Dal Varešanović
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
- Beduin
- Kontakt:
Re: Dal Varešanović
Na kojoj poziciji igra Dal u Rizeu, ofanzivni vezni?
On ako zadrzi ovakvu formu mi smo na konju, poziv i minutaza su neminovni.
Mart je jos daleko, svasta se moze izdesavati, ali ove mladje momke se mora poceti koristiti vise nakon marta i prilagoditi formaciju onome sto imamo, a ne onome sto zelimo.
On ako zadrzi ovakvu formu mi smo na konju, poziv i minutaza su neminovni.
Mart je jos daleko, svasta se moze izdesavati, ali ove mladje momke se mora poceti koristiti vise nakon marta i prilagoditi formaciju onome sto imamo, a ne onome sto zelimo.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
Nasa ilahija Dal je klasicna desetka, odlican sa obje noge, savrsena realizacija, brz, prodoran, odlican pregled igre i solidan šut glavom...
Kako je zavrsio obuku za tesara i napredovao sa pozicije pomocnog fizickog radnika, odmorniji je i moze se vise posvetiti fudbalu.
- Davidoffgold
- Kontakt:
Da hoce otici u neku ozbiljniju ligu u Evropi. Makar i u cvajtu. Turska je bas talasika liga jbg.
Une vie honorable est une vie éternelle
-
- Kontakt:
Iskreno ne znam na osnovu cega bi mogao otici u jacu ligu kad i u Turskoj je nesto pokazao protiv slabijih ekipa.Davidoffgold je napisao/la: ↑25 dec 2023, 21:04Da hoce otici u neku ozbiljniju ligu u Evropi. Makar i u cvajtu. Turska je bas talasika liga jbg.
- Davidoffgold
- Kontakt:
Bas sad gledam najbolji klub kojem je dao go je basaksehir. I oni su sad tarabeHansestadt je napisao/la: ↑25 dec 2023, 21:12Iskreno ne znam na osnovu cega bi mogao otici u jacu ligu kad i u Turskoj je nesto pokazao protiv slabijih ekipa.Davidoffgold je napisao/la: ↑25 dec 2023, 21:04Da hoce otici u neku ozbiljniju ligu u Evropi. Makar i u cvajtu. Turska je bas talasika liga jbg.
Une vie honorable est une vie éternelle
-
- Kontakt:
Danas najgori igrac na terenu, 2 zicera fulao
👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎
Kakva golcina.
Vjerovatno pogodak karijere.
Svaka cast. Kralj 16-erca...strasno za jednog veznjaka kako se uvijek nadje na pravom mjestu.
Vjerovatno pogodak karijere.
Svaka cast. Kralj 16-erca...strasno za jednog veznjaka kako se uvijek nadje na pravom mjestu.
- DuljevinhoHaraldo
- Kontakt:
Spektakl od gola, svaka čast!
⚜️~⚜️~⚜️
"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić
Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala
kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino
"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić
Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala
kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino
Pojedoše pitari sva **** kojim su zasipali momka.
1992, 2006, 2009, 2011, 2015 🏆
-
- Kontakt:
Ko god je gledao aktivno utakmice Sarajeva jasno mu je da je svaka kritika bila opravdana. Ko gleda samo sažetke i statistiku svakako da mu je Dal najbolji BH igrač
@Devedestka - brat, legenda, MANGUP!
Husref Musemić - Babuka.
Husref Musemić - Babuka.
Ne lupetaj, direktni krivac sto smo izborili Europu. Momak je strašan igrač, a ko je aktivno gledao utakmice Sarajeva i zna da gleda fudbal to je davno vidio. Uzet je na zub radi drugih stvari i to je realnost. A što se tiče fudbalskih kvaliteta, u Turskoj je samo nastavio da ih pokazuje.
Svaka čast na golu, samo tako nastavi majstore!
Daj ne zayebavaj. Ispade Messija imali, a ne momka koji ne želi potrčati da stigne loptu koja izlazi u aut. Protiv Sloge u Zenici odjednom prestaje pratiti svog igrača kojeg je mogao stići i iz toga primamo gol. Ima još masu takvih slučajeva. Da je dao bitne golove - jest, al da je u 90% svake utakmice bio rinaka sa totalno debilnim odlukama, previše netačnih pasova, lošim pozicioniranjem, manjkom trke, nepostojanjem u defanzivi itd - BIO JE.kenoHZ je napisao/la: ↑06 jan 2024, 12:27Ne lupetaj, direktni krivac sto smo izborili Europu. Momak je strašan igrač, a ko je aktivno gledao utakmice Sarajeva i zna da gleda fudbal to je davno vidio. Uzet je na zub radi drugih stvari i to je realnost. A što se tiče fudbalskih kvaliteta, u Turskoj je samo nastavio da ih pokazuje.
Da je bilo malo i pretjerivanja s kritikama bilo je, al to nek zahvali ocu, a i sebi na onim retardiranim postovima kako je narkoman Sarajevo.
Znam koliko si pokušavao pojesti Mirzina i Dalova **** kod nas na temi, al sad Dala i narkomana nema više u klubu pa možeš to prestat radit.
Ps. Usput deaktiviraj ostale profile koje si napravio samo da njih dvojicu pravdaš na našoj temi.
Husref Musemić - Babuka.
Husref Musemić - Babuka.
