Doktor Rile, strucnjak za clanstvo i forumsko djelovanje istih
FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- TurkishAirlines
Re: FK Sarajevo
Free PALESTINA
MIRVICU ODLAZI!!!
#sirimopozitivu
"Imati i ne znati, gore je nego nemati"
MIRVICU ODLAZI!!!
#sirimopozitivu
"Imati i ne znati, gore je nego nemati"
- napoleon72
- Kontakt:
A ovo za Dala je fkt bezveze, gdje je statistika Vladana koji razbija u Rakowu, gdje je statistika Mujakica, Djokanovica... Ovako samo njegovu izbacili, kao da namjerno izazivaju raspravu jer znaju koliko je raje bilo ogorceno na Dala, cak su i Horde u saopstenju pitali zbog cega Dal ne smije na klupu iako je uzasan tad bio.
GRMI SA SJEVERA!
1946
90ka deseti heroj Bosne
1946
90ka deseti heroj Bosne
- BegovicRamiz
- Kontakt:
ON VOLI SARAJ'VO
PRAVI JE HORDAS
VARESANOVIC DAL
JEDAN JE OD NAS
#dusmanisicsic
PRAVI JE HORDAS
VARESANOVIC DAL
JEDAN JE OD NAS
#dusmanisicsic
TurkishAirlines je napisao/la: ↑06 jan 2024, 22:43Doktor Rile, strucnjak za clanstvo i forumsko djelovanje istih
Indijanac mali sa sugavice garant si na tjelesnom pravio prezentacije da ga polozis. Jel sada raja kontate sto je grupa za clanove bila neophodna??
Eo riđe kompjutera 
Btw, dibro neko napisa, gdje su statisticki podatci za druge, bivse igrace. Yebalo ih mladunce u prkno, opcili mu "rođeniii" sa tatom !!!
Btw, dibro neko napisa, gdje su statisticki podatci za druge, bivse igrace. Yebalo ih mladunce u prkno, opcili mu "rođeniii" sa tatom !!!
"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
- BordoBBoja
- Kontakt:
Zar ti prije 20 minuta ne napisa da neces vise pisati ovdje?Riki10HZ je napisao/la: ↑06 jan 2024, 23:25TurkishAirlines je napisao/la: ↑06 jan 2024, 22:43Doktor Rile, strucnjak za clanstvo i forumsko djelovanje istih
Indijanac mali sa sugavice garant si na tjelesnom pravio prezentacije da ga polozis. Jel sada raja kontate sto je grupa za clanove bila neophodna??
Vise kisna glista ima kicme nego ti izgleda
- BegovicRamiz
- Kontakt:
ovo je nas nodiBordoBBoja je napisao/la: ↑06 jan 2024, 23:35Zar ti prije 20 minuta ne napisa da neces vise pisati ovdje?Riki10HZ je napisao/la: ↑06 jan 2024, 23:25TurkishAirlines je napisao/la: ↑06 jan 2024, 22:43
Doktor Rile, strucnjak za clanstvo i forumsko djelovanje istih
Vise kisna glista ima kicme nego ti izgleda
Tražiš čepa guzici izgleda

