FK Sarajevo

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Koga želite za trenera FK Sarajevo?

Husref Musemić
89
38%
Darko Milanič
34
14%
Miodrag Božović
4
2%
Fedja Dudić
35
15%
Neki drugi trener iz BiH ili regiona
20
8%
Samo stranac
54
23%

Ukupno glasova: 236

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la MortemHz » 06 jan 2024, 16:28

AVNOJ je napisao/la:
06 jan 2024, 15:50
Osttribine je napisao/la:
06 jan 2024, 15:22
Na nama je da se učlanimo i da pokušamo oboriti rekord. Bit će jako teško i ja lično ne vjerujem u to iako smo krenuli jako dobro, nikad bolje.
Ne smije niko nikoga prozivati jer svi imamo isti cilj a to je učlanjenje u klub i to je sve.
Ja prvi znam da je @Osttribine dugogodišnji član i da ne bi mogao sebe pogledati u ogledalo a da se ne učlani, to važi za više forumaša. Čovjek je teški pitar 1/1 i to niko nikada ne može osporiti.
U prošlosti smo on i ja imali više puta drugačija mišljenja o nekim stvarima vezano za klub tako da smo dosta puta i bili na drugačijim stranama u tom kontekstu ali to ne mijenja ništa, barem ne sa moje strane. Meni je to ljepše nego da je lobotomija ili jednoumlje.
Svako ima izbor i pravo da izabere šta on želi i potpuno je legitimno ako neko neće da piše tamo jer ne vidi svrhu ili bilo koji drugi razlog da ima.
Tu temu sam otvorio radi ogromnog broja zahtjeva i ona je za vas, za forumaše koji su to željeli. Meni to ne igra nikakvu ulogu.
Animirati raju je poželjno ali ni slučajno prozivanje ako neko jednostavno ne želi da piše tamo.
Mislim da je Jasko dao fantastičan prijedlog a to je da klub objavljuje članske od raje koji im pošalju i povremeno označiti nekog bivšeg igrača, objaviš par kratkih klipova. To su oni radili 2021. godine meni se čini i bio je pun pogodak.
Horde par puta sedmično pozivaju na učlanjenje u klub i to će sigurno dosta pomoći, samo nek se vrti gdje god može.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Aduka87
Kontakt:

Post Postao/la Aduka87 » 06 jan 2024, 16:33

guadalupe je napisao/la:
06 jan 2024, 16:23
https://ibb.co/BCYTLbd
https://ibb.co/SRXHLj6

Ne prate nas kerovi mitomanski :rol:
Sve razumijem, rivalitet ovo ono, a da nas nazivaju vlasima hahahahaha, koja pogan sve te ne yeblo :bow:
| SARAJEVO SIAMO NOI |

YEBEM TE LISTICO

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 06 jan 2024, 16:37

Članske su u kalendarskoj godini a nekako najveca zainteresovanost oko kluba je juli i august tad je dijaspora tu, europa se igra, nova sezona itd itd. U tom periodu bi trebalo isto raditi na članskim al kazem posto je clanska od januara do januara to malo teze ide. Ne znam na koji nacin al trebalo bi taj period iskoristit da se poveca broj članova.

AVNOJ
Kontakt:

