Jel neko uspio preko aplikacije produžiti člansku.
Konstantno mi izbacuje error 404 page not found nakon što unesem podatke. Isti problem i na pokloni članarinu
Resetovao sam app skroz, obrisao cache, reinstalirao, ništa isti problem.
Ja sam bez problema produžio članstvo preko kartice. Samo slijedi korake i tjt.
Konstantno mi izbacuje error 404 page not found nakon što unesem podatke. Isti problem i na pokloni članarinu
Ja sam bez problema produžio članstvo preko kartice. Samo slijedi korake i tjt.
"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
Neko ko u teretani pred 40 ljudi blati kolegu, ne zasluzuje da bude dio naseg tima.
Putuj, daleko ti kuca od Saraj'va !
Stanite jel blatio kolegu u frizerskom ili u teretani sad?
Par igraca mi je licno reklo da je jedan od najomiljenijih likova u svlacionici, nema igraca koji ga ne voli i u juniorima i u prvom timu. Istina da mu je glava problem, ali koji to golman je dobar s glavom? Cak mnogi treneri vole takve karaktere kod golmana…
Kako sam cuo imao je licni problem sa trenerom golmana, koji ga je uzeo na zub dobro. Da je Adi ostao, 100% sam siguran da bi vec od iduce sezone bio 1. izbor
Kome sliku clanske poslat da me ubaci u grupu za clanove?
Kakva grupa?
Grupa samo za aktivne navijace Sarajeva trebalo je to odavno i nadam se da ce i klub zatvoriti komentare na fb i instagram kad pocne sezona osim za clanove kluba. Ne dozvoliti vise da svaka šuša koja ne vidi Kosevo na karti komentarise i pljuje. Samo jako Mirvaa