Ne reci mi hvala to ne tražim od tebe, srce na terenu dovoljno je za mene
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
Daj ba pazi malo, opet se odvezao.Istinasamo123 je napisao/la: ↑06 jan 2024, 15:27Izvinite, opet mi je pobjegao iz podruma nece se vise desavati dobro cu ga vezati...
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Čisto sumnjam. Premala je to cifra, a realno nije nam žurba da prodajemo najboljeg igrača ekipe za objektivno rečeno sitnicu.
Srušili bi rekord lige za izlazni transfer, sve pet, ali nije to cifra zbog koje potencijalno možeš itekako oslabiti ekipu.
Npr 2 miliona eura je već ponuda za koju se vrijedi razmisliti, sve ispod toga, po mom mišljenju - malo.
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
Prodaja renana itekako ima smisla
On ide ili sad ili na ljeto, to je jasno svima
ako ide na ljeto, onda moras uzeti zamjenu
ako ide sad, imas zamjenu koju ces onda spremati do ljeta da pokaze kvalitet a ako se pokaze flop imas jos jednu sansu
sa ili bez renana, mi smo u evropi, titula je nedostizna to je svima jasno valjda... tako da po meni, ne bi bili na gubitku i da bi bio nadoknadiv.... da smo u igri za titulu ne bi imalo smisla ga prodati
ako ide sad, imas zamjenu koju ces onda spremati do ljeta da pokaze kvalitet a ako se pokaze flop imas jos jednu sansu
sa ili bez renana, mi smo u evropi, titula je nedostizna to je svima jasno valjda... tako da po meni, ne bi bili na gubitku i da bi bio nadoknadiv.... da smo u igri za titulu ne bi imalo smisla ga prodati
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Nemas ovdje sta razmisljati... 3 mil pare uzet i nemati nezadovoljnog igraca, koji ti nista nece ni pomoc a ne odmoc ovako imas dobrih igraca vezani za poziciju spica, vidim ibro zapratio jakupovica i mirvic kulenovica... Mozda ima nesta....GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑07 jan 2024, 01:14Čisto sumnjam. Premala je to cifra, a realno nije nam žurba da prodajemo najboljeg igrača ekipe za objektivno rečeno sitnicu.
Srušili bi rekord lige za izlazni transfer, sve pet, ali nije to cifra zbog koje potencijalno možeš itekako oslabiti ekipu.
Npr 2 miliona eura je već ponuda za koju se vrijedi razmisliti, sve ispod toga, po mom mišljenju - malo.
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
-
- Kontakt:
Odakle to sad?Rece Ibricic ne planiraju nikoga prodavati a ne vjerujem da je milion i po za njih ponuda koja se ne moze odbiti.Mislim da mozemo na ljeto hladno uzeti 2 miliona ako zabije jos 7-8 golova+neka asistencija u ligi i eventualno osvojimo kup.Zato treba vec sad poceti traziti zamjenu jer ako nas ne napusti sad na ljeto hoce to je izvjesno.Ne mozes ni da mu ne dadnes jer mi pare kakve mu Gent i slicni daju sigurno ne mozemo ponuditi.
Treba pametno odraditi,popricati sa njim vidjeti sta on misli i zeli i naci dogovor ako vec imaju ponude na stolu.Nije on vise ni mlad realno,na kraju sezone puni 27.Nit je osvojio sta sa nama nit smo sta u Evropi uradili
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
-
- Kontakt:
Izvini al to se moze samo Husrefu reci,najboljem i najtrofejnijem treneru Fk SarajevoBegovicRamiz je napisao/la: ↑06 jan 2024, 22:50ON VOLI SARAJ'VO
PRAVI JE HORDAS
VARESANOVIC DAL
JEDAN JE OD NAS
#dusmanisicsic

Ako je istina, sasvim korektna ponuda, eventualno procenat od narednog transfera i ja sam zadovoljan.
La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
Ma ce on nigdje, doduse cuo sam da je bila ponuda njihova ranije, al ovo je vise bilo samo da se skrene sa teme
Dosta vise o Varesanovic Family, radije bombe bacajte dok se svi ne pobanujemo

Dosta vise o Varesanovic Family, radije bombe bacajte dok se svi ne pobanujemo

I grb što kuca, umjesto srca…🔴⚪️
COYG‼️
COYG‼️
To za odlaske i pravljenje ekipe sada si upravu i Rozman je u onom intervju rekao da se sad sklapa ekipa za prolječe i Europske utakmice.Pantelija je napisao/la: ↑07 jan 2024, 01:19Prodaja renana itekako ima smisla
Ne bi se složio da je titula nedostizna ima još utakmica dosta bodova a i mi čemo biti bolji jer se nadam da neče biti gubljenja bodova protiv autsajdera.
Renan je naš najbolji igrač prodaja njegova če se itekako osjetiti nama su te utakmice u Europi ključne, vjerovatno to znaju i Simon i Ismir. Sad neznam zaboravio sam taj ljetni prelazni rok do kad traje i igrači jel mogu igrati kvalifikacije pa ponovo nastaviti za druge klubove, ali bi bilo dobro da odigra za nas te kvalifikacije a ostalo bi još ugovora taman za neku pinku.
Čovjek nije slobodan dok sve ne izgubi.
- skullcrusher
- Kontakt:
Trenutno korisnika/ca: riki46, umrobihzbogtebe1946, Varijantas8 i 44 gosta.