Nije lijepo toliko lagati.
Euroleague 2023/2024
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74
- VensanKasel
- Kontakt:
Re: Euroleague 2023/2024
Na osnovu Bodiroge i plaćanja sudija logično . Da nije sudija imali bi 0 pobjeda kući

Ko god je gledao utakmice , to se primjeti . Baš se vidi kako sudije guraju partizan .
Moja zemlja mala brana velikoj rijeci ludila ...
Ma jok ,sve je to do jake odbraneVensanKasel je napisao/la: ↑07 jan 2024, 01:25Na osnovu Bodiroge i plaćanja sudija logično . Da nije sudija imali bi 0 pobjeda kući![]()
Ko god je gledao utakmice , to se primjeti . Baš se vidi kako sudije guraju partizan .

- VensanKasel
- Kontakt:
Ma jok , kakva odbrana . Bodiroga i sudije , klasika .lumani je napisao/la: ↑07 jan 2024, 01:38Ma jok ,sve je to do jake odbraneVensanKasel je napisao/la: ↑07 jan 2024, 01:25Na osnovu Bodiroge i plaćanja sudija logično . Da nije sudija imali bi 0 pobjeda kući![]()
Ko god je gledao utakmice , to se primjeti . Baš se vidi kako sudije guraju partizan .na strani cesto prime oko 90 poena a kuci 10-15 manje
Mora da samo Real ima domaćinsku prednost.
I ja sam to primjetio , sve ostale ekipe čak daju više poena u gostima nego kući , čim nema sudijske pomoći Partizan gubi .
U ove dvije sezone ne znam da li imaju ukupno 5 pobjeda u gostima , a i to što su pobjedili su sudije dobro pogurale i protivničke ekipe su imale par povrijeđenih igrača .
- Felixians4
- Kontakt:

Vlasnik Panathinaikosa, kluba u kome je Bodiroga osvajao Europu, 2022. septembar
KONTROVERZNI gazda Panathinaikosa Dimitrios Giannakopoulos, otkako je preuzeo slavni atenski klub koji je naslijedio od svog oca, redovito puni novinske članke skandaloznim izjavama i postupcima. Giannakopoulos je tako nedavno žestoko izvrijeđao najvećeg trenera u povijesti kluba Željka Obradovića, redovito se svađa s protivničkim klubovima, navijačima, sucima, medijima, a posebno mu je na udaru Euroliga.
''Moram nešto reći. Pobijedili ili izgubili, od Bartomeuove (bivši šef Eurolige) mafije došli smo do Bodirogine mafije“, komentirao je Grk.

