Poznata su njegova orgijanja prije i nakon koncerta s maloljetnicama i opcenito mladjim zenama. O tome se nedavno pricalo u Njemackoj a otkazani su im i par koncerata zbog toga.AshburtonG je napisao/la: ↑07 jan 2024, 14:43Radio u jednom restoranu u Becu, a on nam bio gost prije nastupa, a i poslije koncerta zakupio cijelu terasu. Ja ne slusam bas tu muziku, ali mi bio drama poznat. Govorim ja sefu:" Ovaj lik mi je drama poznat, ali ne mogu skontat ko je..."Marsal je napisao/la: ↑07 jan 2024, 14:13Kako si upoznao Till Lindemanna?AshburtonG je napisao/la: ↑07 jan 2024, 14:05Till Lindemann je prilicno kulturan lik, ali je teski pedofil i bas ono ogromna zvijezda. Tako da mi je ono i logicno da te gleda s nebesa.![]()
Kaze brat:" To ti je Till Lindemann, frontman Rammsteina".
![]()
I ajde tako sam ja par sati bio u komunikaciji s njim, mislim sluzio ga, ali ono i pricali smo privatno jer je on jaran s tim mojim gazdom. A cura bila neka s njim, bukvalno jos protezu ima i po mojoj procjeni nije imala vise od 18 godina. Ja sve vrijeme kontao kcerka mu i bacam ja komentar gazdi: "Joj dobra mu je kcerka", a sef u fazonu: "Kcerka mu ima preko 40 godina..."Ono ja bio normala, jer nisam bio fan, pa mu je vjerovatno bilo to simpaticno, dok su ostali gutali slova dok pricaju i htjeli se svi slikat.
![]()
Nakon koncerta su dosli sutradan oko 12 i rezervisali cijelu terasu. Znaci kunem ti se, doslo 30 prepic.ki od kojih je najstarija imala jedno 20 godina, bilo jedno 7-8 gorila i on.![]()
Ako on nije na onoj Epsteinovoj listi, nije niko.
https://kurier.at/stars/austropromis/hi ... /400584845
Evo sve crno na bijelo gdje ga optuzuju.