LlullSergio je napisao/la: ↑06 jan 2024, 01:24
VensanKasel je napisao/la: ↑06 jan 2024, 01:00
LlullSergio je napisao/la: ↑06 jan 2024, 00:51
Kad si naporan.
Kako drugacije nazvat covjeka koji u noci u kojoj se desila historija trubi o sudijama i to cisto radi odluka koje su bile na jednu stranu, ne gledajuci one odluke koje su isle na drugu stranu, a imaju istu vrijednost. Ustvari u njegovim ocima nemaju istu vrijednost.
I on prica o objektivnosti.
Normalno da si smarac, ajde sine imas temu KK Partizan pa tamo o mitovima. Nije ovo tvoja noc
Žao mi je , ali nisi ni moderator ni admin pa da mi odrediš gdje ću pisati . Pišem redovno na ovoj temi , za razliku od tebe .
Ako hoćeš još nešto da kažeš jer vidim da si baš mangup, bujrum u privatne poruke , da ne kvarimo ljudima temu . Ako imaš mooda .
Napusti temu, imaš mahanje s vrha
Sorry mangupe nisam te prepozno, tolike godine sprcio da nekog proziva na forumu da mu se javi da poprica u dm
Pa buraz ti si mene vrijeđao i spominjao , ja tebe nisam . Ti se qrčiš i nešto prozivaš , određuješ pa buraz siđi malo sa visina , neka te ... Nisam ja mangup , ti si , po tvom pisanju izgleda veliki mangup .
Za privatne poruke pišem da ne maltretiramo ostale članove na ovoj temi , jer vidim da napadaš i vrijeđaš druge forumaše i na drugim temama , da nisi dobio , šta ti je ? Budi mangup do kraja kad već kreneš , nemoj se povlačiti .
Sad sam se sjetio , na ovoj temi si isto vrijeđao i prijetio forumašu @alan_kardec , i naravno ušutio se na kraju . Klasika .
Posjeti psihologa buraz , dobronamjeran savjet , naporan si pravo . Nisi forumaši krivi ako si nezadovoljan svojim životom . Toliko od mene za ovu temu , ako nešto još imaš reći bujrum u privatne poruke .
Moja zemlja mala brana velikoj rijeci ludila ...