Ne vjerujem da ce izvisit Kuko i Puce ce i dalje biti dio prvog tima cak mislim da ce imati i vecu minutazu nego do sadaRodjeniiBrato je napisao/la: ↑06 jan 2024, 15:38Samo da ne izvise s minutažom naši pojedini omladinci od kojih se puno očekuje
RŠD Velež Mostar
Re: RŠD Velež Mostar
-
- Kontakt:
Vrbančić je jedan od najvećih potencijala Dinama. Golemo da bi ga nama poslali

Ps. Klafuric želi da imamo ekstremno mladu ekipu
Ti si naša ljubav jedina!
-
- Kontakt:
Ne znam stvarno koji je cilj dovest na posudbu na pola godine, da se uigra u nas i onda da se vrati u dinamo ..fudbalfudbal je napisao/la: ↑06 jan 2024, 15:49Vrbančić je jedan od najvećih potencijala Dinama. Golemo da bi ga nama poslalivolio bih iskreno
Ps. Klafuric želi da imamo ekstremno mladu ekipu
-
- Kontakt:
Kuko i Djuliman su 2006., imaju on jos godinu u juniorima. Vrbancic i Caic su zdrava konkurencija Sikalu i Puci da vide kako se ponasaju mladi igraci koji dolaze iz uredjenijeg sistema, a svakako su tu na 6 mjeseci, nek se bore za minutazu svi. Sikalo i Puce ostaju s nama i na kraju sezone, a za Djulimana i Kuku ima vremena. Ovo cisto rjesavamo problem U21 tako sto cemo podignuti i kvalitet i konkurenciju mladih igracaRodjeniiBrato je napisao/la: ↑06 jan 2024, 15:38Samo da ne izvise s minutažom naši pojedini omladinci od kojih se puno očekuje
samo kad sam tu, neretva kroz mene teče, čudna jada od mostara grada svako veče
A i kada nema pobjede
Ili s nekim dijelis bodove
Nemoj brinuti, bodrit cemo te
Samo jako, nema predaje!
A i kada nema pobjede
Ili s nekim dijelis bodove
Nemoj brinuti, bodrit cemo te
Samo jako, nema predaje!
-
- Kontakt:
Ukoliko budemo pratili ideju Klafurića je da imamo veliku grupu mladih i potencijalno dobrih igrača sa par iskusnijih. Možemo se nadati fenomenalnim prodajama u narednim godinama ako istrpimo sistem, a sistem za sada ide odlično.killafrommanilla je napisao/la: ↑06 jan 2024, 15:58Kuko i Djuliman su 2006., imaju on jos godinu u juniorima. Vrbancic i Caic su zdrava konkurencija Sikalu i Puci da vide kako se ponasaju mladi igraci koji dolaze iz uredjenijeg sistema, a svakako su tu na 6 mjeseci, nek se bore za minutazu svi. Sikalo i Puce ostaju s nama i na kraju sezone, a za Djulimana i Kuku ima vremena. Ovo cisto rjesavamo problem U21 tako sto cemo podignuti i kvalitet i konkurenciju mladih igracaRodjeniiBrato je napisao/la: ↑06 jan 2024, 15:38Samo da ne izvise s minutažom naši pojedini omladinci od kojih se puno očekuje
Ti si naša ljubav jedina!
-
- Kontakt:
Kako zreo momak kada prica kao da ima trideset a ne devetnaest godina
Dosta mlada ekipaPRVI TIM - Iz nase omladinske skole:
(20) Faris Ribic: Utakmica: 2 - Sacuvao mrezu: 2
(19) Edis Nanic: Utakmica: 1 - Sacuvao mrezu: 1
(20) Adin Bajric: Utakmica: 23
(18) Dzanis Gosto: Utakmica: 5
(17) Haris Jogunovic: Utakmica: 1
(18) Faris Kadric: Utakmica: 12 - Golova: 2
(19) Tarik Sikalo: Utakmica: 40 - Golova: 2 - Asistencija: 4
(18) Dzenan Puce: Utakmica: 5 - Golova: 1 - Asistencija: 1
(17) Samir Halilagic: Utakmica: 3 - Golova: 1
(17) Amar Milak: Utakmica: 1
(17) Kenan Djuliman: Utakmica: 2
(17) Omar Kuko: Utakmica: 3
------------------------------
Na posudbama:
Mladost DK - (21) Dzevad Sijamija: Utakmica: 13 - Golova: 1
Velez N - (19) Edmar Dos Santos: 0 utakmica za Velez
Velez N - (19) Harun Abaza: 0 utakmica za Velez
Radnik H - (19) Ajdin Drina: Utakmica: 2
Dolaze:
(18) Vito Caic: 2 utakmice za Dinamo
(18) Luka Vrbancic: 2 utakmice i 1 gol za Dinamo
Ostali U21 igraci koji nisu iz nase omladinske skole:
(20) Azur Mahmic: Utakmica: 8
Uefa Cup 1/4
Uefa Cup winners’ cup 1/8 (2)
43 place in Uefa rankings (best ever from Bosnia and Herzegovina EVER)
U školskim danima o njemu su nas učili sve,
al' život nam objasnio tek, to kakav je čovek Broz.
GOJKO VUKOVIC!
Uefa Cup winners’ cup 1/8 (2)
43 place in Uefa rankings (best ever from Bosnia and Herzegovina EVER)
U školskim danima o njemu su nas učili sve,
al' život nam objasnio tek, to kakav je čovek Broz.
GOJKO VUKOVIC!
Što se tiče ovih posudbi na pola godine, smatram da bi se to sigurno moglo dogovoriti i za sljedeću sezonu. Ovi momci imaju 18 godina i svima je cilj da igraju, i njima i Dinamu. Dinamo uvijek ima najviše ciljeve što se tiče rezultata, ali i prodaje igrača. Sigurno neće zakovati na klupu cijelu sezonu svoje ponajbolje talente, jer im je cilj da se razvijaju kako bi sa dvadesetak godina mogli redovno igrati i dobro se prodati. Ako se mi pokažemo kao zdrava sredina za razvoj, ne vidim razlog da saradnja ne bude baš uspješna...
