Na nama je da se učlanimo i da pokušamo oboriti rekord. Bit će jako teško i ja lično ne vjerujem u to iako smo krenuli jako dobro, nikad bolje.
Ne smije niko nikoga prozivati jer svi imamo isti cilj a to je učlanjenje u klub i to je sve.
Ja prvi znam da je @Osttribine dugogodišnji član i da ne bi mogao sebe pogledati u ogledalo a da se ne učlani, to važi za više forumaša. Čovjek je teški pitar 1/1 i to niko nikada ne može osporiti.
U prošlosti smo on i ja imali više puta drugačija mišljenja o nekim stvarima vezano za klub tako da smo dosta puta i bili na drugačijim stranama u tom kontekstu ali to ne mijenja ništa, barem ne sa moje strane. Meni je to ljepše nego da je lobotomija ili jednoumlje.
Svako ima izbor i pravo da izabere šta on želi i potpuno je legitimno ako neko neće da piše tamo jer ne vidi svrhu ili bilo koji drugi razlog da ima.
Tu temu sam otvorio radi ogromnog broja zahtjeva i ona je za vas, za forumaše koji su to željeli. Meni to ne igra nikakvu ulogu.
Animirati raju je poželjno ali ni slučajno prozivanje ako neko jednostavno ne želi da piše tamo.
Mislim da je Jasko dao fantastičan prijedlog a to je da klub objavljuje članske od raje koji im pošalju i povremeno označiti nekog bivšeg igrača, objaviš par kratkih klipova. To su oni radili 2021. godine meni se čini i bio je pun pogodak.
Horde par puta sedmično pozivaju na učlanjenje u klub i to će sigurno dosta pomoći, samo nek se vrti gdje god može.