Želudac mi se okrenuo.

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Nije to jedan retard, to je velika vecina. Naravno ima ih stvarno normalnih, sa kojim mozes bolje nego sa svojim rodjenim.
Druze, nije ovo samo sada, vec svake godine u ova doba isti problemi.salex90 je napisao/la: ↑06 jan 2024, 21:31gde bre vecina, vecina su normalni ljudi, zbog par retarda generalizovati bilo koji narod je latentni fasizam
ovaj kreten dosao da proslavi praznik iz Nemacke i da bude bitan nasao vredjati par penzionera, konj, bez odgoja
zivim u mestu gde je mesovito, nikakvih problema ni veceras, ni juce, ni prosle godine, pretprosle isto
neki dan je retard razbio spomenik, pa ne mozemo zbog tog retarda reci vecina Bosnjaka su nenormalni i slicne gluposti
On bi nju otvorio bio il ne bio ministar.
Uvijek ce biti govana u svim krajevima. Vazno je samo da se svak licno moze pogledati u ogledalo. Ovaj iz Njemacke nezna kud udara i pati od tezih stvari nego fasizam.salex90 je napisao/la: ↑06 jan 2024, 21:31gde bre vecina, vecina su normalni ljudi, zbog par retarda generalizovati bilo koji narod je latentni fasizam
ovaj kreten dosao da proslavi praznik iz Nemacke i da bude bitan nasao vredjati par penzionera, konj, bez odgoja
zivim u mestu gde je mesovito, nikakvih problema ni veceras, ni juce, ni prosle godine, pretprosle isto
neki dan je retard razbio spomenik, pa ne mozemo zbog tog retarda reci vecina Bosnjaka su nenormalni i slicne gluposti
Cemu valjas takav? Dzamiji i muslimanima sigurno ne.RollMan je napisao/la: ↑06 jan 2024, 21:43Zanimljivo je da se ovih dana ne mogu čuti nikakve izjave od lažnog čovićpušiqrca MVP(a bori se za booking turiste **** li mu oni mater) , manekena Forte ili krmka od premijera FBiH ,povodom jelte svih povampirenih dešavanja iz manjeg entiteta. Mada mislim za ovog zadnjeg tj krmka, da je večeras negdje u istoj ovakvoj koloni s svojim bratom iz SDPa, mozda ne u Vlasenici ali negdje bliže tipa Teslić. U u dnk mu se vidi da bi volio kao i prethodnici mu iz prošlog vremena srušit neku džamiju
Roka se za Bajram momacki. Bar u mojoj mahali jos im je ostalo da artiljeriju dovuku, iz cega se sve nije pucalo.Davidoffgold je napisao/la: ↑06 jan 2024, 21:44Prije par dana pričam baš sa jaranom koji živi/rodom je iz sela kod Bratunca. Kaže to svi imaju oružije ovi srbi, za svaki praznik rafali rokaju. Baš govori ovom jednom policija oduzela onu papovku, kaže ako imam ja još toga koliko hoćeš....
Nešto ne vidim da ljudi u Posušiju ili Tuzli za Božić i Bajram ili bilo koji praznik rokaju rafale....
Jbg ako vec par noci zaredom nisam cuo pucnjavu da odjekuje podugo.
Kome šta, ne kapiram šta je smisao pitanjasamoposmatram je napisao/la: ↑06 jan 2024, 21:47
Cemu valjas takav? Dzamiji i muslimanima sigurno ne.
Jeste, jeste. Ja isao par puta u neko selo Kakmuz kod Doboja. Dan te yebo sta je ono. Yebes mi sve ako tamo nije leglo onih sto su u ratu ubijali i klali ljude. To ima bradurine po pola metra, glume velike Srbe. Svaki od njih ima makar jednu vrstu oruzja. Puska, pistolj nebitno. Imam osjecaj da nisu vidjeli makar Doboj nikad u zivotu, a da ne govorim neki drugi grad.Davidoffgold je napisao/la: ↑06 jan 2024, 21:44Prije par dana pričam baš sa jaranom koji živi/rodom je iz sela kod Bratunca. Kaže to svi imaju oružije ovi srbi, za svaki praznik rafali rokaju. Baš govori ovom jednom policija oduzela onu papovku, kaže ako imam ja još toga koliko hoćeš....
Nešto ne vidim da ljudi u Posušiju ili Tuzli za Božić i Bajram ili bilo koji praznik rokaju rafale....
Ja sam bio u Rogatici u nekom selu ne znam kako se zove uglavnom prije tog imaju fabrike za preradu mesa Vizion tako nesto ,o jebote sta je ono , isto kao da si ušao Gacko 1943. prije prelaska četnika u partizane , kao što ti navodiš otvoreno bez diskrecije brade i outfit ,po kućama trobojke ,nisam vidio one crne sa lobanjama doduše. Oj reko rupo dje sam upo šta je ovoDamirT je napisao/la: ↑06 jan 2024, 21:53
Jeste, jeste. Ja isao par puta u neko selo Kakmuz kod Doboja. Dan te yebo sta je ono. Yebes mi sve ako tamo nije leglo onih sto su u ratu ubijali i klali ljude. To ima bradurine po pola metra, glume velike Srbe. Svaki od njih ima makar jednu vrstu oruzja. Puska, pistolj nebitno. Imam osjecaj da nisu vidjeli makar Doboj nikad u zivotu, a da ne govorim neki drugi grad.
Ne mogu da skontam iz cega su pucali onako dugo ili sta su bacali. Neprestano doslovno vise od sat vremena i to u selu gdje ima 15 staraca
Ma to ti je ono srbuj makar slamu jeo Damke moj...DamirT je napisao/la: ↑06 jan 2024, 21:53Jeste, jeste. Ja isao par puta u neko selo Kakmuz kod Doboja. Dan te yebo sta je ono. Yebes mi sve ako tamo nije leglo onih sto su u ratu ubijali i klali ljude. To ima bradurine po pola metra, glume velike Srbe. Svaki od njih ima makar jednu vrstu oruzja. Puska, pistolj nebitno. Imam osjecaj da nisu vidjeli makar Doboj nikad u zivotu, a da ne govorim neki drugi grad.Davidoffgold je napisao/la: ↑06 jan 2024, 21:44Prije par dana pričam baš sa jaranom koji živi/rodom je iz sela kod Bratunca. Kaže to svi imaju oružije ovi srbi, za svaki praznik rafali rokaju. Baš govori ovom jednom policija oduzela onu papovku, kaže ako imam ja još toga koliko hoćeš....
Vjeruj, nije mi bilo svejedno. Samo cekam kad ce kod pusku izvalit. Jedva cekao da se pokupimo i pravac Tuzla. Znaci samo da izadjem iz te selendre.