Gol je prije par dana pisao da Dinamo Vrbančića šalje na posudbu u Lokomotivu. Ako se pregovara sa nama, to znači da mu vjerovatno možemo ponuditi veću minutažu. Lokomotiva je zadnja stepenica prije Dinama, a to mi govori da bi ovaj momak mogao biti baš kvalitetan.
Gol je prije par dana pisao da Dinamo Vrbančića šalje na posudbu u Lokomotivu. Ako se pregovara sa nama, to znači da mu vjerovatno možemo ponuditi veću minutažu. Lokomotiva je zadnja stepenica prije Dinama, a to mi govori da bi ovaj momak mogao biti baš kvalitetan.
Zadnja izmjena: aimar21, dana/u 06 jan 2024, 16:30, ukupno mijenjano 1 put.
City of sunshine... MUSVDG
Football team: FK Velež Mostar
Football player: Pablo Aimar
Basketball team: 90´s Bulls
Basketball player: Michael Jordan
F1 driver: Juan Pablo Montoya
Football team: FK Velež Mostar
Football player: Pablo Aimar
Basketball team: 90´s Bulls
Basketball player: Michael Jordan
F1 driver: Juan Pablo Montoya
-
- Kontakt:
Očigledno je da je saradnja sa njima uspostavljena.aimar21 je napisao/la: ↑06 jan 2024, 16:26Što se tiče ovih posudbi na pola godine, smatram da bi se to sigurno moglo dogovoriti i za sljedeću sezonu. Ovi momci imaju 18 godina i svima je cilj da igraju, i njima i Dinamu. Dinamo uvijek ima najviše ciljeve što se tiče rezultata, ali i prodaje igrača. Sigurno neće zakovati na klupu cijelu sezonu svoje ponajbolje talente, jer im je cilj da se razvijaju kako bi sa dvadesetak godina mogli redovno igrati i dobro se prodati. Ako se mi pokažemo kao zdrava sredina za razvoj, ne vidim razlog da saradnja ne bude baš uspješna...
Za nas samo može biti plus.Komšije su redovno dovodili ovakve igrače na posudbu Sučić,Janković....
Ovaj drugi već vrijedi 600 k na transfermarktu dovoljno ti to govori o kakvom se potencijalu radi.
I Mostarske kiše kao da su stale
Heroj do heroja kraj drevne Musale
Ko je pravi junak,kaže pjesma stara
Zdravo,ma gdje bili,heroji Mostara
Heroj do heroja kraj drevne Musale
Ko je pravi junak,kaže pjesma stara
Zdravo,ma gdje bili,heroji Mostara
-
- Kontakt:
Medjugorci sa Ilinkovicem i Sucicem na posudbama prosle godine izdominirase ligu, a kod nas se fb strucnjaci cude i negoduju jer je posudba 6 mjeseci. Logicno je da bude prvo do kraja ove sezone, a za iducu se najlakse dogoviriti ukoliko budu zadovoljne obje strane. Sad ne valja Caic jer ce uzeti mjesto Sikalu, a kad Tare na terenu pertle ne sveze kako njima godi pola tribine mu se sjeti od majke pa do sire familije. Gdje ce iko s objektivnom mostarskom publikom i fejsbuk strucnjacima predvodjenim nekadasnjim talentima omladinskog pogona prije rata. Samo prepustiti posao ljudima koji su se dokazali da znaju sta rade i ne sra.ti previse.
19V22
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Draže mi je gledat Vitu koji je dokazano dobar nije dzaba kapiten juniora Dinama ustvari ne ureko ga (kucni od stol) pokazat ce se ali bolje njega gledati nego Sikala da trpim 5 godina dok opali po golu ili dok doda kako treba loptu dosta je vise... Svak ko se razumije u fudbal/nogomet(kako kome draze)zna da Sikalo nije za prvog tima Veleza i tu je kraj mozete vi navijat za svog komsiju,rođaka,unuka,sina...licno nemam nista protiv momka zelim mu sve najljepse u zivotu zdravlje srecu sve sve u zivotu postigao ali trenutno ono sto pokazuje na terenu nije za seniora Veleza...naprijed VELEZE LJUBAVI MOJA
VOLIM OVU DRŽAVU KAKVA GOD BILA
Nedavno sam pisao i opet ću.U nedostatku problema,negativnih dešavanja pojedinci se hvataju za bilo šta samo da nešto imaju komentarisati i da se prave pametni.Omaldinci Dinama igraju LP,turnire po cijeloj Evropi a naši prošle sezone igrali federalnu ligu!Cernica22 je napisao/la: ↑06 jan 2024, 17:07Medjugorci sa Ilinkovicem i Sucicem na posudbama prosle godine izdominirase ligu, a kod nas se fb strucnjaci cude i negoduju jer je posudba 6 mjeseci. Logicno je da bude prvo do kraja ove sezone, a za iducu se najlakse dogoviriti ukoliko budu zadovoljne obje strane. Sad ne valja Caic jer ce uzeti mjesto Sikalu, a kad Tare na terenu pertle ne sveze kako njima godi pola tribine mu se sjeti od majke pa do sire familije. Gdje ce iko s objektivnom mostarskom publikom i fejsbuk strucnjacima predvodjenim nekadasnjim talentima omladinskog pogona prije rata. Samo prepustiti posao ljudima koji su se dokazali da znaju sta rade i ne sra.ti previse.
MOSTAR 09.11.1993.NIKAD ZABORAVIT NEĆE
Ide ovo sve nekim novim pozitivnim, normalnim, uspješnim tokom na koji naš narod nije navikao. Zato me i ne čude komentari "strućnjaka". 