Post Postao/la AVNOJ » 06 jan 2024, 16:49

MortemHz je napisao/la:
06 jan 2024, 16:28
AVNOJ je napisao/la:
06 jan 2024, 15:50
06 jan 2024, 15:22
Na nama je da se učlanimo i da pokušamo oboriti rekord. Bit će jako teško i ja lično ne vjerujem u to iako smo krenuli jako dobro, nikad bolje.
Ne smije niko nikoga prozivati jer svi imamo isti cilj a to je učlanjenje u klub i to je sve.
Ja prvi znam da je @Osttribine dugogodišnji član i da ne bi mogao sebe pogledati u ogledalo a da se ne učlani, to važi za više forumaša. Čovjek je teški pitar 1/1 i to niko nikada ne može osporiti.
U prošlosti smo on i ja imali više puta drugačija mišljenja o nekim stvarima vezano za klub tako da smo dosta puta i bili na drugačijim stranama u tom kontekstu ali to ne mijenja ništa, barem ne sa moje strane. Meni je to ljepše nego da je lobotomija ili jednoumlje.
Svako ima izbor i pravo da izabere šta on želi i potpuno je legitimno ako neko neće da piše tamo jer ne vidi svrhu ili bilo koji drugi razlog da ima.
Tu temu sam otvorio radi ogromnog broja zahtjeva i ona je za vas, za forumaše koji su to željeli. Meni to ne igra nikakvu ulogu.
Animirati raju je poželjno ali ni slučajno prozivanje ako neko jednostavno ne želi da piše tamo.
Mislim da je Jasko dao fantastičan prijedlog a to je da klub objavljuje članske od raje koji im pošalju i povremeno označiti nekog bivšeg igrača, objaviš par kratkih klipova. To su oni radili 2021. godine meni se čini i bio je pun pogodak.
Horde par puta sedmično pozivaju na učlanjenje u klub i to će sigurno dosta pomoći, samo nek se vrti gdje god može.
Pa to ja i pokušavam ovde da na neki način "prozivamo" raju da se učlani ali ne odma ovde idu neka pogrdna imena i sve ostalo odma se misli da nekog mrzis i da si mu neprijatelj.

Da damo neki svoj doprinos kad klub ulaze napor zasto to i mi nebi radili.
Evo neko je nedavno postavio sliku članske sa čaršije po meni super izgleda ne vidim ništa loše u tome tako i ostale ljude sa različitih lokacija iz drugih gradova i ova raja što je vani u drugim Državama, odlično za promociju i akonsi več član šta te onda to još košta. Na kraju možeš postati i klubu kao što neko reče.
Promocija, animiranje iliti moderno hajc a ne kao što neko mokušava predstaviti moranje, ucjenjivanje itd.
Čovjek nije slobodan dok sve ne izgubi.

Pitarsam

Post Postao/la Pitarsam » 06 jan 2024, 16:53

Aduka87 je napisao/la:
06 jan 2024, 16:33
guadalupe je napisao/la:

Sve razumijem, rivalitet ovo ono, a da nas nazivaju vlasima hahahahaha, koja pogan sve te ne yeblo :bow:

A dojučerašnji kapiten koji se kune u zeljin DNK za
Lojave cetnike sa Sokoca potpisuje.
Dvolične fukare.
Vjerovatno je i kalasa zadužio za 9.1. da moze vježbat!
“Hebo majku **** oca ko je sljego sa Sokoca👈
Mi smo Pitari,najaci smo najaci!

👉Ubica Mitomana i Botova😎

NajvecaRadosti
Kontakt:

Post Postao/la NajvecaRadosti » 06 jan 2024, 17:07

06 jan 2024, 16:24
NajvecaRadosti je napisao/la:
06 jan 2024, 16:13
Surreal je napisao/la:
06 jan 2024, 13:34
Objektivno je na kraju ispalo Dal > Avramovski.
Ono sto sam vidio od Dala kod nas mi se ne svidja.Sebicnost,neborbenost,na silu forsiranje itd.Zelim mu da sad dogura do Reala amin ali to nece promjeniti njegovo misljenje o njemu kod nas.Ko zna mozda bi bilo drugacije da se nije uzeo na zub kod navijaca,ovako jedno drugom tjerali inat.

Zna lopte sigurno ali daleko mu kuca od nas bila.Donio nam je ogromne pare i za to mu hvala i sretno.Sto se tice ovog poredjenja,Avramovski mu samo moze kopacke cistiti.Ublehas teski
Nemoj tako, on nesto kao povezuje, nebitni su golovi i asistencije ofanzivnog veznog igraca rekose forumski strucnjaci :D
Koliko "povezuje" dokaz je to da ga Rožman kojem vjerujemo bar vecina nije zelio produziti, a i bio je jedan od skupljih igraca lige.
A da je i mali Dal nam znao kidati zivce znao je nema sta, sreca na kraju ga je p.rosralo sa golovima i asistencijama i jos smo uzeli fine pare na njemu.
:rol: :rol: :rol:
Ma necu da ga nesto vrijedjam sad,i njemu svu srecu zelim ali sto jest jest,lik je uzasan i trom igrac bez ikakvog ucinka.I ovaj Boluspor mu je premija Bgm.Vrlo brzo je i Rozmanu to postalo jasno
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!

