartu ikako.mosarajvosa83 je napisao/la: ↑07 jan 2024, 17:43
Nisam ja seljacina iz okolnih mostarskih sela i planina da sljegnem u Hrasnicu.![]()
Hajde ti prvo izbroj trofeje pa vidi gdje je ko ili možda da vidiš posjetu,prvo osvojite jednu titulu pa da možete sa Brotnjom u istu rečenicu a za vas su Sarajevo, Željezničar i Zrinjski svemirski brod po svemuVeeemooo je napisao/la: ↑07 jan 2024, 17:06Po cemu smo drugi klub u gradu ? Ok, Zrinjski rezultatski uspjesniji nema sta ne samo u gradu nego u cijeloj drzavi, ali hajde daj neki drugi argument. Ove sezone vise posjecen nas stadion nego njihov i pored toga sto su evropu igrali i sva ta euforija. Ako cemo rezultatski gledati, onda ste vi 4ti klub u državi trenutno, tako je kako je.Anex je napisao/la: ↑07 jan 2024, 17:01Renome kluba nam ne daje za pravo da ne najavljujemo borbu za titulu za razliku od vas koji ne znate šta je titula pa kako da je onda najavite,ali vama je utjeha što je Zrinjski trenutno bolji od Sarajeva a to što vas karaju i što ste drugi klub u gradu je manje bitno,spinujete i lažete o tuđim parama a niko pojma nema ko i koliko ulaženekoIzMostara je napisao/la: ↑07 jan 2024, 16:43
Ko je to rekao, gdje sam ja to napisao? Samo sam napisao da otkako je Klafuric na klupi Veleza osvojio vise bodova od Rozmana, nista vise. Ove ostale diskusije bmk realno, eto vas tamo pa raspravljajte.
Al kad si vec spomenuo da ti odgovorim. Ulozili ste u zadnju godinu i po vise nego Zrinjski duplo pa im niste ni blizu, nismo ni mi iskreno, al vi ste ti koji svake godine najavljujete titulu a mi samo Evropu. Samim tim je nekako logicno da je veca sramota da vas ostave 20 bodova sa ogromnim ulaganjima, vise milionskim, nego nas koji sa puno manjim ulaganjima gonjamo Evropu.
Jesam li slagao?
-
mosarajvosa83
- Kontakt:
Hahaha sta kazes za Hrasnicu velegradVeeemooo je napisao/la: ↑07 jan 2024, 17:48Hajde bola priznaj da si sisao sa Bjelasnice u Hrasnicu, ne moras se stiditi.mosarajvosa83 je napisao/la: ↑07 jan 2024, 17:47Pa logicno,da je imam poslao bi ti je. Vidi sto se pronasao,izgleda da mi ide dobro toplo hladno,iz prve sam mu pogodio mjesto rodjenjatersnakvadrat je napisao/la: ↑07 jan 2024, 17:45
Ti si ultra seljacina. Ko zna imas li licnu kartu ikako.![]()
Zadnja izmjena: mosarajvosa83, dana/u 07 jan 2024, 17:51, ukupno mijenjano 1 put.
