FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
I vi svasta vjerujete opustite se ba 

RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
-
- Kontakt:
Do radnih dana nista bordo braco. Odmorite za vikend. 

Pa to je Ok jer je on reklama za nas klub i sta god neko pisao i pricao za njega on ipak reklamira nas klub u svijetu jer je dosao iz FKS u Tursku.
Nadam se da ce se negdje fino prodati iz turske, Seria A ili u spaniju i da cemo zaraditi i od tog transfera
Pozdrav za ove koji ostaju ovdje tacnijeza spijune strumfove i mozda za neke Fks simpatizere koji se ne uclanjuju ali vole klub. Ne mislim vise ovdje pisati posto se napravila grupa iskljucivo za navijace i zaljubljenike u Bordo. Nadam se da cemo tamo razmjenjivat fine info i konstruktivna misljenja jer znamo da smo na istoj strani svi! Mislim da svaki zaljubljenik u Sarajevo treba da nam se pridruzi i da ove strumfove i dusmane prepustino bordu koji tone. Vec nas je 17.U INAT SVIMA!
-
- Kontakt:
Statistika se postavlja za samo jednog bivšeg igrača, zanimljivo. Ovo je više objava za lični profil admina, ako se već toliko divi igraču Rizespora.
Volim te Saraj'vo!
24.10.1946.
22.7.2023.
24.7.2023.
10.8.2023.
24.10.1946.
22.7.2023.
24.7.2023.
10.8.2023.
-
- Kontakt:
Joj satrat ces nas dok je raspust Riki.Riki10HZ je napisao/la: ↑06 jan 2024, 21:13Pozdrav za ove koji ostaju ovdje tacnijeza spijune strumfove i mozda za neke Fks simpatizere koji se ne uclanjuju ali vole klub. Ne mislim vise ovdje pisati posto se napravila grupa iskljucivo za navijace i zaljubljenike u Bordo. Nadam se da cemo tamo razmjenjivat fine info i konstruktivna misljenja jer znamo da smo na istoj strani svi! Mislim da svaki zaljubljenik u Sarajevo treba da nam se pridruzi i da ove strumfove i dusmane prepustino bordu koji tone. Vec nas je 17.U INAT SVIMA!
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Ma jeste nego se ne sjećam da su nekad objavili statistiku našeg bivšeg igrača koji je sad u drugom klubu.
I ja bi volio kad bi se negdje mogao dalje prodati da uzmemo 15% samo što to ide dosta teže iz Turske. Vladan je jako blizu odlaska ali neće valjda Rakow da ga pusti ispod određene cifre pa ćemo morati još malo sačekati.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Dodje navijac drugog kluba, registruje se, uzme clansku od druga ili se cak uclani i napise svoj nik.
Je l' navijac Sarajeva?
Evo ja nemam u planu da nekome nesto dokazujem. Pogotovo ne da pisem svoj nik da bih dokazao, iako se ovako ne moze dokazati. Mogu jedino postaviti sliku clanske da nalozim ostale da se uclane.
Zadnja izmjena: Morpheus, dana/u 06 jan 2024, 21:22, ukupno mijenjano 1 put.
Ne saljete meni clanske nego mortemu, ne znam kako ste uspjeli iz postova izvuci da to ja skupljam
NEMA NAZAD
Je l' misliš da se može objaviti nešto ovakvo bez Mirwahowog naređenja?umrobihzbogtebe1946 je napisao/la: ↑06 jan 2024, 21:14Statistika se postavlja za samo jednog bivšeg igrača, zanimljivo. Ovo je više objava za lični profil admina, ako se već toliko divi igraču Rizespora.
Nisam u toku,bio sam zauzet.
O cemu se radi vezano za clanske.
O cemu se radi vezano za clanske.
FK SARAJEVO.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
-
- Kontakt:
Nakon "bolje i Zrinjski nego cigani" i naredjenja da se pusti Borcu da mi ne osvojimo ja sam ubjedjen da bi oni srcem bili uz Obilic protiv nas.
Nista novo od njih,yebat im majku sljedeci derbi na sred sugavice ko prosli derbi i usutit ih na tribini.Najbolji odgovor
Zadnja izmjena: NajvecaRadosti, dana/u 06 jan 2024, 21:54, ukupno mijenjano 1 put.
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
-
- Kontakt:
Ovo se samo banom rijesava.
Btw Krdzalic potpisuje u ponedeljak,utorak prozivka.Vjerovatno jos 1-2 igraca do Hercegovine ili tamo
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Bravo. 30 dana hladjenja pa neka po kuci hajca.NajvecaRadosti je napisao/la: ↑06 jan 2024, 21:50Ovo se samo banom rijesava.
Btw Krdzalic potpisuje u ponedeljak,utorak prozivka.Vjerovatno jos 1-2 igraca do Hercegovine ili tamo
NEMA NAZAD
FKS❤️1946
Zamisli ljudi se pravdaju izvjesnom Rikiju koji je povjerovao kad sam trollao da je mladunce igralo poluvrijeme za nas a poluvrijeme za Hajduk 

P.S. Trebamo i ststistiku Veleza objavljivati na zvanicnoj stranici...

P.S. Trebamo i ststistiku Veleza objavljivati na zvanicnoj stranici...

"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
- napoleon72
- Kontakt:
Riki opra sa clanskim ko da procenat uzima na njima. Dobro je pasa, ne mogu se 15 puta uclanit.
GRMI SA SJEVERA!
1946
90ka deseti heroj Bosne
1946
90ka deseti heroj Bosne
napoleon72 je napisao/la: ↑06 jan 2024, 22:38Riki opra sa clanskim ko da procenat uzima na njima. Dobro je pasa, ne mogu se 15 puta uclanit.

"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
Ama dajte dokaz da ste se učlanili, gdje vam je dokaz????

Trenutno korisnika/ca: bordobijelisampion, galia95, Kaunas, nedimmmm1337, OzmoodPinglewood i 74 gosta.