- VensanKasel
- Kontakt:
Felixians4 je napisao/la: ↑07 jan 2024, 11:12–Promene su uvek na bolje. Dejan Bodiroga je ušao u istoriju kao vrhunski igrač. Verujem da će i on ući u istoriju kao menadžer i lider. On je dašak svežeg vazduha. Naravno, lakše je reći nego učiniti, videćemo kako će biti. Zapravo, letvicu nisu toliko visoko postavili ljudi koji su vodili Evroligu. Dakle, Bodirogi neće biti teško da napravi bolje. Želim mu sve najbolje. Imaće našu podršku i verujem da će ova promena doneti pozitivne promene i da ćemo imati bolje takmičenje i konačan proizvod nego u poslednjih 20 godina
Vlasnik Panathinaikosa, kluba u kome je Bodiroga osvajao Europu, 2022. septembar
KONTROVERZNI gazda Panathinaikosa Dimitrios Giannakopoulos, otkako je preuzeo slavni atenski klub koji je naslijedio od svog oca, redovito puni novinske članke skandaloznim izjavama i postupcima. Giannakopoulos je tako nedavno žestoko izvrijeđao najvećeg trenera u povijesti kluba Željka Obradovića, redovito se svađa s protivničkim klubovima, navijačima, sucima, medijima, a posebno mu je na udaru Euroliga.
''Moram nešto reći. Pobijedili ili izgubili, od Bartomeuove (bivši šef Eurolige) mafije došli smo do Bodirogine mafije“, komentirao je Grk.
![]()
Hoće to kad se diler promjeni , izgleda da njemu stalno lošu robu uvaljuju ...
DeShaun Thomas u Asvelu
- Felixians4
- Kontakt:
Javna tajna je da je dotični jedan od glavnih narko dilera u Ateni, očigledno ga dobavljači ne shvaćaju tako ozbiljno pfff pa mu uvaljuju škartirano.VensanKasel je napisao/la: ↑07 jan 2024, 12:14Felixians4 je napisao/la: ↑07 jan 2024, 11:12–Promene su uvek na bolje. Dejan Bodiroga je ušao u istoriju kao vrhunski igrač. Verujem da će i on ući u istoriju kao menadžer i lider. On je dašak svežeg vazduha. Naravno, lakše je reći nego učiniti, videćemo kako će biti. Zapravo, letvicu nisu toliko visoko postavili ljudi koji su vodili Evroligu. Dakle, Bodirogi neće biti teško da napravi bolje. Želim mu sve najbolje. Imaće našu podršku i verujem da će ova promena doneti pozitivne promene i da ćemo imati bolje takmičenje i konačan proizvod nego u poslednjih 20 godina
![]()
Hoće to kad se diler promjeni , izgleda da njemu stalno lošu robu uvaljuju ...
Tony Parker opleo po Pozzeccu, stvarno se pogubio kao vlasnik, vjerojatno bi Batum upravio to kudikamo ozbiljnije, ukoliko Asvel se održi u EL, a Tony je ionako spominjao zasićenje, možda da njemu prepusti rukovodstvo. Tony ko da je bipolaran. Jedan mjesec spominje ambicije osvajanja EL, a onda drugi da razmišlja o prodaji kluba itd. unedogled.
U sezoni kad su osvojili prvenstvo u dramatičnom francuskom doigravanju u kome su oni i Monaco preokretali serije u četvrtfinalu, ne znam i polufinalu, a onda finale 3-2 u drami uzme ASVEL i to junak Okobo koji odmah istu večer, sutra dan obznani se prelazi u Monaco koji ga je upravo ovih dana suspendirao do daljnjeg. Mike James ruši individualne rekorde, igračina, no jako porazno utječe na suigrače i svlačione, stalno nešto laprda, privatizira i laje po društvenim mrežama, teško će Saši Obradoviću biti obuzdati tu ekipu što se vidi ove sezone, ne pomažu ozljede.... e, da se vratim na tu sezonu, Wembanyama je bio u Asvelu i svaki put kad bi ga braco Parker stavio na 10+ minuta, utjecao bi na ekipu i suparnika kako to radi odmah u rookie NBA sezoni, strahovit unikat, no bilo je problema s ozljedama, no premalo šansi su mu davali i on im prebjegao također, u Metropolitans. I eto, te prošle sezone Metropolitans do finala prvenstva, rutinski poraz od Asvela, a Wemby i Coulibaly 2004. godišta predvode svoju ekipu, odmah potom na draftu odabrani prvi i sedmi. Monaco pak s Okobom stigao do F4 Eurolige, nadomak finala bili protiv dominantnog Olympiacosa. Kaos.
I sada glavna zamjerka Tonya ka ludom talijanskom mravu je nedostatak minutaže mladima i da jedini ustraje u EL na rotaciji manje od 10 igrača što i nije baš točno bilo donedavno.
sve si ti primijetio samo neces nikada priznatiVensanKasel je napisao/la: ↑07 jan 2024, 10:58Ma jok , kakva odbrana . Bodiroga i sudije , klasika .lumani je napisao/la: ↑07 jan 2024, 01:38Ma jok ,sve je to do jake odbraneVensanKasel je napisao/la: ↑07 jan 2024, 01:25
Na osnovu Bodiroge i plaćanja sudija logično . Da nije sudija imali bi 0 pobjeda kući![]()
Ko god je gledao utakmice , to se primjeti . Baš se vidi kako sudije guraju partizan .na strani cesto prime oko 90 poena a kuci 10-15 manje
Mora da samo Real ima domaćinsku prednost.
I ja sam to primjetio , sve ostale ekipe čak daju više poena u gostima nego kući , čim nema sudijske pomoći Partizan gubi .
U ove dvije sezone ne znam da li imaju ukupno 5 pobjeda u gostima , a i to što su pobjedili su sudije dobro pogurale i protivničke ekipe su imale par povrijeđenih igrača .

- VensanKasel
- Kontakt:
Je li ti znaš čitati ? Zabrinjavaš me , pročitaj moj post opet .lumani je napisao/la: ↑07 jan 2024, 23:40sve si ti primijetio samo neces nikada priznatiVensanKasel je napisao/la: ↑07 jan 2024, 10:58Ma jok , kakva odbrana . Bodiroga i sudije , klasika .
U ove dvije sezone ne znam da li imaju ukupno 5 pobjeda u gostima , a i to što su pobjedili su sudije dobro pogurale i protivničke ekipe su imale par povrijeđenih igrača .![]()

ti kao Partizanovac tako msilisVensanKasel je napisao/la: ↑07 jan 2024, 23:56Je li ti znaš čitati ? Zabrinjavaš me , pročitaj moj post opet .lumani je napisao/la: ↑07 jan 2024, 23:40sve si ti primijetio samo neces nikada priznatiVensanKasel je napisao/la: ↑07 jan 2024, 10:58
Ma jok , kakva odbrana . Bodiroga i sudije , klasika .
U ove dvije sezone ne znam da li imaju ukupno 5 pobjeda u gostima , a i to što su pobjedili su sudije dobro pogurale i protivničke ekipe su imale par povrijeđenih igrača .![]()
![]()

-
- Kontakt:
Luca Vildoza, teska povreda danas, vjerovatno zavrsio sezonu
ruptura meniskusa, slijede operacije...
-
- Kontakt:
Sanfrancisco je napisao/la: ↑08 jan 2024, 01:02Luca Vildoza, teska povreda danas, vjerovatno zavrsio sezonu

90%utakmica u Grčkoj ligi nebitno za PAO i OLY.
Treba formirati omladinski pogon igrača da igra ovakve utakmice,a igraci tipa Vildoze da se čuvaju za Euroligu.
I Lesort povrijeđen......
- VensanKasel
- Kontakt:
Dobro ovo pravo , samo su trebali pustiti još više komunikacije sa igračima , pogotovo kad prigovaraju .
-
- Kontakt:
bude i na collegu isto ako ne i gore
Kentucky ,Syracuse itd itd...

-
- Kontakt:
To bi bilo super,ali mišljenja sam da Euroligu treba proširiti (20klubova)i podijeliti u dvije grupe.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.