-
tersnakvadrat
- Kontakt:
Mogu li ja sad tebi pogadjati ali da budes covjek i da kazes kad pogodim ?mosarajvosa83 je napisao/la: ↑07 jan 2024, 17:47Pa logicno,da je imam poslao bi ti je. Vidi sto se pronasao,izgleda da mi ide dobro toplo hladno,iz prve sam mu pogodio mjesto rodjenjatersnakvadrat je napisao/la: ↑07 jan 2024, 17:45Ti si ultra seljacina. Ko zna imas li licnu kartu ikako.mosarajvosa83 je napisao/la: ↑07 jan 2024, 17:43
Nisam ja seljacina iz okolnih mostarskih sela i planina da sljegnem u Hrasnicu.![]()
-
mosarajvosa83
- Kontakt:
Nemas sta pogadjat,jedino da te lazem,da ti sujetu zadovoljim,odakle god kazes da sam prihvatam.tersnakvadrat je napisao/la: ↑07 jan 2024, 17:50Mogu li ja sad tebi pogadjati ali da budes covjek i da kazes kad pogodim ?mosarajvosa83 je napisao/la: ↑07 jan 2024, 17:47Pa logicno,da je imam poslao bi ti je. Vidi sto se pronasao,izgleda da mi ide dobro toplo hladno,iz prve sam mu pogodio mjesto rodjenjatersnakvadrat je napisao/la: ↑07 jan 2024, 17:45
Ti si ultra seljacina. Ko zna imas li licnu kartu ikako.![]()
Joj jado ti si totalno nebitan.Anex je napisao/la: ↑07 jan 2024, 17:49Hajde ti prvo izbroj trofeje pa vidi gdje je ko ili možda da vidiš posjetu,prvo osvojite jednu titulu pa da možete sa Brotnjom u istu rečenicu a za vas su Sarajevo, Željezničar i Zrinjski svemirski brod po svemuVeeemooo je napisao/la: ↑07 jan 2024, 17:06Po cemu smo drugi klub u gradu ? Ok, Zrinjski rezultatski uspjesniji nema sta ne samo u gradu nego u cijeloj drzavi, ali hajde daj neki drugi argument. Ove sezone vise posjecen nas stadion nego njihov i pored toga sto su evropu igrali i sva ta euforija. Ako cemo rezultatski gledati, onda ste vi 4ti klub u državi trenutno, tako je kako je.Anex je napisao/la: ↑07 jan 2024, 17:01
Renome kluba nam ne daje za pravo da ne najavljujemo borbu za titulu za razliku od vas koji ne znate šta je titula pa kako da je onda najavite,ali vama je utjeha što je Zrinjski trenutno bolji od Sarajeva a to što vas karaju i što ste drugi klub u gradu je manje bitno,spinujete i lažete o tuđim parama a niko pojma nema ko i koliko ulaže
-
tersnakvadrat
- Kontakt:
Neki zaseok oko Srebrenice. Da nije rata, Sarajevo bi vidio samo na televiziji. Ovako ga vidis vikendom, kad se zaletite pa skoknete do Sarajeva na cevape i malo prosetate Ferhadijom. Toplo ?mosarajvosa83 je napisao/la: ↑07 jan 2024, 17:53Nemas sta pogadjat,jedino da te lazem,da ti sujetu zadovoljim,odakle god kazes da sam prihvatam.tersnakvadrat je napisao/la: ↑07 jan 2024, 17:50Mogu li ja sad tebi pogadjati ali da budes covjek i da kazes kad pogodim ?mosarajvosa83 je napisao/la: ↑07 jan 2024, 17:47
Pa logicno,da je imam poslao bi ti je. Vidi sto se pronasao,izgleda da mi ide dobro toplo hladno,iz prve sam mu pogodio mjesto rodjenja![]()
Eto, i Hrasnica je crvena kao i veliki dio Ilidze. Svugdje nas ima.mosarajvosa83 je napisao/la: ↑07 jan 2024, 17:50Hahaha sta kazes za Hrasnicu velegradVeeemooo je napisao/la: ↑07 jan 2024, 17:48Hajde bola priznaj da si sisao sa Bjelasnice u Hrasnicu, ne moras se stiditi.mosarajvosa83 je napisao/la: ↑07 jan 2024, 17:47
Pa logicno,da je imam poslao bi ti je. Vidi sto se pronasao,izgleda da mi ide dobro toplo hladno,iz prve sam mu pogodio mjesto rodjenja![]()
Idi odjavi se trajno svega ti hahahah. Nego moras imati postovanje a ne pljuvati taj velegrad gdje imas veliku bazu vasih doslja. Inace iz Lukomira sam.
