Pa svakako da ce to i ici tako i da neće imati nikakvu prednost u odnosu na gattia i danila, a o bremeru i da ne pišem... morat će se djalo prvo uklopiti i onda raditi da izbaci gattia iz prvih 11 (jer su bremer i danilo sigurno prvi izbor) a kako vidim onako povrsno jer nije bas da sam nesto pratio djala, problem mu je igra glavom kao npr sto je bilo i bonucciu i ovako djeluje dosta mlakonjasto za razliku od gattia, ali je tehnički mnogo bolji, no očigledno je allegriu vazno da je stoper opasan po gol protivnika kad vec napadaci nisu a ovaj to nije... no za ovu cifru i platu, a sa nepune 24 godine je no brainer za dovesti...Mig_Mig je napisao/la: ↑07 jan 2024, 09:44Jedva cekam da Max kaze kako treba dosta da uciKompromis je napisao/la: ↑07 jan 2024, 07:39Djalo se uklapa odlično u svakom smislu... Jeftin, mlad, mala plata, zeznuo si konkurenta koji ga je već maltene za dzabe doveo na ljeto jer su imali dogovor, ako se ne pokaze dobrim vrlo lako ga se mozeš riješiti, povreda acla gdje vec trljaju ruke u Juventus Medical Centru jer ce imati posla, i sad šalu na stranu vrlo je važno jer je lijevonog a trenutno nemamo štopera kojem je lijeva noga jača i tu moze biti problema kod razvijanja igre i greški u predaji lopte a nije da ih nije bilo...![]()
Juventus FC
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Re: Juventus FC
- BocaJuniors1905
- Kontakt:
Rovela opet standardan u dresu Lacija, imamo sada previše talentovanih igrača na posudbama 

MANIJACI JUG 1987
MI SMO ONI ŠTO NE DAJU NA SVOJE!
Rovella je s obavezom otkupa tako da nije nas viseBocaJuniors1905 je napisao/la: ↑07 jan 2024, 15:52Rovela opet standardan u dresu Lacija, imamo sada previše talentovanih igrača na posudbama![]()
- BocaJuniors1905
- Kontakt:
Šteta, on, Nonge i Enzo bi strašni bili u veziJ10 je napisao/la: ↑07 jan 2024, 16:11Rovella je s obavezom otkupa tako da nije nas viseBocaJuniors1905 je napisao/la: ↑07 jan 2024, 15:52Rovela opet standardan u dresu Lacija, imamo sada previše talentovanih igrača na posudbama![]()
MANIJACI JUG 1987
Uuuu suska se, izvori blizu Pogbe govore da bi mogao dobiti samo 6 mjeseci suspenzije!

Max Allegri

Imamo Fagiolia, Nicolussi je sasvim fin backup, a lijepo bi bilo dobiti Nongea kao igrača, strašan tehnicar i nesto sto fali ekipi. Tako da soldatini ala Rovella nemaju mjesta, Juventus naredne sezone mora dovesti minimalno jednog top veznjaka na ovu bazu. Uz to sve da Rabiot ostane. Pogba eventualno bi promijenio dosta stvari.
Kad smo kod talenata, Ranochia će biti prodat Palermu izgleda. Nazalost posudbe mu nisu pomogle, spominjao sam da Monza nije rješenje kod Palladina jer nije se naigrao iako je i tamo imao bljeskova. Rijetko edukovana lijeva noga.
Zadnja izmjena: Pogba, dana/u 07 jan 2024, 16:34, ukupno mijenjano 1 put.
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░
#MaxOUT
#MaxOUT
- BocaJuniors1905
- Kontakt:
Kakvo bacanje para na keana, to je meni epska glupost u nivou ramsija za kojeg opet nismo dali toliko para....ali ovog panja smo platili 30 i kusur.....
Chiesa je opetn povrijedjen, opet koljeno....i to je vec precesto....i mi opet trazimo igrace sa acl povredama....cudo i onaj zaniolo ne dodje....a htjeli smo ga....ne razumijem taj nacin razmisljanja....
Chiesa je opetn povrijedjen, opet koljeno....i to je vec precesto....i mi opet trazimo igrace sa acl povredama....cudo i onaj zaniolo ne dodje....a htjeli smo ga....ne razumijem taj nacin razmisljanja....
- tuzlak1987
- Kontakt:
Kean bukvalno bio bolji igrac sa 18 godina nego danas. Ako se uopste moze nazvati fudbalerom danas jer nema sposobnost nikakvu.
Bas tako, prodali ga kad je vrijedio za nekog talenta....i onda kad je propo ko kauc kupimo ga ponovo za vise para....jbt zivot budala
Nadamo se.. nesto se sigurno suska i postoje informacije..
Kean je momak za primjer, nikad nije dobio zapazenu ulogu a uvijek je klub stavljao ispred svog ega.
Max Allegri
- BocaJuniors1905
- Kontakt:
kean je ok momak, ali debelo igra ispod onog sto moze, fizička zvijer, ali nije bas inteligentan da to iskoristi. On u ekipama ala Verona i sl. moze ici na 15 golova lagano. Cak je i u ovoj sezoni imao finih partija, poceo bolje da suradjuje i radi za ekipu, ali ne mozes imati nula golova u 16 tekmi cca.
Rastanak je najbolji, dogodine ce konkurencija biti i jaca.
Rastanak je najbolji, dogodine ce konkurencija biti i jaca.
#MaxOUT
#MaxOUT
-
- Kontakt:
Ovo sto Guida sudi protiv Juventusa godina je neviđeno, pa majku mu **** ocito da je da covjek uvijek sudi kontra Juventusa i nikom nista.
1992-1995 nikad zaboraviti...
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
FC Ljuta Krajina
FC Ljuta Krajina
-
- Kontakt:
- BocaJuniors1905
- Kontakt:
Yildiz kakav igrac, kada imas ovakvog igraca koji ubrza igru cim primi loptu, to je odmah dimenzija vise radi to Chiesa ali previse ide u sirinu.
1992-1995 nikad zaboraviti...
FC Ljuta Krajina
FC Ljuta Krajina
kad ovog sudiju vidim odmah znam da nista dobro nece biti.
Kostic odron, jednodimenzionalan i dosadan igrac.
Kostic odron, jednodimenzionalan i dosadan igrac.
#MaxOUT
#MaxOUT
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.