Covjek je toliko smece da je to nemoguce. Cak se i rimuje
A sto je najgore, Panjbiol nema veze kao ni on, a Garayu ne daju da igra.
Pepe umro dabogda, mars iz Reala

I nemoj vikati da su moji postovi funny

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,Donnie Darko
vikatiI nemoj vikati da su moji postovi funny
Taj sastav sam stavio sto bi ja volio da vidim.. Mislim da sad trebamo radit na sirini jer ce nam trebat ako mislimo ozbiljno u ligi prvaka..Nail for Real je napisao/la:@l_blancos,zbog cega se kockati sa Canalesom na toj rotaciji, umjesto da fino ako ne krenemo s Ronaldom pocnemo sa dvojcem Adebayor-Benzema koji se na kraju krajeva pokazao kao uspjesnim. Adan bi mogao da izraste u dobrog golmana, ali nece on dobiti priliku u subotu, jedino ako se nesto nepredvidljivo desi.
E sad sto se tice Pepea.
Jos ne mogu da povjerujem da si rekao da je Pepe nas najbolji odbrambeni igrac u zadnjih 20 godina. Ne, stvarno ne mogu da vjerujem. Pa on je nas najbolji stoper od odlaska Cannavara, i vidis kakve rezultate ostvarujemo sa Pepeom kao najboljim defanzivcem
. Nikakve.
Rutina?
[youtube][/youtube]
Jake mi rutine.
Najpozitivniji u nasim redovima je Marcelo Vieira, a ne Claveran Pepe.
Stoper je, pa treba da bude grub? Haj nabroj mi 2 igraca koji onako divljacki reaguju kao on. Nidje veze.
Kazem ja, zalost veca svih ovih godina sto nam je on bio glavni stoper. Dok nije dosao Carvalho malo se primjecivalo. Ako dosad niste uvjereni u to, onda necete nikad.
Los_Blanos2 je napisao/la:vikatiI nemoj vikati da su moji postovi funny![]()
Prosle godine su igraci Lyona se lijepo ponijeli posle tekme, Delgado i Lisandro kad su napali Ramosa u tunelutj.koliko je puta Pepe morao da brani malog Gutija, posle njegovog baljenja, bjezzziiiiiiiiii iza ledja Pepe-a
![]()
Pepe je kralj, ehhhh da nam je jos jedan takav na klupi
Pepe nije toliko prgav koliko govorite, ne pamtim da je ikad povrijedio igraca..bparena je napisao/la:Sjecam se Pepea iz Zenice kad smo igrali baraz s Portugalom. Stvarno je igrac kojeg je tesko nadmudriti ali evo da pitam - Da li bi bilo uredu da je neko iz Lyonove odbrane nekoliko puta onako grubo nastupio prema Realovim igracima sinoc ?
I ako pepe "nije" prgav igrac onda je defintivno neoprezan i to je dosta ruzno gledati sta on radi..Nebitno da li on to svjesno ili nesvjesno cini ali cinjenica je da treba da malo lakse ulazi u duele sa protivnickim igracima jer ako ovako nastavi neko ce da strada a mogao bi i on vrlo lahko da pokupi tu i tamo neki crvendac...L_blancos je napisao/la:Pepe nije toliko prgav koliko govorite, ne pamtim da je ikad povrijedio igraca..
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.