FK Željezničar
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
- TMmanija2012
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
Da li je krizni stab sta skontao ili su jos zateceni
Nema nama napretka sve dok smo UG .

Najjace od svega sto se potencira na to miske vs amar,a zna se da sampanjac ekipa pokusava svim silama opstruisati.GIBRA je napisao/la: ↑05 jan 2024, 11:38Lik dvije stranice navodi kako nije najavljivao nikakve bumove niti bio dio tih vijesti,a svaka budala zna da jes,ali ne ipak i dalje tvrdi kako nije,pa kad ne zna sta ce,ona standardna spika lobotomac i bot senadovgodrina je napisao/la: ↑05 jan 2024, 10:20Mah pusti ga, frajeru je forum zivot ocito i on konta meni je isto pa cu ga ubjedjivat da je nesto rekao.
Opet koristi fintu lobotomac, znaci ko god ne hajca u prazno i ko god vidi da je Zeljo u kanalu lobotomac je. Postajemo klub kulta licnosti.
Prece mu da pljuje po tamo nekom lobotomcu ili tamo nekom senadu nego da zali ovu groznu situaciju. Treba mu poslat amarov poster pa nek drk.a na njeg yebo ga on u su.pak.
Strah me i pomislit i napisat ali mozda je i bolje da Zeljo odmori jednu sezonu, mozda ga ovakvi koji su tu samo iz neke koristi i napuste.
Uzmite Zeljovci financijske izvjestaje pa da vidite kako vas veliki Sir Morz voli klub u sezonama gdje je bio
Sve ovo sto se desava Zelji,zasluzni su 70% navijaci koji su ovo sve aminovali 2018te uz jedan poznati video
I sta posle toga,opet ce doci likovi kad im to kazes i ponovo isto aaa ti si senadov bot,megamix,kolko te placa
Eto da kazem placa me 20€ po ppstu
Fk Željezničar.
- TMmanija2012
- Kontakt:
Bazdarevic otpao kao opcija novi trener 

- BosniaBoston
- Kontakt:

Jel ovo neka ekskurzija došla u posjetu Sarajevu pa malo skoknula da nam posjeti klupske prostorije?
#Punoljetstvo
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
Hahahahhahahahhahahahahhahahahah
A na stranu i da je bio ozbiljna opcija ja ne zna sta vi mislite da bi bazdarevic uradio? Covjek kao trener nema znanje. Igrac fenomenalan, demagog odlican ali trener los.
- TMmanija2012
- Kontakt:
Daj sta das , samo neka se nesto desavaBosniaBoston je napisao/la: ↑05 jan 2024, 12:13
Jel ovo neka ekskurzija došla u posjetu Sarajevu pa malo skoknula da nam posjeti klupske prostorije?

Berkcu napolje, zagadices i ovu djecu neiskvarenu.
Štetočino.
Štetočino.
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
- TMmanija2012
- Kontakt:
Najbolje da kontaktiramo Zidana , nas coek Musliman , ima veliko znanje i nije demagog

-
- Kontakt:
Umjesto Dulje mi dobili citavu grupu 

-
- Kontakt:
Ovo da bude ako ispadnemo evo pruzili smo djeci sansu nije do nas
, nisu znali sta ce i sad fol potpisali neke ugovore, jucer djeci rekli dodjite sutra potpisacemo nesto neka bude da smo se okrenuli omladinskom pogonu.
-
- Kontakt:
Bazdarevic reprezentaciju u primeu nije mogao odvesti na prvenstvo, a da s nama napravi nesto.
Lik uopste i ne poznaje nasu ligu trenutno, prosao bi isto kao Tuwaijri
👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎
Kakve ubleze i zamazivanje ociju,odlazite **** li vam mrtve svima u klubu
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
- TMmanija2012
- Kontakt:
Realno imamo sledece opcije Adzema , Alihodzica ili Mulalica .. ovo ostalo sto se spekulkise to je suplja.19vendetta87 je napisao/la: ↑05 jan 2024, 12:45Bazdarevic reprezentaciju u primeu nije mogao odvesti na prvenstvo, a da s nama napravi nesto.
Kod nas zatisje pred buru i onda BOMBAAA 8 potpisa leze ko iz p.ickhe BEKRICUUU LEGENDOOOO 
(nek te djeca nauce kako se trebas oblacit u 40tim)
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Last Zeljovci standing. Realno Mulalic nema sanse da izigra Igman. Adzem nije po glavi izgorio da se upusta u pustolov sa Bekricem kao sportskim direktorom.TMmanija2012 je napisao/la: ↑05 jan 2024, 12:52Realno imamo sledece opcije Adzema , Alihodzica ili Mulalica .. ovo ostalo sto se spekulkise to je suplja.19vendetta87 je napisao/la: ↑05 jan 2024, 12:45Bazdarevic reprezentaciju u primeu nije mogao odvesti na prvenstvo, a da s nama napravi nesto.
Ostaje slika i prilika Alihodzic. Rezervni vojnik naseg Zelje.
E cuj mese zbog administrativnih problema, kakav ker odvratni jel realno da se javlja svakih mjesec dana 

Fk Željezničar.
-
- Kontakt:
Ne znam kad je ovako crno bilo a clanske idu ko halva
Evo ga konacno je pao i prvi potpis
Trenutno korisnika/ca: Google Adsense [Bot], Kajkutenjoyer, Proximic i 47 gostiju.