Urbanovo = Prknovčići
Pravda za Prknovčiće!
Red Army prestati neće nikada!
Pravda za Prknovčiće!
Red Army prestati neće nikada!
-
- Kontakt:
A vi gori sto citate komentare ljudi po fb.
All-Time First Yugoslav League table
6 Sarajevo 1228 447 311 470 1674 1773
7 Velez Mostar 1174 435 309 430 1668 1615
8 Željezničar 1063 403 274 386 1456 1424
6 Sarajevo 1228 447 311 470 1674 1773
7 Velez Mostar 1174 435 309 430 1668 1615
8 Željezničar 1063 403 274 386 1456 1424
Izgleda da smo i mi poceli kopirat komsije sto se tice vizije i posudbe igraca ali drago mi je sve sto uprava do sad radi i sto ide u korist Veleza i daljnjeg napretka 

-
- Kontakt:
Eto i Luke Vrbancica, i on je zavrsen
Jedan od najvecih dinamovih talenata, tako kazu. Vito Caic i Luka Vrbancic na poziv Deana Klafurica, laga

Jedan od najvecih dinamovih talenata, tako kazu. Vito Caic i Luka Vrbancic na poziv Deana Klafurica, laga

Sikalo je bio blijed igrac bez Lausa da bi uz njega ali bas bas proigrao. Kad je Noti otiso i on je opet splasnuo. Bukvalno mu treba takva konkurencija ili ti potpora nekog slicni godina da sazrije u punom potencijalu. Ovo vazi i za Pucu i Djulija i ostale nase mlade lavove. Odlican posao kluba.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.