ŠTA_JE
Kontakt:

Post Postao/la ŠTA_JE » 06 jan 2024, 17:16

Pitarsam je napisao/la:
06 jan 2024, 16:53
Aduka87 je napisao/la:
06 jan 2024, 16:33
guadalupe je napisao/la:

A dojučerašnji kapiten koji se kune u zeljin DNK za
Lojave cetnike sa Sokoca potpisuje.
Dvolične fukare.
Vjerovatno je i kalasa zadužio za 9.1. da moze vježbat!
“Hebo majku **** oca ko je sljego sa Sokoca👈
Oni su vlasi! Madžari. Dodjoši iz IB!

Tatamata1946
Kontakt:

Post Postao/la Tatamata1946 » 06 jan 2024, 17:24

bordobijeli je napisao/la:
06 jan 2024, 16:37
Članske su u kalendarskoj godini a nekako najveca zainteresovanost oko kluba je juli i august tad je dijaspora tu, europa se igra, nova sezona itd itd. U tom periodu bi trebalo isto raditi na članskim al kazem posto je clanska od januara do januara to malo teze ide. Ne znam na koji nacin al trebalo bi taj period iskoristit da se poveca broj članova.
Jedne godine se kupovinom clanske na poklon dobijala karta za utakmicu protiv Celtica koliko se sjecam. Nesto je tako bilo mislim

Morpheus
Kontakt:

Post Postao/la Morpheus » 06 jan 2024, 17:36

Vlasi sa kobilje glave.... Fuj kako neko može ovako napisati. Čuj vlasi.... Ovo je čak i direktno omalovažavanje ljudi koji žive na KG. A tamo ima i njihovih navijača, direktno njih ponižavaju.

Antikloc
Kontakt:

Post Postao/la Antikloc » 06 jan 2024, 17:48

skoJaa je napisao/la:
guadalupe je napisao/la:

E čuj vlasi sa kobilje glave, yebo on sebi umrle.
Samo pokazuju da nisu iz Sarajeva i da pojma nemaju o Sarajevu. Ni prije rata na KG nije bilo Srba ( vlaha ) a kamoli sad. Na KG zive uglavnom Zepljaci .

Torino
Kontakt:

Post Postao/la Torino » 06 jan 2024, 18:25

Morpheus je napisao/la:
06 jan 2024, 17:36
Vlasi sa kobilje glave.... Fuj kako neko može ovako napisati. Čuj vlasi.... Ovo je čak i direktno omalovažavanje ljudi koji žive na KG. A tamo ima i njihovih navijača, direktno njih ponižavaju.
Kakve veze mi imamo sa KG? Doduše jest šega ime, treba apelovati da se to mijenja. Preglupo ime. Zamisli Karaburma, Dorćol, Zemun... Kod naših Kobilja Glava 😂
Samo glupani i njihova filozofija mogu to smisliti. Velikan je sa Koševa.

Šta očekivati od ljudi kojima se iz uprave čuje, bolje Zrinjski nego cigani?

Nebitni u svakom smislu, još će u Federalnu ispasti, Misimović ih onda preuzima kao veliki spasioc...

Sarajevo im je velika boljka pogotovo što ih šišamo u svakom smislu. Ostat će samo da su stariji klub, ako i to ne restartuju.