-
mosarajvosa83
- Kontakt:
Svaka cast,iz prve covjek pogodi,stvarno sam te podcijeniotersnakvadrat je napisao/la: ↑07 jan 2024, 17:56Neki zaseok oko Srebrenice. Da nije rata, Sarajevo bi vidio samo na televiziji. Ovako ga vidis vikendom, kad se zaletite pa skoknete do Sarajeva na cevape i malo prosetate Ferhadijom. Toplo ?mosarajvosa83 je napisao/la: ↑07 jan 2024, 17:53Nemas sta pogadjat,jedino da te lazem,da ti sujetu zadovoljim,odakle god kazes da sam prihvatam.tersnakvadrat je napisao/la: ↑07 jan 2024, 17:50
Mogu li ja sad tebi pogadjati ali da budes covjek i da kazes kad pogodim ?
-
mosarajvosa83
- Kontakt:
Pa ti ispljuva taj velegrad najstrasnijeVeeemooo je napisao/la: ↑07 jan 2024, 17:56Eto, i Hrasnica je crvena kao i veliki dio Ilidze. Svugdje nas ima.mosarajvosa83 je napisao/la: ↑07 jan 2024, 17:50Hahaha sta kazes za Hrasnicu velegradIdi odjavi se trajno svega ti hahahah. Nego moras imati postovanje a ne pljuvati taj velegrad gdje imas veliku bazu vasih doslja. Inace iz Lukomira sam.
- NisamIsmirMirvic
- Kontakt:
Sta su se opet upalili ovi Velezovci, mrsko mi listat temu. Izgleda u Mostaru slabo desavanja preko zime, svi na forumu.
-
tersnakvadrat
- Kontakt:
Dobro, sad ce tramvajska linija...moci ce se i radnim danima skoknuti nekad do grada. Onda vikendom mozes i do svojih u istocne krajeve. Bas ce ti zgodno biti.mosarajvosa83 je napisao/la: ↑07 jan 2024, 17:57Svaka cast,iz prve covjek pogodi,stvarno sam te podcijeniotersnakvadrat je napisao/la: ↑07 jan 2024, 17:56Neki zaseok oko Srebrenice. Da nije rata, Sarajevo bi vidio samo na televiziji. Ovako ga vidis vikendom, kad se zaletite pa skoknete do Sarajeva na cevape i malo prosetate Ferhadijom. Toplo ?mosarajvosa83 je napisao/la: ↑07 jan 2024, 17:53
Nemas sta pogadjat,jedino da te lazem,da ti sujetu zadovoljim,odakle god kazes da sam prihvatam.![]()
![]()
Zadnja izmjena: tersnakvadrat, dana/u 07 jan 2024, 18:03, ukupno mijenjano 1 put.
Ma dobar si ti, da te nema kome bi se smijali sarajlijice nasa.mosarajvosa83 je napisao/la: ↑07 jan 2024, 17:59Pa ti ispljuva taj velegrad najstrasnijeVeeemooo je napisao/la: ↑07 jan 2024, 17:56Eto, i Hrasnica je crvena kao i veliki dio Ilidze. Svugdje nas ima.mosarajvosa83 je napisao/la: ↑07 jan 2024, 17:50
Hahaha sta kazes za Hrasnicu velegradIdi odjavi se trajno svega ti hahahah. Nego moras imati postovanje a ne pljuvati taj velegrad gdje imas veliku bazu vasih doslja. Inace iz Lukomira sam.
Koja je to faza ludila kad ga dovedes do stanja da ti opisuje Hrasnicu hahahha. Smijem li reci da su ovi sa Ilidze iz mog grada? Jest,cijela Ilidza za Velez zavija.
Isto kao i kod vas aaa ?NisamIsmirMirvic je napisao/la: ↑07 jan 2024, 18:01Sta su se opet upalili ovi Velezovci, mrsko mi listat temu. Izgleda u Mostaru slabo desavanja preko zime, svi na forumu.
Trenutno korisnika/ca: Cwirek, delko, jurisicduska, Krajina1999, LoveFootball1987, TefalTava, tutankamon1905 i 122 gosta.