Real Madrid CF (oficijelna tema)

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,Donnie Darko

Jeste li zadovoljni igrom i rezultatima Reala pod palicom Zidanea?

1. Jesam
103
42%
2. Igrom jesam, rezultatima nisam
13
5%
3. Igrom nisam, rezultatima jesam
74
30%
4. Nisam
56
23%

Ukupno glasova: 246

Brnjoo
Kontakt:

Re: Real Madrid C.F.

Post Postao/la Brnjoo » 17 mar 2011, 23:26

Covjek je zbog suspenzija propustio nekih 20-ak utakmica Real Madrida, ako ne i vise, vjerovatno ima i vise, propustio je jos destine utakmica zbog povreda, imao je dva TESKA incidenta, na svakoj utakmici ma zestok start, a protiv Lyona nije samo Cissokha udarao. Da nije klasa dokazao je protiv velikih timova, pa nekad i protiv malih kao sto je Milan :lol:

Covjek je toliko smece da je to nemoguce. Cak se i rimuje

A sto je najgore, Panjbiol nema veze kao ni on, a Garayu ne daju da igra.

Pepe umro dabogda, mars iz Reala :lol:

I nemoj vikati da su moji postovi funny :lol:

Nail for Real
Kontakt:

Post Postao/la Nail for Real » 17 mar 2011, 23:29

Joj @Brnjoo ja htio to kazat' njima preko pp-a al' ti ode direktno :mrgreen: .

Pepe je krkan, pa jos kad se sjetim one njegove izjave "Oporavicu se za finale LS" :lol: . Eto od koga je nasa odbrana zavisila svih ovih godina :mrgreen: :evil: .
My thoughts wandered to Santiago Bernabeu, the Temple, a ground struck terror into opponents. Bruised & battered slaves at the king's banquet.

izzo
Kontakt:

Post Postao/la izzo » 17 mar 2011, 23:29

Pepe je ološ od covjeka...i Cazin je to prepoznao svojim objektivnim očima.

Los_Blanos2
Kontakt:

Post Postao/la Los_Blanos2 » 17 mar 2011, 23:32

Nadam se dace Pepe jednoc scepati onu malu fuficu za vrat, tako da na polv.tekme pisa krv u svacionici Santiago Bernabeu, bolje dase nevraca u 2 polvr :mrgreen: :mrgreen:

Pepe kralj 8-)
El mejor club del siglo XX Real Madrid C.F.

Raul artista siempre madridista

FK Željezničar

Podrška Papetu

L_blancos
Kontakt:

Post Postao/la L_blancos » 17 mar 2011, 23:37

Za one koji ismijavaju igru Canalesa na krilu da kazem da sam stavio tu sa onom rotirajucom formacijom gdje Angel, Canales i Ozil mijenjaju pozicije, ove sezone smo imali dosta problema sa rasporedom srijeda-nedelja, tu smo i prosuli najvise bodova.. Nisu jednostavno igraci navikli da igraju toliko cesto tako vazne utakmice u toliko malim razmacima.. Sto se Ikera tice, sumnjam da nece biti medju stativama ali sam licno zagotivio Adana i volio bi da dobije jos par prilika ove sezone..

Sto se Pepea tice, Brnjo pratim tvoj rad i ovo ti je jedna od rijetkih gresaka gdje svojim subjektivnim misljenjem nameces neku iskrivljenu realnost o najboljem stoperu Reala u zadnjih xx godina..
Ako ko malo prati gestikulacije na terenu,u tunelu za igrace, ko prati njegov odnos sa igracima tijekom utakmice..
Mislim da bi gubitkom Pepea izgubili mnogo vise od jednog dobrog stopera..
Ako imalo pratite vidjet cete da je najveci motivator u Realu i da je kao relativno mlad stoper dobio savrsenu rutinu u posljednje vrijeme..
Sjetite se ulaska Morate protiv Levantea gdje mu je falilo malo da pogodi i indirektan je asistent bio.. To mu je vjerovatno najbolji trenutak u zivotu a ko mu je prvi prisao i proslavio to sa njim ?? Ista stvar sa Alexom, poslije utakmice Pepe trci ka njemu i slavi njegov debi.. To sve govori o tome kakav je on kao osoba i koliki je njegov doprinos ovom Realu..
Njegova prgavost ?? Boze moj, stoper je.. I treba da bude grub.. Da je pustio Lisandra sinoc primao bi loptu kako bi htio, a ovako je stalno bio u grcu i odma je predavao loptu dalje..

Pepe

Los_Blanos2
Kontakt:

Post Postao/la Los_Blanos2 » 17 mar 2011, 23:37

I nemoj vikati da su moji postovi funny
vikati :mrgreen:

Prosle godine su igraci Lyona se lijepo ponijeli posle tekme, Delgado i Lisandro kad su napali Ramosa u tunelu :? tj.koliko je puta Pepe morao da brani malog Gutija, posle njegovog baljenja, bjezzziiiiiiiiii iza ledja Pepe-a :mrgreen:

Pepe je kralj, ehhhh da nam je jos jedan takav na klupi 8-)

FK Željezničar

Podrška Papetu

Nail for Real
Kontakt:

Post Postao/la Nail for Real » 17 mar 2011, 23:46

@l_blancos,zbog cega se kockati sa Canalesom na toj rotaciji, umjesto da fino ako ne krenemo s Ronaldom pocnemo sa dvojcem Adebayor-Benzema koji se na kraju krajeva pokazao kao uspjesnim :roll: . Adan bi mogao da izraste u dobrog golmana, ali nece on dobiti priliku u subotu, jedino ako se nesto nepredvidljivo desi.