Zna li se šta oko krova na Koševu? Vidim da Mirva nešto valja u pozadini.
🇵🇸

Anex
Kontakt:

Post Postao/la Anex » 06 jan 2024, 18:27

skoJaa je napisao/la:
guadalupe je napisao/la:

E čuj vlasi sa kobilje glave, yebo on sebi umrle.
Yebali mu vlasi umrle a i žive,kakav otpad ljudski

FKSDoGroba
Kontakt:

Post Postao/la FKSDoGroba » 06 jan 2024, 18:28

guadalupe je napisao/la:

Je.bali mu vlasi sve zensko u familiji

Anex
Kontakt:

Post Postao/la Anex » 06 jan 2024, 18:29

Morpheus je napisao/la:
Ma ta furda bijedna svakako samo sebe ponižava,zato i jesu tu gdje jesu yebo im Lutvo majke

skullcrusher
Kontakt:

Post Postao/la skullcrusher » 06 jan 2024, 18:30

A sto se nervirate ? Ja ne poznajem poganije navijace od njih i vece mitomane i ovo vlasi sa kobilje da nekog uvrijedi. Zasluzuju sudbinu Celika ali da se nikad ne iscupaju iz kantona toliko su lopovluka uradili i nepravde, sve se vraca sve se placa kad tad zato ignor ih od muke samo laju i pricaju.
1946 !
Sarajevo ljubavi moja...

Unknown11
Kontakt:

Post Postao/la Unknown11 » 06 jan 2024, 18:32

Previše se Istoku daje na značaju. Iako ga od utakmice sa željezničarom (2:1), Peljto je to možda najbolje objasnio: Ko ne zna šta je Istok, nije nikad ni bio na utakmici, ili tako nešto. Taj Istok više nako dođe ko turistička ponuda, ka; hajmo sad vidjet svu raskoš i kreativnost psovke. Pa ljudi vani diplomiraju na našim psovkama. Lično ne psujem igračima nikad, osim uobičajenog; **** i haj u trokurac...
Za Dala imam mišljenje da je, zajedno sa babukom, bio kancer kluba. Ne zbog igara, nego zbog maligne simbioze koja se stvorila njegovim dolaskom i zauzimanjem pravca koji je imao za rezultat dovođenje Mirze. Mali nije dobro igrao kod nas i tu sva priča počinje i završava.
Nije bi baš najjasnije šta vas vrijeđa kod ovog "vlasi"?? To što vrijeđaju određenu etničku skupinu, ili što vas poistovjećuju sa istom? Istini za volju, dosta puta sam svjedočio raznoraznom nacionalističkom i šovinističkom izdrkavanju baš na ovom pdf-u. Mislim da smo bolji od toga, ali ko zna...

Morpheus
Kontakt:

Post Postao/la Morpheus » 06 jan 2024, 18:39

Anex je napisao/la:
06 jan 2024, 18:29
Morpheus je napisao/la:
Ma ta furda bijedna svakako samo sebe ponižava,zato i jesu tu gdje jesu yebo im Lutvo majke
Isto kao kad bi mi napisali "švrakino selo" u ponižavajućem tonu. Totalno glupo.

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 06 jan 2024, 18:44

Morpheus je napisao/la:
06 jan 2024, 18:39
Anex je napisao/la:
06 jan 2024, 18:29
Morpheus je napisao/la:
Isto kao kad bi mi napisali "švrakino selo" u ponižavajućem tonu. Totalno glupo.
Njihov poznati navijač koji je umro od teške bolesti je živio tamo, imao je milion akcija na jugu kao i gostovanja. Takvi i slični glupani samo sebe ponižavaju sa tim. Sa takvim upisima tačno vidiš da nisu iz Sarajeva i da ne idu na utakmice nego su negdje čuli ime tog naselja pa im je bilo smiješno i odlučili su da to povežu sa nama. To lako zaključiš jer ne bi spominjali te stvari u tom kontekstu barem radi tog momka iz nekog poštovanja.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

visokohz
Kontakt:

Post Postao/la visokohz » 06 jan 2024, 18:54

Ja tišine braćo draga🤫🤔

H8Z7
Kontakt:

Post Postao/la H8Z7 » 06 jan 2024, 18:59

visokohz je napisao/la:
06 jan 2024, 18:54
Ja tišine braćo draga🤫🤔
Znači nešto bi se trebalo potpisati :?: :D
Ne reci mi hvala to ne tražim od tebe, srce na terenu dovoljno je za mene

L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!

Odgovori

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Amidzaa, Bing [Bot], boki86, ErosViverosViv, riki46 i 58 gostiju.