Nabroj mi tu masu drugih slučajeva.Zutti je napisao/la: ↑06 jan 2024, 13:11Daj ne zayebavaj. Ispade Messija imali, a ne momka koji ne želi potrčati da stigne loptu koja izlazi u aut. Protiv Sloge u Zenici odjednom prestaje pratiti svog igrača kojeg je mogao stići i iz toga primamo gol. Ima još masu takvih slučajeva. Da je dao bitne golove - jest, al da je u 90% svake utakmice bio rinaka sa totalno debilnim odlukama, previše netačnih pasova, lošim pozicioniranjem, manjkom trke, nepostojanjem u defanzivi itd - BIO JE.kenoHZ je napisao/la: ↑06 jan 2024, 12:27Ne lupetaj, direktni krivac sto smo izborili Europu. Momak je strašan igrač, a ko je aktivno gledao utakmice Sarajeva i zna da gleda fudbal to je davno vidio. Uzet je na zub radi drugih stvari i to je realnost. A što se tiče fudbalskih kvaliteta, u Turskoj je samo nastavio da ih pokazuje.
Da je bilo malo i pretjerivanja s kritikama bilo je, al to nek zahvali ocu, a i sebi na onim retardiranim postovima kako je narkoman Sarajevo.
Znam koliko si pokušavao pojesti Mirzina i Dalova **** kod nas na temi, al sad Dala i narkomana nema više u klubu pa možeš to prestat radit.
Ps. Usput deaktiviraj ostale profile koje si napravio samo da njih dvojicu pravdaš na našoj temi.
Sad ću pogledati sve Dalove utakmice za Sarajevo pa ću ti napisat svaku situaciju i postavitikenoHZ je napisao/la: ↑06 jan 2024, 13:18Nabroj mi tu masu drugih slučajeva.Zutti je napisao/la: ↑06 jan 2024, 13:11Daj ne zayebavaj. Ispade Messija imali, a ne momka koji ne želi potrčati da stigne loptu koja izlazi u aut. Protiv Sloge u Zenici odjednom prestaje pratiti svog igrača kojeg je mogao stići i iz toga primamo gol. Ima još masu takvih slučajeva. Da je dao bitne golove - jest, al da je u 90% svake utakmice bio rinaka sa totalno debilnim odlukama, previše netačnih pasova, lošim pozicioniranjem, manjkom trke, nepostojanjem u defanzivi itd - BIO JE.kenoHZ je napisao/la: ↑06 jan 2024, 12:27
Ne lupetaj, direktni krivac sto smo izborili Europu. Momak je strašan igrač, a ko je aktivno gledao utakmice Sarajeva i zna da gleda fudbal to je davno vidio. Uzet je na zub radi drugih stvari i to je realnost. A što se tiče fudbalskih kvaliteta, u Turskoj je samo nastavio da ih pokazuje.

Eto naveo sam t tu jednu u Zenici kriv direktno za gol, Mostar ne stizanje lopte iz toga primamo gol na kontra strani, protiv Borca u Bosanskom Novom daje majstorski gol, al u situaciji kad može spojit 2 saigrača sa golom puca iz bruka teške pozicije, sreća lopta ušla u gol, kasnije ponavljao takve situacije samo bez gola (jel sad trebam svaku tu situaciju pronaći i postaviti?). Kako da ti navedem svaku situaciju u kojoj nije potrčao, preuzeo protivničkog igrača, zatvorio rupu u sredini? Kako misliš da ti dokažem sve ove činjenice? Da nađem snimke utakmica, gledam ponovo 90 minuta i režem svaku situaciju? Ni volje ni vremena.
Husref Musemić - Babuka.
Husref Musemić - Babuka.
Nema potrebe da ova tema preraste u raspravu izmedju Pitara, mirzamrzitelja i sl.
Dal je postizao važne pogotke za Sarajevo, imao dobrih partija ali i loših. Imao je toliko neinteligentnih, nonsalantnih i iritantnih poteza da su navijači Sarajeva s pravom poželjeli da ode. A i bilo je vrijeme. I za njega i za Sarajevo. Dobro za obije strane.
I ranije sam pisao, ima odličnog trenera koji ako uspije "rijesiti" njegove bubice, Dal moze dosta napredovati i probiti se na veći nivo. Koji nivo, rano je jos o tome govoriti.
7 golova i 3 asistencije za 1140 minuta (od toga u kupu 1+1 za 25 min) kao veznjak u prvoj polusezoni u Turskoj nije mala stvar.
Samo neka nastavi ovako pa da i reprezentacija profitira.
Dal je postizao važne pogotke za Sarajevo, imao dobrih partija ali i loših. Imao je toliko neinteligentnih, nonsalantnih i iritantnih poteza da su navijači Sarajeva s pravom poželjeli da ode. A i bilo je vrijeme. I za njega i za Sarajevo. Dobro za obije strane.
I ranije sam pisao, ima odličnog trenera koji ako uspije "rijesiti" njegove bubice, Dal moze dosta napredovati i probiti se na veći nivo. Koji nivo, rano je jos o tome govoriti.
7 golova i 3 asistencije za 1140 minuta (od toga u kupu 1+1 za 25 min) kao veznjak u prvoj polusezoni u Turskoj nije mala stvar.
Samo neka nastavi ovako pa da i reprezentacija profitira.
Dal ilahijooooo....
Trenutno korisnika/ca: CAGarfia, denza, Google Adsense [Bot], guillermo, Hardzavi, invincible1921, JavierBosnia, nebeskasila, s4mke, Sheyi, Skojevska, Sveti i 87 gostiju.