E sad sto se tice Pepea.
Jos ne mogu da povjerujem da si rekao da je Pepe nas najbolji odbrambeni igrac u zadnjih 20 godina :shock: . Ne, stvarno ne mogu da vjerujem. Pa on je nas najbolji stoper od odlaska Cannavara, i vidis kakve rezultate ostvarujemo sa Pepeom kao najboljim defanzivcem :roll: . Nikakve.
Rutina?
[youtube][/youtube]
Jake mi rutine :roll: .
Najpozitivniji u nasim redovima je Marcelo Vieira, a ne Claveran Pepe.
Stoper je, pa treba da bude grub? Haj nabroj mi 2 igraca koji onako divljacki reaguju kao on. Nidje veze.
Kazem ja, zalost veca svih ovih godina sto nam je on bio glavni stoper. Dok nije dosao Carvalho malo se primjecivalo. Ako dosad niste uvjereni u to, onda necete nikad.
My thoughts wandered to Santiago Bernabeu, the Temple, a ground struck terror into opponents. Bruised & battered slaves at the king's banquet.

Los_Blanos2
Kontakt:

Post Postao/la Los_Blanos2 » 17 mar 2011, 23:52

@Naile
Cannavaro :lol: :mrgreen: to onaj talijan, mahhh jasta lako je biti najbolji kad imas 3 stopera kraj sebe u repki..

U RMCF Cannavro nije pravio incidente, ali je bezbroj puta ispao u igri, uostalom vrlo mali period proveo u klubu :mrgreen:

FK Željezničar

Podrška Papetu

Nail for Real
Kontakt:

Post Postao/la Nail for Real » 17 mar 2011, 23:56

I kao takav je bio bolji od Pepea. Pa ti vidi.

L_blancos
Kontakt:

Post Postao/la L_blancos » 17 mar 2011, 23:57

Nail for Real je napisao/la:@l_blancos,zbog cega se kockati sa Canalesom na toj rotaciji, umjesto da fino ako ne krenemo s Ronaldom pocnemo sa dvojcem Adebayor-Benzema koji se na kraju krajeva pokazao kao uspjesnim :roll: . Adan bi mogao da izraste u dobrog golmana, ali nece on dobiti priliku u subotu, jedino ako se nesto nepredvidljivo desi.

E sad sto se tice Pepea.
Jos ne mogu da povjerujem da si rekao da je Pepe nas najbolji odbrambeni igrac u zadnjih 20 godina :shock: . Ne, stvarno ne mogu da vjerujem. Pa on je nas najbolji stoper od odlaska Cannavara, i vidis kakve rezultate ostvarujemo sa Pepeom kao najboljim defanzivcem :roll: . Nikakve.
Rutina?
[youtube][/youtube]
Jake mi rutine :roll: .
Najpozitivniji u nasim redovima je Marcelo Vieira, a ne Claveran Pepe.
Stoper je, pa treba da bude grub? Haj nabroj mi 2 igraca koji onako divljacki reaguju kao on. Nidje veze.
Kazem ja, zalost veca svih ovih godina sto nam je on bio glavni stoper. Dok nije dosao Carvalho malo se primjecivalo. Ako dosad niste uvjereni u to, onda necete nikad.
Taj sastav sam stavio sto bi ja volio da vidim.. Mislim da sad trebamo radit na sirini jer ce nam trebat ako mislimo ozbiljno u ligi prvaka..
Al mi neki navijaci Reala nisu nikako jasno prigovaraju Pepe-u i pljuju ga a prizivaju dolazak ovog kostolomca :

[youtube][/youtube]

A prosle sezone sam prizeljkivao dolazak ovog :

[youtube][/youtube]

Marcelo je zabavljac, ima dosta pozitivnih likova a Pepe je jedan od njih, uz to i veliki motivator pogotovo za mladje igrace..

Btw ono xx nije se odnosilo na 20 godina nego na x kao nedefinisan pojam.. Htio sam da naglasim u zadnje vrijeme..
Ne bi smio da napisem 20 pored velicine- Fernanda Hierra

A to sto osporavate kvalitet, nezz stvarno.. I sami vidite koliko golova primamo dok on izostaje..

Brnjoo
Kontakt:

Post Postao/la Brnjoo » 18 mar 2011, 00:04

Los_Blanos2 je napisao/la:
I nemoj vikati da su moji postovi funny
vikati :mrgreen:

Prosle godine su igraci Lyona se lijepo ponijeli posle tekme, Delgado i Lisandro kad su napali Ramosa u tunelu :? tj.koliko je puta Pepe morao da brani malog Gutija, posle njegovog baljenja, bjezzziiiiiiiiii iza ledja Pepe-a :mrgreen:

Pepe je kralj, ehhhh da nam je jos jedan takav na klupi 8-)
:lol: :lol: :lol: :lol:

[youtube][/youtube]

Ne diraj ti u Gutija, taj je bio kapiten i taj je i Ikeru znao zacepiti usta. Samo Pepe je niko i nista i Pepe pravi grozne faule za razliku od Gutija

bparena
Kontakt:

Post Postao/la bparena » 18 mar 2011, 00:13

Sjecam se Pepea iz Zenice kad smo igrali baraz s Portugalom. Stvarno je igrac kojeg je tesko nadmudriti ali evo da pitam - Da li bi bilo uredu da je neko iz Lyonove odbrane nekoliko puta onako grubo nastupio prema Realovim igracima sinoc ?
Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."

Los_Blanos2
Kontakt:

Post Postao/la Los_Blanos2 » 18 mar 2011, 00:14

:lol: :lol: vikati

Jasta Guti terminator :mrgreen:
[youtube][/youtube]

FK Željezničar

Podrška Papetu

L_blancos
Kontakt:

Post Postao/la L_blancos » 18 mar 2011, 00:24

bparena je napisao/la:Sjecam se Pepea iz Zenice kad smo igrali baraz s Portugalom. Stvarno je igrac kojeg je tesko nadmudriti ali evo da pitam - Da li bi bilo uredu da je neko iz Lyonove odbrane nekoliko puta onako grubo nastupio prema Realovim igracima sinoc ?
Pepe nije toliko prgav koliko govorite, ne pamtim da je ikad povrijedio igraca..
Pepe nas je pojeo i u Portugalu i u rodjenoj nam Zenici.. Eh sad to sto ti spominjes..Da je to bio start u noge il nesto slicno ne bi mi bilo pravo nikako..A ja cijenim stopere koji mogu ''zastrasit'' napadace a da to sudija ne primjeti,a ocite krvnike ne volim..

bparena
Kontakt:

Post Postao/la bparena » 18 mar 2011, 00:32

Nevalja ovo ....

Sve je to bilo za 2 zuti ili crveni. Mislim ovako ustajanje i maegeri u lice protivnika jest prljavo. Takodze i onaj skok u stomak dzonom lisandru sto se vidi u drugom djelu videa. Hocu reci ne sluzi na cast Reala tako prljava igra.
Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."

eurofighter typhoon
Kontakt:

Post Postao/la eurofighter typhoon » 18 mar 2011, 00:39

L_blancos je napisao/la:Pepe nije toliko prgav koliko govorite, ne pamtim da je ikad povrijedio igraca..
I ako pepe "nije" prgav igrac onda je defintivno neoprezan i to je dosta ruzno gledati sta on radi..Nebitno da li on to svjesno ili nesvjesno cini ali cinjenica je da treba da malo lakse ulazi u duele sa protivnickim igracima jer ako ovako nastavi neko ce da strada a mogao bi i on vrlo lahko da pokupi tu i tamo neki crvendac... :lol: :lol:
trener partizana Alexandar Stanojevic:sviđa mi se igra barcelone ali bih vise volio da igramo kao bayern!!!!!
The "bomber" is one of the best striker ever
Der "TITAN"
Der "KAISER"

izzo
Kontakt:

Post Postao/la izzo » 18 mar 2011, 00:41

Šta kaže idol, Pepe nije krvnik :lol: :lol: :lol: jok nije nikako, na ranu bi ga covjek privio kako je fin...a neki sa ove teme i uz guzove svoje, izgleda - oni koji brane takvog divljaka.

[youtube][/youtube]

[youtube][/youtube]

Nije krvnik nikako ;) gdje bi Pepe :lol:
Zadnja izmjena: izzo, dana/u 18 mar 2011, 00:47, ukupno mijenjano 1 put.

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 18 mar 2011, 00:42

Pravi drvosječa nije za njega lopta..
1974---1975---1976---2001---2013---2020

Los_Blanos2
Kontakt:

Post Postao/la Los_Blanos2 » 18 mar 2011, 00:43

Tog istog Pepe-a zeli Barca :lol: ManU itd psssttttttttttt.....

Ti se nejavljaj, drvosječe su oni u 3B formatu Bajern Minshena :mrgreen:

FK Željezničar

Podrška Papetu

Toxicity
Kontakt:

Post Postao/la Toxicity » 18 mar 2011, 00:48

Ne stvarno, štoper Real Madrida onako se ne smije ponašati na terenu - kao što to Pepe trenutno radi, npr. Carvalho je primjer jednog elegantnog štopera koji ima dozu prgavosti ali nikad ne radi gluposti kao Pepe; koji po meni ima predispozicije da bude jedan od najboljih, ali će ostati na tome "ima predispozicije" radi svoje psihe.
"Give me what I want and I'll go away"

"See you in another life, brother."

Real Madrid

Odgovori

Natrag na “Real Madrid CF”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.